15 decembrie, 2012

Spectacol de excepție la Calafat “Floare de Ger” muzică folk și colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă- VIDEO




Vineri,14 decembrie, începând cu ora 18.00, a avut loc spectacolul de muzică folk “Floare de Ger”, organizat de Primăria Municipiului Calafat, Consiliul Local Calafat și Casa de Cultură. Locația a fost, ca în fiecare an, sala ,,Marin Sorescu” unde peste 100 de iubitori ai muzicii folk au venit pentru a petrece o seară în compania unor folkiști reprezentativi ai acestui gen muzical. Amintim aici pe Doru Stănculescu, Sorin Minghiat, Horia Stoicanu, Cristian Buică, Florin Thomits, Patricia Thomits și Cătălin Ungureanu. L-am lăsat la urmă pe folkistul bulgar Ștefan Gheraksiev și pe binecunoscutul interpret și compozitor de folk, Dan Vană, unul dintre amfitrionii manifestărilor de acest gen în Calafat. Ca o surpriză cei prezenți au avut bucuria de a se reîntâlni cu grupul vocal Amadeus coordonat de Dan Vană și în premieră cu grupul nou înființat “Independent Band”, aparținând Liceului Teoretic Independența. Pentru anul următor organizatorii au promis că spectacolul va fi unul de amploare și se va ține în sala mare a Casei de Cultură.


VIDEO- prima parte




VIDEO- a doua parte






7 comentarii:

  1. Felicitari organizatorilor si lui dan vana care ramane un pasionat al muzicii de buna calitatea.Asteptam la vara Tabara Folk sa fie mai tare ca anu asta

    RăspundețiȘtergere
  2. avem floare de ger in fiecare apartament multumita primarului guta!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani ! Calafat...va transmite unu din tura a treia.Super copii astia felicitari primariei si domnului profesor Vana.Da nu ar fi rau ca la anu sa faceti mai multa publicitate si sa se tina cum se tinea odata la casa de cultura in sala aia mare de spectacol.Ce sa mai lungim vorba FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e pe naiba popo ai ajuns sa lucrezi in tura a treia ?faci smotru la biserica dupa ora 12?

      Ștergere
  4. frumoasa miscare cu folku

    RăspundețiȘtergere
  5. simpatici copii aia ca niste ingerasi...mai avem nevoie si de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata lui Mustafa canta bine a invatat de la Zori actorul mai mult sa sufle

    RăspundețiȘtergere