26 noiembrie, 2010

Pîrvan, şeful de la DSUP şi-a tras parcare.


În urmă cu două zile au fost finalizate lucrările la parcarea din faţa blocului domnului Pîrvan, directorul DSUP Calafat. Nu este rău că s-a mai făcut o parcare, dar din păcate în ultima perioadă investiţii apar doar acolo unde locuiesc anumiţi şefi sau consilieri de la Primărie, ba un loc de joacă lângă blocul primarului ba o scară nou la biserica de la piaţă a părintelui consilier, şi exemplele pot continua. Se merge după cum se vede pe vechea vorbă românescă,,cine împarte, parte-şi face"

9 comentarii:

  1. asa e pe la noi pe-aci, cei care au functii cred ca pot face orice, sau poate ca sunt disperati de frica lui 2012

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcarea nu este a domnului Pârvan!
    Este a celor ce locuiesc în acele blocuri. Este un semn de rea vointă din partea dumneavoastră. Nu mă asteptam la asa ceva de la cineva care se crede echidistant. Cred că m-am înselat!
    Poate vei beneficia si TU de această facilitate.
    Este rusinos să critici pe cineva chiar face ceva.
    În rest DUMNEZEU CU MILA!

    RăspundețiȘtergere
  3. CRED CĂ DOMNUL PÂRVAN NU A CHEMAT UN SOBOR DE PREOTI CU TINE ÎN FRUNTE SĂ SFINTEASCĂ PARCAREA SI DE ACEEA ESTI SUPĂRAT!
    AI PIERDUT COLIVA SI CIOLANELE!
    DOAMNE CE TÂMPENII POTI SĂ DEBITEZI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am afirmat că lucrarea nu se impunea ci doar că din păcate aceste lucrări se fac preferţial chiar dacă impozitele sunt plătite de toţi cetăţenii Calafatului. Vă aduc domnilor aminte de un articol de pe Actualitatea în care vorbeam despre strada Oituz pe care nu se mai poate intra deoarece este cred singura neasfaltată(nici măcar pietruită).Dacă nu eram imparţial nu scriam despre parcarea din faţa blocului în care locuieşte domnul Pîrvan. Mai gândiţi-vă cine este imparţial, EU sau voi care sunteţi membrii de partid,şi programaţi să vedeţi totul într-o singură culoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca de face.......de ce se face,daca nu se face ,de ce nu se face? Unii mor de drumul lung si prostii(popii)de grija altuia !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la noi a facut parcare, nu a facut-o deloc preferential. S-a facut pentru ca era nevoie

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNE PĂRINTE CÂND VA PLECA DE LA PRIMĂRIE DL. PÂRVAN VA LUA PARCAREA ACASĂ. CEL PUTIN ASA SUGEREZI. FII MAI ATENT LA DETALII!
    PARCAREA ESTE A OBSTII SI ASA VA RĂMÂNE!

    RăspundețiȘtergere
  8. BA FRAIERILOR PIRVAN A FACUT O PARCARE PENTRU LOCATARI NU A LUAT MILIONUL DE LA POD CA traista

    RăspundețiȘtergere
  9. ce aveti fratilor cu Parvan va este necaz ca se descurca ? are si el prostul lui care-l asculta ,adica Mircica Guta !! masina lui Parvan este cea din fata tevi !!!

    RăspundețiȘtergere