23 octombrie, 2011

A dispărut definitiv ,,Terasa fără WC’’ din centrul Calafatului



Până acum o lună şi jumătate, în centrul Calafatului, a funcţionat ilegal o terasă unde clieţii erau primiţi doar dacă dispuneau de o vezică urinară generoasă. Este inadmisibil să ai o terasă în mijlocul unui oraş fără să pui clienţilor la dispoziţie şi o toaletă. Până şi birturile de la ţară tot au acolo o privată în spate, dar aici în buricul Calafatului pauză, nimic. Mai mult decât atât, locatarii din apropierea terasei s-au plâns de mirosul de urină al clienţilor făcând şi câteva reclamaţii. Sperăm ca tersa fără WC să nu mai apară în primăvara lui 2012. Din datele pe care le avem, Primăria ar fi refuzat să reînnoiască contractul cu proprietarul. Ne-am dori ca aceste situaţii să nu se mai repete, iar Centrul civic să nu se transforme într-un spaţiu comercial. Nu este normal să-l umplem cu cârciumi care şi aşa sunt destule în Calafat. Este nevoia ca cei mici, copii noştri, nepoţii, să aibă şi ei un loc unde să se simtă în siguranţă.

7 comentarii:

  1. tersa lui cosmin enea, ia dato guta fara sa plateasca chirie, pana si curentul era de la primarie

    RăspundețiȘtergere
  2. terasa e cu darile la zi insa Guta a dovedit ca are sange in instalatie reziliind contrctul chiar unui bun prieten al sau

    RăspundețiȘtergere
  3. Guta a dovedit atitudine de lider adevarat

    RăspundețiȘtergere
  4. acu ce cacat mai mananca Ninel care spunea ca si-a luat primarul spaga?daca isi lua spaga nu o inchidea

    RăspundețiȘtergere
  5. asta imi place la Guta.ARE SANGE!i-a inchis chiar terasa lui Enea

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca nu ati mers si in orase civilizate sa vedeti ca pe perioada verii functioneaza terase in centrul oraselor.Dar asta e -ciobani sunteti asa veti muri.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca s-au pus toti taranii din centru sa reclame

    RăspundețiȘtergere