23 martie, 2011

INFRASTRUCTURA CARTIERULUI COBUZ DIN CALAFAT...ÎN „REMONT”


Odată cu venirea primăverii au început şi lucrările specifice acestui sezon constând în curăţarea a spaţiilor verzi şi a celor dintre blocuri dar şi refacerea arhitecturii peisagistice. Întreţinere periodică a spaţiilor verzi, tunderea gazonului, delimitarea aleilor care s-au deteriorat ca rezultat al precipitaţilor abundente din aceast iarnă, sunt primele lucrări care se execută.


De două săptămâni în cartierul Cobuz sau Mogador au început aceste lucrări cu scop estetic dar mai ales practic menite să aducă un plus de confort şi siguranţă (mai ales în trafic), deoarece sunt zone unde maşinile parcate pe ambele sensuri fac ca pentru vehiculele mai mari în unele cazuri, accesul să fie aproape blocat. În acest sens vor fi reamenajate şi marcate o serie de parcări urmând ca trotuarele şi străzile care au fost afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile să poată fi aduse la parametrii normali. Se va urmări ca zonele verzi să fie bine delimitate, fiind reabilitată şi zona de bulevard din faţa pompierilor. Se va avea în vedere ca şi în anii trecuţi construirea unor noi spaţii de joacă pentru copii. Pentru Mogador ar fi totuşi ideal ca într-un viitor apropiat să fie amenajată şi o bază sportivă destinată copiilor dar şi adulţilor, ca un plus de sănătate şi relaxare.

26 de comentarii:

 1. marcajul ala o fi cu var cloros de 1 milion kg? cam putin s-a facut fata de miliardele cheltuite. asta e asa praf in ochii prostilor, sa poata zice vecinii lu pirvan : da macar a facut in fata blocului.
  daca ar sta pirvan in fiecare bloc din oras poate ar face ce trebuie cu cele peste 200 de miliarde ale bugetului.
  cand te apuci parinte sa faci articole de pupat in fund ,poate incerci si o analiza cost-realizari ca asa cu bani gramada sa dai cu amestec galben pe trotuar e usor, mai ales cand ai la dispozitie doi-trei gandaci care se cred ziaristi si cad in extaz ca clotele ,primavara.

  RăspundețiȘtergere
 2. E bine ca se face da pe cati bani se face frate ca e mare hotia, da tot e bine ca se face si nu se fucke

  RăspundețiȘtergere
 3. ce ba nu va place ca se face ceva pdl-ilor purceilor

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu e cu var de un milion, e cu din ala de 6 miliarde de la Clubul Copiilor facut de ADELICA

  RăspundețiȘtergere
 5. Adelica doarme pe la baru KUMA, la Geamanu si pe Pitzaru iar la partid sufla vantul si prin buzunare ca deja unii membrii s-au cam retras iar Marieta a demisionat din PDL

  RăspundețiȘtergere
 6. Adelica a inceput campania electorala sub lozinca ''dati un leu sa termin si eu palatul meu''.Are dreptate cine i-a zis:HOTUL,HOTILOR.

  RăspundețiȘtergere
 7. ce va place sa mancati cacat! beniti maine la sedinta sa vedeti.

  RăspundețiȘtergere
 8. Adelica e sarac ca partidu l-a lasat

  RăspundețiȘtergere
 9. BOMBA BOMBA BOMBA

  MARIETA A DEMISINAT DIN PDL
  MARIETA A DEMISIONAT DIN PDL

  RăspundețiȘtergere
 10. asa este , inspectoratul a usuit-o ca a facut prea multe magarii in numele lor.

  RăspundețiȘtergere
 11. adelica a cistigat procesul cu consiliul local, iar dobitocii fac din nou sedinta ilegala ca sa-l schimbe din nou.

  RăspundețiȘtergere
 12. chiar sa nu fie in stare avand o majoritate zdrobitoare sa faca lucrurile legal?
  asta din cauza unei ambitii de om prost,aceea de a nu-l lasa pe adelica viceprimar timp de 2 saptamani pana vine decizia tribunalului si sa faca atunci o sedinta legala.ambitii stupide pe banii nostrii.

  RăspundețiȘtergere
 13. ambitii foarte stupide mai alesc ca la armata de juristi din primarie au mai angajat avocati din Craiova acestia fiind platiti cu bani grei din bani nostri si cu toate acestea tot au pierdut!

  RăspundețiȘtergere
 14. ba prostilor cu galben se vopsesc spatiile pt handicapati ori tinand cont cu cine am votat la alegerile trecute suntem o comunitate de ..........mintali.scuzati dar acesta este purul adevar.

  RăspundețiȘtergere
 15. ademisionat marieta din pdl ?
  va fi stire pai aia pdl a facut ce este acum
  cate spagi a luat pot depune marturie

  RăspundețiȘtergere
 16. de ce nu oschimba isj ca oricum e dusa
  la fir cu tine sau la embargou
  muista

  RăspundețiȘtergere
 17. a venit DNA la Calafat? care e primul saltat, ca la cati sunt, le trebuie o sapatamana sa-i ia?! foaie verde de urzica
  eu sunt prostul de mircica
  numai greseli am facut
  doar atata am stiut
  sarut-mana adelica
  m-ai prins cu ocaua mica
  si acum ce sa mai fac
  de furturi cum sa mai scap?
  pirvan nu mai recunoaste
  magerul nu ma cunoaste
  gartoi, este vina ta
  ca ma salta DNA
  dar fiind toti o echipa
  il iau si pe Usurica
  si pe ion si pe chirita
  dar si pe varul meu ,, cotita"
  al dracului popa, hot
  lua spaga de la toti
  si acum cotea de frica
  mai varuie a biserica
  el mana pe bani nu pune
  e lenuta, ce-i sustine

  v-a venit randul la toti
  f....a in c.r de hoti!
  AMIN!

  RăspundețiȘtergere
 18. VINE POLITIA
  MA SALTA DNA
  MAMA MEA CAND M-AI FACUT
  A PLOUAT SI-A BATUT VANT
  A FOST MAMA VREME REA
  CUM ESTE INIMA MEA
  CE MA FAC CU DNA?

  RăspundețiȘtergere
 19. Domnilor daca D.N.A.-ul a venit la Calafat pe Parvan il face praf si pe Ionela dupa el ca facea devize false in locul lui ION MUCICA ! D.N.A.-ul sa ii ia pe toti care au furat : Costel Anghel, Ionela Popa,Gigi Dumitrascu ,magazineri , Gigi Parvan de meserie hot si Director la D.S.U.P. toti sunt de meserie hoti ! Ionela Popa A furat pe cei de la Peco Petrom
  mult si avea si camere de luat vederi dar aici unde cu toti a trait si sa culcat : Gigi Dumitrascu ,Costel Anghel si Gigi Parvan !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. futeto si voi dar nu aveti nici o sansa nu o lasa marinaru o clipa singura e frica sa nu io fure careva,e inebunit dupa ea se vede sta in curul ei tot timpul....sau furati si voi ca ea e smegera tipa il joaca pe deget pe marinar

   Ștergere
 20. astazi de zor cei de la DSUP faceau receptii cu maxim 20l cu gaz de la pirvan. de ce atata graba, de ce acum si pentru cine e beneficiarul acestor receptii?

  RăspundețiȘtergere
 21. ionela popa a fura cit a putut la petrom dar acum fura si mai mult ca are facultatea de terminat dar a gasit un prost de marinar fura si el pentru ea ca de fata e desteapta are copil de crescut cum sa aiba probleme daca sio trage fata cu toti din primarie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. EU SA STITI CA AM O STIMA PENTRU FATA ASTA SA DESCURCAT DIN TOTDEUNA NU CRED CA ARE CEVA CU CAREVA DIN PRIMARIE IAR VIATA EI PARTICULARA NU INTERESEAZA PE NIMENI ,PINA LA URMA E VADUVA SI ARE TOT DREPTUL NU E DE CONDAMNAT.SINT ELE MARITATE SI SE FUT DE SE RUP,ASA CA FATA ASTA ARE DREPTUL SA AIBA SI EA O RELATIE.DACA O FUTE EMIL CU CE VA DERANJEAZA PE VOI
   MIE CHIAR IMI PLACE DE EA E O FATA SUPER SI FRUMOASA SI DE TREABA...CHIAR SE POTRIVESTE CU ACEST EMIL...IMI PLACE DE EI

   Ștergere
  2. IOANO PISETE PE EI CUM FACI TU DE OBICEI.....N-O SA FACA EI CE AI FACUT TU NICIODATA.....

   Ștergere
 22. fi fata desteapta si fati traba,cind o pleca mariaru vezi tu ce faci,tu te descurci si sigura esti frumoasa si desteapta di cite stiu eu.....

  RăspundețiȘtergere
 23. EMIL MU O SA ÎI DEA PAPUCI MICIODATA E MOARTA DUPA EA,LA CÎŢI EUROI ÎI DA SE MERITA SA ŢÎMA DE EL ,A UMPLUTO DE AUR ŞI DE MAŞIMI MU E PROASTA FATA ÎL ŢIME CA ARE GAGIU LOVELE CA AŞA IAR FI DAT DE MULT PAPUCI,VA SPUM EU E DEŞTEAPTA GAGICA ARE CÎŢIVA AMI DE CÎMD E CU EL.

  RăspundețiȘtergere