17 noiembrie, 2011

Spectacol de muzică folk şi poezie "SEMNE"


Vineri, 18 noiembrie, va avea loc începând cu ora 17.00 specatcolul de muzică folk şi poezie, SEMNE organizat de Casa de Cultură Calafat. Invitatul serii va fi binecunoscutul folkist Horia Stoicanu care-şi va lansa în premieră albumul "CIREŞE AMARE" . Calafetenii sunt aşteptaţi să petreacă o seară de neuitat pe acordurile muzicii folk. Manifestarea se va ţine în sala "Marin Sorescu" a Casei de Cultură, intrarea fiind liberă.

25 de comentarii:

  1. VEZI CĂ A DISPĂRUT SI MARKETUL DE LA DANUBIU!
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  2. slagarul calafetean pt.stanciu:ma uitai printre zabrele,sa vad curul mandrii mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. ULTIMA ORĂ - Mircea Sandu, cercetat pentru o mită de 400.000 de euro. Ancheta este în faza preliminară

    RăspundețiȘtergere
  4. astazi mare paranghelie la craiova! primarul nostru iubit isi serbeaza ziua de nastere tocmai la craiova ca in calafat nu mai are loc. si nu merge de unul singur a inchiriat si 2 autocare care sa transporte angajatii primariei invitati la marele festin. parandaratul a fost mare si de aia ne permitem! plecarea la ora 18, aviz amatorilor ca de e fara numar!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce minciuna ordinara facuta de handicapatii number one Adelica si Bora, sunteti penibili amandoi ce drak nu vedeti ca nu va mai baga nimeni in seama.Bora saptamana viitoare o sa primesti o scrisorica unde o sa scrie mare NU MAI ESTI DIRECTOR MOSHULE, DU-TE LA VITE SAU PE CIMP PARASHUTA POLITICA ORDINARA

    RăspundețiȘtergere
  6. BORA E CU RAHATU IN PANTALONI CA-L ZBOARA GUTA CA SE PLANG PROFESOARELE DE EL. STANCIU A FACUT POTECA LA DNA SI ARE PE CAP O DAUNA DE 600.000 DE EURO IAR ADELICA TRAGE LA WISKI IN COLT LA PITZARU.VAI DE TURTA VOASTRA ATI AJUNS DE RIS UMBLATI CA NISTE CAINI VAGABONZI TOT O VORBI CINEVA CU VOI RATATZILOR

    RăspundețiȘtergere
  7. DIAREEA polica a Calafatului Adelica, Bora si Guta. Toti cu familii destramate.Adelica ca vai de lume, Bora din femeie in femeie din alea cu 30 de ani mai mici, BAAAAAAA pedofilule alea puteau sa-ti fie fete. Stanciu in prag de divort cu scandaluri in casa si fugit pe la Craiova.

    ASTIA SUNT POLITICIENII PDL DIN CALAFAT, O CLICA DE HOTI, AFEMEIATI, BETZIVANI, MINCINOSHI SI TRADATORI

    RăspundețiȘtergere
  8. MARSH DE-ACI CAZATURILOR PUNETI OSU LA TREABA SI LASATI POLITICA. V-ATI INVATAT SA FURATI SI SA MINTITI TOTI CU OCHII DUPA FUNCTII.

    RăspundețiȘtergere
  9. nimicurile astea care il injura pe adelica, marginea societatii, ii pot numii paduchii din fundul maimutei care nu au facut nimic toata viata sa manace rahat stricat si sa se mandreasca cu asta fara sa isi dea seama ce fac. BAI OLIGOFRENILOR ca sa ma fac inteles fata de voi pentru ca nimeni nu s-a adresat fata de voi cu apelativul "domnule", inca nu ati trecut de renumitul oras din Prahova mai precis Baicoi, si nici nu o sa treceti. Ca sa va spun pe cine injurati voi:

    Cu ceva timp in urma la Golenti a ars o casa, niste oameni ramanand pe drumuri in prag de iarna. Adelica a fost SINGURUL, repet SINGURUL care i-a ajutat pe acesti oameni cu materiale si mana de lucru GRATIS!!!!

    Pentru acest gest, voi nimicurilor, o sa va consider pe viata ce ati fost si ce veti fi si anume:paduchii din fundul maimutei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul Bora este un director bun

    Ce aveti cu Bora ca e un director bun a facut ceva din liceul ala. Un om de cultura si care nu a facut compromisuri ca dovada si-a dat demisia din Consiliul Local unde sunt toti papagalii si lingaii lu Guta. Bravo Bora ca nu l-ai lins pe Guta asta arata ca ai coloana vertebrala . Mergi inainte ca noi profesorii te sustinem sa ramai director.De cand e Bora la Liceu sunt activitati culturale si lucrurile merg bine da sunt si ofticatii aia care vor sa chiuleasca nu sa faca ore asa cum cere programa. Lichelele il critica pe domnul directorsi cei avizi de functia dumnealui. Eu il respect pentru ceea ce a facut mai ales ca Colegiul Stefan Milcu este prima scoala Europeana din calafat si nu Liceul Independenta. rezultatele proaste la Bac sunt de la faptul caavem multe clase de la fostul SAM scoala de Arte si meserii unde copii au venit cu un nivel scazut de cunostinte, asta nu se spune. la Independenta au mers cei buni, iar din bun iese bun.Oricum Colegiul nostru a facut activitati culturale deosebite mult peste Liceul independenta, si pana la urma noi nu trebuie sa-i facem doctori docenti pe copii, trebuie in primul rand sa-i educam iar Liceul Agricol a facut acest lucru. Toata aceasta mizerii impotriva domnului nostru director vine de la adverarii politici care incurca profesia cu politica. Nu o fi bun in politica domnul Bora dar cel putin este cinstit si nu plin de bani ca altii care arunca cu noroi in domnia sa. Profesorii de la noi care il criticati taceti din gura ca v-a dat o paine si v-a facut locuri de munca cu conditii bune.

    Cu stima un profesor al Colegiului Tehnic Stefan Milcu Calafat

    RăspundețiȘtergere
  11. da asa este domnule profesor,fiti alaturi de dinsul. cu respect o fosta eleva a liceului

    RăspundețiȘtergere
  12. domnule adelica daca ati fost asa de buncu cei din golenti, invatatil si pe bunul dv.prieten si consilier nicola florin catalin sa despagubeasca victimele din acitentul de la basarabi....nu sa il lase pe sofer singur si fara servici. rusinesa va fie pdl.

    RăspundețiȘtergere
  13. se remarca aici "ca Colegiu" (ca sa-l citam pe analfabetul ala de mai sus, care se da profesor ) este prima scoala europeana si asta numai datorita minunatului, extraordinarului,nemaiintilnitului si nemaivazutului director, care este.
    te si miri cum au luat bacalaureatul, saracii aia 5 % cu asa analfabeti care-si zic profesori si care au ajuns acolo sacrificandu-si patrunjelu din curte si pasareii din creiere pe altarul: nemaipomenitului,nemaiauzitului, nemaivorbitului,nemaigustatului , care este,tot el.pacat ca mai sunt si oameni seriosi pe-acolo care trebuie sa indure astfel de atitudini la limita demnitatii umane.
    "Toata aceasta mizerii impotriva domnului nostru director vine de la adverarii politici care incurca profesia cu politica".
    iata ce fel de oameni a ajuns sa angajeze "domnul nostru director" pe post de profesori si se mira de rezultate.sincer dupa un astfel de specimen ma mir cum de a luat vreun copil bacalaureatul.

    RăspundețiȘtergere
  14. BORA E UN MASCARICI CE DRAK VORBITI ACI PE BALARII. A DAT GENERATII DE ANALFABETI CA SI EL

    RăspundețiȘtergere
  15. SARACIILE DE LA AGRICOL SUNT CUIB DE CUR..E CU BARBATI ACASA CARE TAIE FRUNZA LA CAINI.DULAU CARE LE REGULEAZA E MAESTRU BORA.DALE-O LA BUBA SA LE DOARA CA LE PACE LA TINERELE PROFESOARE SEMIANALFABETE. SA AI GRIJA SA NU RAMANA VREO UNA GREA CU BURTA MARE SI SA NU IEI VREO BOALA DE-AIA URATA IAR IN REST PUNE-LE PE BIROU SI BAGALE- PANA IN PLAMANI SA LE INTORCI MATZELE PE DOA LA PARASHUTELE ALEA STOP

    RăspundețiȘtergere
  16. PE ELE SI PE MAMA LOR BORA CA SUFERA CA AIA DE-ACASA NU MAI SUNT BUNI IAR DUPA CE TERMINI VINO SI IN PRIMARIE CA VOR SI ALEA CEVA DE CALITATE UN DIAMETRU MAI MARE CA BLONDU DE GUTA O ARE CAM MICA IAR ASTIA BLONZI SE TERMINA REPEDE ASA ZIC SECRETARELE LUI. DA REPEDE CA IEPURELE SI PE URMA ZACE O LUNA

    RăspundețiȘtergere
  17. rudaru de bora, mare prost, are minte, bai rudare scrie cu litere mici orbete, sau daca nu intreaba-l pe betivul ala umflat de ioneata. ce caracter aveti ! saptamina viitoare aveti documentul pe birouri. ve-ti fi demisi.

    RăspundețiȘtergere
  18. BORA RAMANE DIRECTOR IN CONTINUARE. BAGA TATULE BAGA NASUL IN CURUL MARE A LUI IONEATA. IONEATA VREA SA IA LOCUL LUI BORA, BAI TATULE DUTE REPEDE LA BUCURESTI PE BANII SCOLII LA SOR-MEA SI PLINGI CA MIROASE URIT CURUL LUI IONEATA. MARE BETIVAN IONEATA, BEA, BEA SI DANA SUFERA.....

    RăspundețiȘtergere
  19. LA DESMATURI PDLISTE I SE CANTA LUI REVETOAICA:
    ZICE LUMEA CA`S NEBUNA
    DAR EU PLANG DE DOR DE P..A.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bora treci si la Revetoiaca sa o ajuti ca are o rana adanca....vezi ce poti face OK?

    RăspundețiȘtergere
  21. treci la dracu sa te ia rudarule. ia-l si pe ioneata, ca de dana avem noi grija

    RăspundețiȘtergere
  22. rahatii si ratatii de linga bora, cind nu va mai fi bora ce veti face?

    RăspundețiȘtergere
  23. gura suplinitoarei adevar graieste.
    tembela aia care scrie ce minunat e domnu-sau director are totusi luciditatea sa recunoasca:"Nu o fi bun in politica domnul Bora dar ...."
    uite domne ca orice prost isi da seama ce calamitate este bora in politica.

    RăspundețiȘtergere
  24. unul libidinos si unul machitor, o spun suplinitoarele care ajung in cabinet

    RăspundețiȘtergere
  25. domnilor azi este sarbatoare,se maninca peste. dar de unde...,de la imputitul de nicola ala care pute a rahat.oameni buni sa fim seriosi si sa nu mai intram la el in magazin isi bate joc de noi.

    RăspundețiȘtergere