15 martie, 2012

EVENIMENTE CULTURALE ÎN CALAFAT


 
Expoziţie la Muzeu de Artă din Calafat

Astăzi, 15 martie, va avea loc începând cu ora 18.00 la Muzeul de Artă din Calafat  vernisajul expoziţiei ”Timp şi Tradiţie”  al doamnei Letiţia Sterian. Cu siguranţă pentru calafeteni va fi o încântare să fie aproape de doamna Letiţia Sterian care a reuşit prin originalitatea mesajului bine conturat să stârnească interesul iubitorilor de artă. Perseverenţa şi talentul au făcut ca artista plastică să aibă  expoziţii în ţară şi în străinătate, operele găsindu-se în multe colecţii particulare fiind totodată apreciate de publicul avizat.




VIDEO






Vasile Mardare lansează un nou album de muzică folk la Calafat

Mâine, 16 martie, va avea loc începând cu ora 17.00 lansarea albumului „Lasă-mă să te iubesc” realizat de binecunoscutul interpret de muzică folk, Vasile Mardare. Lansarea se va face la Casa de Cultură Calafat, unde cei prezenţi vor avea posibilitatea să adauge încă  un disc la colecţia personală cu semnătura autorului. Pentru iubitorii de folk, Vasile Mardare a devenit cunoscut prin participările regulate la Tabără Internaţională de Folk desfăşurată în fiecare an în luna august la Calafat . Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.




VOM REVENI CU IMAGINI VIDEO

5 comentarii:

  1. mai e nvoie parinte si de din aste ca ni s-a acrit de politica

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-i ridicati monument lu Dan Vana ca daca nu era el erati si acu unii no name

    RăspundețiȘtergere
  3. da multa lume la expozitie

    RăspundețiȘtergere
  4. da foarte multa lume toata floarea cea vestita a intregului calafat dar revesz a lipsit a fost feldioara care ride ca o proasta in bilci

    RăspundețiȘtergere