19 august, 2011

Mâine „Dunărea Calafat” va juca primul meci în Divizia C sub titulatura de „CFC Ghecon Lăpuşata”


Sâmbătă, 20 august la ora 18.00 echipa”Dunărea Calafat” va susţine primul meci în Divizia C, seria a IV-a, cu echipa de fotbal CS Vişina Nouă”. Chiar dacă va evolua cu numele de „CFC Ghecon Lăpuşata”, lotul este în totalitate al echipei Dunărea Calafat. În sezonul 2011-2012 echipa locală va juca cu titulatura „CFC Ghecon Lăpuşata” urmând ca în sezonul 2012-2013 să revină la numele de „Dunărea 1948 Calafat”, numărul 1948 reprezentând anul în care a luat fiinţă clubul. Pentru fani plecarea din Calafat se va face mâine la ora 12.00.

Ziarul Actualitatea Calafeteană este aproape de echipa Dunărea Calafat urmând ca mâine la ora 19.00 să comunicăm după prima repriză rezultatul parţial şi după 90 de minute pe cel final , la ora 20.00.

17 comentarii:

  1. Chiar va evolua în Divizia C ? Parcă FRF nu era de acord cu fuziunea ? Dacă este aşa , este o reuşită pentru oraşul Calafat ! Succes Dunărea în Liga a III a !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ESTE UN LUCRU BUN DACĂ JUCĂM ÎN C ! P.S. Mai sus scrie că nu sunt admise comentariile şi expresiile jignitoare ! Verificaţi mai jos cine jigneşte ,ştergeţi acele comentarii ,deoarece acei oameni care nu ştiu să vorbească civilizat,nu au ce căuta printre noi ! Mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. e gartoi in concediu si guta il suna rudareanu sa minta si el ceva



    PS: Fusai de fata!

    RăspundețiȘtergere
  4. da este adevarat si este in totalitate meritul lui Mituletu=moartea PDL-istilor
    Recunoasteti ca de cand a venit Doru lucrurile se misca altfel si se vede ceva . Bine ar fi ca si de la anul tot Doru sa ramana Vice ca merita.Sa fim sinceri si fara rautati politice de mahala, Mituletu e bun gospodar si mai mult decat atat o face si cu placere

    BINE DORULET

    RăspundețiȘtergere
  5. LASATI RAUTATILE SI APRECIATI CE TREBUIE APRECIAT.IN ULTIMELE LUNI LUCRURILE AU INCEPUT SA MEARGA BINE IAR FAPTUL CA DUPA MULTI ANI CALAFATUL ARE ECHIPA ID DIVIZIA C , CHIAR ESTE UN MARE SUCCES, O REUSITA A CELOR CARE SUNT ACUM IN CIUDA TUTUROR RAFUIELILOR SI INTERESELOR POLITICE CARE NU ADUC NIMIC BUN.

    PS:BAIETI FACETI SI CENTRALA DE CALDURA SI EU VA VOTEZ FARA RETINERI

    RăspundețiȘtergere
  6. am vazut ca se face ceva pe la Dunarea la club si nu e rau, da mai vrem si alte sporturi acolo, un tenis de masa, un volei, un baschet un handbal ca e bine pentru copii nostri indopati cu cipsuri si cu internet, feisbuc sau ma rog ce o mai fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa faca astia treaba? sa fi fost adelica piaza rea?
    asa o fi iar daca e dati bataie sa se vada ceva si la noi ca suntem totusi municipiu nu sat.
    Oricum si Emil si Doru sunt seriosi , chiar daca ar mai trebui sa dispara cate unii cum ar fi Pirvan sau papagalul de Nedeianu de la Piata ca ne freaca si dau din el numa aere de sef.Asta e un lingau al lu Traistaru iar acu a lu Guta.E schilofibra aia de il bate nevasta si il leaga de pat>Ba il cunosc pe Nedeianu asta e pisat in pantaloni cand vine nevastasa de 200 de kile ,il rupe aia intre craci, nu sufla in fata ei da da din gura la noi la tarabe de tot i-o dam odata pe spate de nu sa vede

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi tremuram ca sobolanii de frig in apartament. La iarna sa va incalziti cu fotbal

    RăspundețiȘtergere
  9. ce divizia C ba ? ba baga-ne-am pla in ea de echipa ce ma ajungem noi sa luam toate gunoaiele din dolj ca sa ce ? Inseamna ca la aceasta echipa joaca doar handicapati care nu pot promova pe merit nici in divizia WC.

    RăspundețiȘtergere
  10. regret că actualitatea calafeteană a acceptat să prezinte" măreţele realizări" ale "epocii guţă"!? este jenant să consideri o "mare realizare" faptul că dunărea calafat echipa fanion a oraşului care altă dată erea o echipă de împrumut a ajuns să joace sub diverse nume!? noroc că cineva important s-a implicat că altfel...!? văd că o nulitate şi un hoţ ca mituleţu este ridicat în slăvi!? măi oameni buni chiar nu înţelegeţi că acest cuplu guţă-mituleţu va rămîne în istoria calafatului ca fiind CEL MAI PROST CUPLU-PROSTIA,HOŢIA,ÎNŞELĂCIUNEA,IMPOSTURA-SUN CALITĂŢILE LOR DE BAZĂ!? DOI AGRAMAŢI CARE PÎNĂ SE EXPRIMĂ FAC ÎNTINDERE LA MAXILARE!!! DOI RETARDAŢI AJUNŞI ÎN FRUNTEA ORAŞULUI PRIN FRAUDĂ!!!??? L-AU ÎNDEPĂRTAT PE ADELICĂ FIINDCĂ JIGODIILE NU POT STA LÎNGĂ UN OM DE VALOARE!? SĂ SPERĂM CĂ ÎN CURÎND SCĂPĂM DE IDIOŢII ĂŞTIA INCORIGIBILI IAR OMUL CARE A AVUT CURAJUL SĂ DEMAŞTE IMPOSTORII-ADELICĂ-VA FII PRIMAR! MULTĂ LUME ÎL VA VOTA! MERITĂ CU PRISOSINŢĂ ŞI TOATE ÎNCERCĂRILE JAVRELOR DE A-L DENIGRA NU FAC DECÎT SĂ-I CREASCĂ COTA!!! VOTAŢI ADELICĂ!!! NU VEŢI REGRETA!!!_MAI MULŢI CALAFETENI CARE ŢIN CU ADEVĂRAT LA ORAŞ!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt 07:48 şi rectific-erea o echipă de temut nu de împrumut.

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru 07.48...aici la adelica a fost asa: CEVA DE GENUL HOTUL STRIGA HOTII, din ce a facut Adelica bani, sa fim seriosi din licitatiile pe care le rula in Primarie cand Guta era plecat ,sunt din sistem si stiu si cu cine fura si cam care era cota.Cu bancile cu gurile de hidrant cu clubul copiilor si tot ce era material de constructie si lucrare treceau pe la adelica , stati pe burta ca lumea a vazut si stie cine sunt hoti. De ce nu a sarit Adelica in susu ca se fura inainte aaaaaaaaaa sau treaba s-a stricat de la piata de 6 miliarde care nu s-a mai facut pe care vroia adelica sa o dea altuia care pusese cota parte pentru adelica de 40% din lucrare, va dati seama ce mai iesea un ras de piata de nici un miliard din 6.
    PS. GURA CA MAI STIM SI NOI

    RăspundețiȘtergere
  13. COMENTATI CA SI FRAIERII AIA DE LA CALAFETEANU
    AVEM ECHIPA IN DIVIZIA C SI GATA...punct

    RăspundețiȘtergere
  14. spuneam in campania trecuta de la locale ca petre traistaru este un bun administrator, ca stie sa investeasca in caramizi,dar ca in privinta relatiilor interumane este cea mai mare catastrofa care i se poate intampla unei comunitati relativ mici.atata ura revarsata atat de mult timp iata ca nu a ramas fara urmari,daca ati putea citi comentariile de acum 4 ani veti observa ca ura care razbate acum din toate directiile atunci era intretinuta doar de partizanii psd.pacat de un oras cu atatea posibilitati ca a cazut prada nebuniei declansate de un singur om si intretinute de un clan de familie adica un clan construit dupa acelasi criteriu ca si clanurile mafiote.

    RăspundețiȘtergere
  15. toti au pacatele lor dar nesmtire ura si hotie e la ea acasa la pedelei locali uitativa la ei parca respira venin, au datorii peste datorii, pai ura e la tiganca de revesz, sarlatan mai mare ca si cata pe care personal nu nteleg de ce il tolereaza primaru si etc,nu calcati in urma domnului traistaru comentatori de 5 bani

    RăspundețiȘtergere
  16. 18:29-TU AI VREA SĂ CALCI ÎN URMA LUI TRĂISTARU URMĂ CARE PUTE RĂU DE TOT? SE PARE CĂ DA! DE CE? DEOARECE TU ŞI CEI CÎŢIVA PARAPLEGICI CARE-L MAI SUSŢINEŢI PE ACEST MOŞ DEBIL ÎL PUPAŢI LA GREU ÎN CURUL LUI FLEŞCĂIT! DACĂ-L MAI ARE!!!

    RăspundețiȘtergere