26 noiembrie, 2010

FĂRĂ ÎNJURĂTURI ŞI ATACURI LA PERSOANĂ


DIN ACEST MOMENT TOATE POSTARILE CARE NU VOR AVEA LEGĂTURĂ CU ARTICOLELE ŞI CARE VOR FACE SUBIECTUL ATACULUI LA PERSOANĂ VOR FI ŞTERSE DIN LISTA DE COMENTARII A ACTUALITĂŢII CALAFETENE. BĂDĂRĂNIA ŞI RĂUTĂŢILE PERSONALE NU POT FI OPINII CI DOAR MURDĂRII IEFTINE CARE NU FAC BINEI NIMĂNUI, ŞI CU ATÂT MAI MULT CALAFATULUI.

5 comentarii:

  1. Aţi luat o hotărâre înţeleaptă. să înceteze toţi frustaţi care se ascund după anonimat şi înjură ca la uşa cortului. Să se termine odată cu ţigănismele, cu manelismele şi înjurăturile care ţin loc de inteligenţă şi idei. Felicit redacţia Actualităţii Calafetene că a pus piciorul în prag. Oricum au unde să se bălăcărească în noul ziar al lui Guţă,Realitatea Dunăreană, care ne-a demonstrat că nu poate trăi fără Primărie dar mai ales fără PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
  2. parinte,frustratului ala de manea ii da guta bani frumosi de la primarie ca sa-l proslaveasca, tie ce-ti da ?dca tot ai fundal portocaliu ,scrie despre viceprimarul Adelica care numai el stie cum se opune ciordelilor lu guta.

    RăspundețiȘtergere
  3. DACĂ VREI SĂ PUI STOP LIMBAJULUI VULGAR ADAPTEAZĂ-TE SI TU!
    SPUNE NUMAI CE ESTE ADEVĂRAT NU VISELE SI ÎNDOIELILE TALE DE OM FRUSTRAT!
    SAU MAI BINE AFURISESTE-I ÎN CATEDRALA TA DE POIANA MARE.
    STAI BLÂND CĂ ESTE MAI BINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este vorba de laudă ci de un vocabular civilizat, nu mă derajează abordarea pamfletară şi subtilă. Cel mai mult mă irită analfabeţii care consideră că dacă nu înjuri n-ai făcut nimic. Articolele de pe Actualitatea nu au făcut uz de expresii obscene. Îi apreciez mult pe cei care pot folosi cuvinte curate pentru ascoate în evidenţă situaţii murdare.

    RăspundețiȘtergere
  5. de la cafea adunate28 noiembrie 2010 la 20:09

    Se aude prin targ ca alde Mugurel si Ninel isi fac ziar on-line si ca-l vor deschide odata cu cel al pdl-ului.Asa se explica faptul de ce cautau monitoarele oficiale cu exproprierile de la pod si de ce umbla numai in compania astora de la sri.Astia coc ei ceva cu Adelica ,ca din cate stiu le-ar fi dat acte din primarie de la camera agricola cu niste smenozeli marca traistaru

    RăspundețiȘtergere