29 noiembrie, 2010

O NOUĂ MAJORITATE ÎN CONSILIUL LOCAL CALAFAT


Schimbările din ultima perioadă au făcut ca PDL-ul să aibă majoritatea în Consiliul Local Calafat. Excluderea celor trei consilieri PSD, Ninel Stanciu, Mugur Stelian şi Alexandru Pîrvan a înclinat balanţa către PDL care cu votul celor trei a ajuns la un număr de 9 consilieri având astfel majoritatea.Din acest moment cărţile vor fi făcute de PDL care va fi nevoit cel puţin de ochii lumii să ia nişte hotărâri benefice pentru mersul înainte al Calafatului. Mai mult decât atât, de curând a fost reconfirmat în funcţia de Preşedinte al PDL Dolj domnul Radu Berceanu, un apropiat al viceprimarului Vasile Adelică. Cu puţin timp în urmă , vinerea trecută 27 noiembrie consilierii PSD, Ninel şi Mugurel au avut o întâlnire la restaurantul OK din Calafat cu PDL-ul, un fel de Cina cea de Taină Politică unde cu siguranţă s-au împărţit atribuţiile sau...altceva pe care le vor avea pe viitor şi care vor ajuta la relasarea Calafatului. Este primul pas în lupta electorală pentru postul de primar din 2012 pe care Adelică îl vizează de o bună perioadă de timp. Cu siguranţă va fi o campanie electorală lungă şi plină de surprize din care nu vor lipsi şi anumite personaje aflate mereu în umbră atât din punct de vedere politic cât şi financiar.

S-a adeverit zicala"buturuga mică răstoarnă carul mare"

24 de comentarii:

  1. cum o fi aia sa iei "masuri benefice de ochii lumii" si daca astea duc la mersul inainte al calafatului pe cine deranjeaza ? . parinte esti sclerozat rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. FĂRĂ DISCUTIE ADELICĂ ESTE CEL MAI ÎNDREPTĂTIT OM LA CONDUCEREA PRIMĂRIEI.
    ASTA NU TRECE PESTE EVENIMENTELE CU „SCUIPAT” SI „PUPAT” PIATA O. K.
    ADELICĂ STIE MAI BINE. SI NOI CE ERAM LÂNGĂ EL.
    DAR INTERESELE POLITICE O CER!
    UNDE ESTI NENEA IANCULE!

    RăspundețiȘtergere
  3. SI UITE ASA ADELICĂ A CÂSTIGAT UN EXCELENT LIPITOR DE AFISE!
    PLUS O CONSILIERĂ DE IMAGINE ÎN PERSOANA DOAMNEI STANCIU. DUMNEAEI PREGĂTISE TOALETELE SĂ FIE CONSILIERA DOMNULUI trăistaru. DAR NU S-A PUTUT, ASA CĂ VA SCOATE TOALETELE DE LA NAFTALINĂ!
    DAR DACĂ LIPITORUL DE AFISE IA PLASĂ SI ACUM NU SE SUPĂRĂ COCOANA? CĂ A INVESTIT CEVA LOVELE ÎN TOALETE!

    RăspundețiȘtergere
  4. adelica are langa el o armata de oportunisti care il vor trada asa cum au facut mereu si cu altii iar in secunda in care cei trei isi vor pierde mandatele si el il va pierede pe al lui daca ii sustine pana in panzele albe

    RăspundețiȘtergere
  5. Să nu uitati niciodată de aripa dură a P.D.-ului.
    Sunt persoane în partid de la înfiintare. Chiar dacă acum sunt marginalizate de conjunctură vor rămâne p.d.-isti. Adelică nu va rămâne niciodată singur. Vor pleca oportunistii este adevărat dar membrii adevărati ai partidului vor rămâne.
    Asa că mai usor cu grija satului!

    RăspundețiȘtergere
  6. ACEASTA NOUA MAJORITATE SE VA MENTINE 100 % PANA SI DUPA IUNIE 2012 ,DEOARECE ESTE ORDIN CA VASILE VASILE ADELICA SA CASTIGE POSTUL DE PRIMAR AL MUN CALAFAT MAI ALES ACUM CAND MARELE JUPAN RADU BERCEANU ESTE PE CAI MARI.
    ACEASTA ALIPIRE GRETOASA PANA LA FECAL INTRE GUTA SI TRAISTARU A SCARBIT PANA SI PE ANGAJATII DE PE VINTANJA PRIMARIEI CARE SARACII VAD NUMAI KKT IN FATA OCHILOR.
    << cei trei consilieri PSD reformatori ,n-au tradat pe nimeni,au votat ptr calafeteni numai ca cei care i-au rugat sa voteze ptr binele Calafatului la un moment dat , in prezent au devenit niste ZDRENTE INFECTE CA SI CARACTER,care nu mai valoreaza doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Articolul dle Rudareanau este obiectiv si excelent ca si redactare...dar retine un lucru VASILE ADELICA este singurul care se opune in primarie ciordelilor gutare.Adelica este tatal tuturor faptelor bune petrecute in primarie pana acum si ca exemple enumerez :dotarea cu centrale termice a tuturor scolilor din Calafat, parchetarea tuturor gradinitelor din Calafat,constructia blocurilor ANL,betonarea unor strazi,amenajarea obiectivelor culturale din calafat cat si din satele apartinatoare, functionarea UZINEI TERMICE in iarna trecuta 2009-2010 si multe altele !!!!!!
    Bravo dle Viceprimar , mare om mare caracter !

    RăspundețiȘtergere
  8. a-ti auzit ce pomana si-a facut traistaru la O.K. A FOST SUPER

    RăspundețiȘtergere
  9. va spun eu cum stau lucrurile....toate chestiunile astea sunt gandite foaret bine....si nu este greu sa va dati seama ca odata dati afara cei 3, primarul controleaza consilul, si surpriza....oricand Adelica va zbura din primarie, deci uitati l pe acest domn vice ca habar n are pe unde trieste.....In primaria Calafat ca de altfel in toate primariile se fura...noi cetatenii suntem prea mici sa ne putem duela cu ei, doar presa va mai putea face cate ceva.Incurajez pe cei de la Realitatea Dunareana, ptr ca am incredere in capacitatile lor, sa ne expuna, toate mismas-urile autoritatilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai tu cel de la ultimul coment, te stiu cine esti si deaia imi permit sa te fac aiuristic ,fii atent aici cum stau lucrurile :
    1-Mircea Guta -adios sanse la primarie ptr totdeauna,fiindca l-a suparat pe dom Berceanu si cat de curand urmeaza surprizele(stiu sigur, sigur)...wawwwww si ce surprize
    2-Emil Popa e, nu slabut ci nevinovat ,el nici nu-si doreste primaria, nici nu poate era o varianta ca al batran Traistaru sa se razbune pe majoritatea angajatilor din primarie si sa le ia gatul.
    3-Jupanul de la PDL-dolj va face cartile pe acest colegiu indubitabil.
    4-Vor iesi din joc cat de curand unele personaje la care toti va inchinati ca la sfintele moaste
    5-Adelica isi formeaza armata de rotwaileri ptr campanie
    6-PDL -ul are resurse si super strategie
    7-Calafatul va avea cea mai tumultoasa campanie electorala din ultimii 20 ani
    8-Este in curs de pregatire o strategie media pro Adelica si anti Guta
    9-rezultatul va va surprinde daca suinteti prosti si nu va dati seama

    RăspundețiȘtergere
  11. Atotstiutorule de la 11:32, daca tot zici ca stii tot, poate ne zici si cine va castiga alegerile in 2012?
    Iti zic eu sigur ca PSD-UL va fi la putere, asta au confirmat-o surse din interiorul PDL-ului, la nivel central....asa ca ai aiurit degeaba in comment-ul de mai sus, hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  12. PSD-ul nu are nici candidat la presedentie si tu mananci kakao cu gura plina de castigatu alegerilor

    RăspundețiȘtergere
  13. Tu ala de la 11.32 nu spui o noutate cu faptul ca Emil Popa nu-si doreste postul de primar.El niciodata nu-si va dezlipi eticheta de interfata a lui Traistaru ,asa cum postul Realitatea TV nu-si poate dezlipi eticheta de post al lui VANTU.
    Prioteasa intr-un gest elegant aproape de alegeri ii va multumi lu Emil ptr colaborare si o sa-l sustina prin non-combat pe Mircea Guta.
    Cred ca sursele secrete sunt cele mai credibile

    RăspundețiȘtergere
  14. Ori sunteti consilieri ori nu mai sunteti? CE INSEAMNA ASTA?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu se poate 12-0 in meciul mugur,parvan,nini vs.traistaru,popa,vintila.
    ia-ti inebunit ba nebunilor pe ale traistaru !
    daca nu s-or omori astia intre ei pana-n sarbatori sa nu-mi mai ziceti mie bossu.
    daca mai continuati asa fac bani frumusei din pariatu pe voi,tari ba nene

    RăspundețiȘtergere
  16. Oameni buni va certati degeaba pina si un copil poate sa isi dea seama cine conduce primaria.

    RăspundețiȘtergere
  17. Adelica si-a intarit stafful cu ninel cel lipsit de educatie de orice fel:liceul l-a terminat la agricol la sectia de muls vaci sterpe sub inaltul manageriat a lui DAN CONSTANTIN BORA,facultate lipsa,iar acum profeseaza la muls tirurile de marfa cu cantaru.
    Mugur,dar de morti numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  18. da ? ce au trecut la PD-L baietii ? pa era si cazul ,cand le spuneam eu ca locul lor e intr-un partid de tineri...au ajuns si ei la concluzia asta , cu BASESCU presedinte ii doare la 2 m in spate.Dar ramane sa ma interesez, ca ce spune un neica nimeni frustrat de abstinenta sexuala ca iliuta calugaru,niciodata nu reprezinta o stire.Eu stiam ca vor sa preia pesede-ul de la formolizatu ala de 80 de ani si sa-l reformeze ,dar uite ca asta nu stiam ?

    RăspundețiȘtergere
  19. mii de multumiri celor ce au votat pentru tovarasii mei la sondajul din stanga ,stiu ca sunteti tineri si ca nu mai credeti cum spuneam mai sus in formolizati.Eu si cu voi dragi prieteni de net trebuie sa sustinem tinerii acestia care vor sa-i elimine pe cei ce au nenorocit Calafatul.Celor trei le-am promis ca le fac si ziare si saptamana aceASTA LE FAC CADOU DE MOS NICOLAE

    RăspundețiȘtergere
  20. TRAISTARU A FOST IMPOTRIVA PUNERII GRATIS LA DISPOZITIA CETATENILOR DIN CALAFAT A UNUI AUTOBUS CU CARE DUMINICA SA SE DUCA LA MANASTIREA DE LA MAGLAVIT.Ii ieseau spume la gura de cat de vehement era impotriva ideii viceprimarului Vasile Adelica

    RăspundețiȘtergere
  21. apropos majoritatea lui Adelica s-a dus pentru ca voturile celor 3 consilieri nu se mai numara..in momentul de fata se poate propune si realiza demiterea lui adelica pentru nenumaratele hotii facute

    RăspundețiȘtergere
  22. cum sa dea 25.000 lei pentru deplasare la manastire, mai bine dadea 250.000 lei pentru fotbalistii de la barca sa vedem meciuri de divizia c. cu fotbalul ce se mai aude ca plangea traistaru de grija lor de ziceai ca i se rup baierele?

    RăspundețiȘtergere
  23. Astia mai sunt si pagani, impotriva Bisericii, pangaritilor o sa va bata Dumnezeu iar noi cu votul in 2012

    RăspundețiȘtergere