05 octombrie, 2016

EXPLOZIV IN CALAFAT! Un consilier PNL Calafat la un pas de a-si pierde postul in Consiliul Local Calafat

Consilierul PNL, Vasile Adelica, un membru marcant cu o activitate politica bogata, viceprimar de doua ori si candidat la Primaria Calafat in trei randuri, a fost propus pentru excludere de catre organizatia locala PNL Calafat condusa de domnul Doru Mituletu. 

Din datele pe care le avem, domnul Vasile Adelica-consilier local PNL, a primit aceasta sanctiune deoarece nu ar fi respectat disciplina de partid votand in Consiliul Local Calafat decizii pe care restul consilierilor PNL nu le-au votat. Ramane de vazut daca organizatia PNL Craiova va trece la validarea propunerii organizatiei locale Calafat. 
Ni se pare putin exagerata aceasta decizie de ordin intern deoarece Vasile Adelica si-a pastrat pozitia politica de-a lungul anilor, avand totodata o credibilitate si un electorat care nu este de neglijat la nivel de Calafat mai ales ca bat la usa alegerile parlamentare.

Suntem convinsi ca cei din Craiova vor cantari aceasta decizie luata la nivel local si vor lua o hotarare finala. Excluderea din Consiliul Local a consilierului PNL- Vasile Adelica se va face dupa ce se va primi votul pozitiv din partea organizatiei judetene a PNL. 

Ne dorim ca aceasta decizie politica locala a PNL sa nu aiba interse de alt ordin decat cele privind bunul mers al comunitatii calafetene care si-a cam pierdut increderea in clasa politica unde de ani buni razboaiele interne continua in detrimentul cetatenilor.

FACEM UN APEL CATRE TOTI CONSILIERII CA ACESTE LUPTE POLITICE SA INCETEZE DEOARECE CALAFETENII ASTEAPTA FAPTE SI NU DECIZII POLITICE CARE NU-I AJUTA CU NIMIC

Un comentariu:

  1. cel care a propus excluderea lui ADELICA ,,,este un magar,,,,,in doua mandata ,,,ca vice primar ADELICA A STAT IN COASTA VOASTRA DE ACEIA A DERANJAT,,,REGRET AMRNIC,,,Tu Adelica esti un om ,,un om de valoare ....AI GRIJE DE SANATATEA TA,,,,RESTUL SPURCATILOR SA FACA CE VOR,,,DACA CRED CA ORASUL LE APARTINE,,,,

    RăspundețiȘtergere