16 februarie, 2012

"Cortul speranţei" la Calafat. Campanie de strângere de alimente pentru cei afectaţi de zăpadă şi ger.




La iniţiativa Primăriei Calafat, în colaborare cu Poliţia Naţională s-a demarat campania de întrajutorare pentru cei afectaţi de temperaturile scăzute şi precipitaţiile abundente din acestă iarnă. Astăzi , 16.02.2012, începând cu ora 12.00 a fost montat un cort militar în centrul oraşului unde vor fi depozitate alimentele donate de diferite instituţii locale cât şi de cetăţenii care vor dori să dea o mână de ajutor celor izolaţi în mai multe comune şi sate din România. Primii care au făcut pasul către cortul speranţei au fost salariaţii Poliţiei Naţionale Calafat care au adus alimente constând în făină ,ulei, zahăr, orez , şi conserve. Din acest moment cortul amplasat în faţa Casei de Cultură va rămâne deschis aşteptând să devină neîncăpător cât mai repede. Lansăm pe acestă cale un apel către toţi calafetenii ,venit atât din partea Primăriei cât şi a celor implicaţi în această campanie umanitară, să privească cu mare interes această acţiune care poate salva vieţile unor oameni ale căror case şi speranţe sunt încă sub nămeţi.

PS: PENTRU A VĂ EDIFICA AM POSTAT ŞI UN MATERIAL VIDEO






DONAŢIA PERSONALĂ A PRIMARULUI MIRCEA GUŢĂ ŞI A CONSILIERULUI LOCAL MIHAI COTEA .


VIDEO...astăzi 17 februarie 2012


57 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. ACTUALITATEA CALAFETEANA NE TINE CONECTATI CU VIATA ADEVARATA
      FOARTE BINE!

      Ștergere
  2. bravo primare..frumoasa initiativa

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari domnului primar si dnei Paun

    RăspundețiȘtergere
  4. TOATE COMENTARIILE SUNT SCRISE DE POPA RUDAREANU . HA HA HA HA CE PENIBIL ESTI POPO SPALA-TE PE DINTI SI LIMBA

    RăspundețiȘtergere
  5. hai ca se trezi si guta ca da bine pe sticla daca strange ajutoare pt sinistrati. problema este ca au cam fost deszapziti si nu prea mai este nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai parinte, te plateste gutanu in plus daca dai si comentarii dinalea cu limbi calde?

    RăspundețiȘtergere
  7. CUI DA AJUTOARELE LA VIITORII VOTANTI .SE AFLA TOATE ADELICA E PE VAL A FOST CONFIRMAT LA PRIMARIE CANDIDAT.BERCEANU E DE PARTEA LUI.PRIOTEASA VREA SA-L LEGE PE GUTA E SUPARAT FOC PE EL CA E CU UNPR.
    GUTA PRIOTEASA TE PUNE LA ZID E PERICULOS.
    EMIL POPA SE PREGATESTE DE ATAC A INCEPUT SA DEA GRIU LA AIA DE AU PAMINTU LA MOARA.TRAISTARU A SPUS CA NU-L MAI VREA PE PADURAR GATA CU EL SA VINA EMIL.
    LUPTA TARE LA VARA CA FOSTU PRIMAR COJOCARU VINE SA IA PRIMARIA.
    IERI CURGEAU SACII DE GRIU LA TRAISTARU CA PE BANDA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maninci margarina neagra ca Adelica are interzis la Primaria i-a dat cu flit Berceanu ...esti in urma fraiere cu stirile.Adelica a iesit din cursa da l-au ales regele coniacului pe Euroregiunea Calafat

      Ștergere
  8. toate ca toate da e o ttreaba buna si gata

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceva produse sa punem deoparte pentru Ninel cand o intra la rece dupa ancheta din vama. Ninele hai ca dau dupa cort unde sa usureaza cainii sterilizati de primarie o sticla de ulei si ceva orez de un pilaf.Daca vrei de beut te duci la Adelica si daca baga un rigait te ametesti la primu danf ca in ala e alcool cat o distilerie.

    RăspundețiȘtergere
  10. halal primar, incepe cu "deci", se vede ca nu e citit ca a citi la viata lui decat abecedarul si ala la FF

    RăspundețiȘtergere
  11. BORA ,VALOARE- E PLEONASM! A DAT TERENUL DE FRICA,CA POATE MAI RAMANE IN FUNCTIE! E TARDIV, MAI VREA SA SE DEA SI EROU,DAR EL E MEREU BOU!

    RăspundețiȘtergere
  12. HAI CU CARTILE PE FATA

    Bora e cu caca la chilotei ca zboara anu asta. Siti cine e asta....un papagal de sa crede gigolo de i-au mincat nevestele de-o sama cu fiesa totii bani.A vindut casa lu taso si acu e chirias.Cind n-o mai fi director nici femeile de servici nu se mai uita la el.Nu are nimic e cu izmenele pe batz.Il stie tot calafatu si acu doua zile a venit la Guta sa-si ceara scuze de ce a facut.E tirziu moshule gata cu lingusheala ca nu mai tzine.Guta s-a saturat de tine si de shleahta voastra, Adelica,Mareta,Ninel si cam atit ca restu au fugit demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IA UITATI-VA GUTA-PUSCARIE FACE NASOALE :))) BAI MOSULE STAI IN BANCA TA CA TE LEAGA ASTIA DE NU PRINZI NICI GHIOCEII

      Ștergere
  13. Ce maimutoi esti Bora dai acu pamintu pentru parc sa nu aiba Guta timp pin la alegeri sa faca ceva.E dusa jucaria si tu cu ea.Te-a strins de boashe stii tu cine???????????
    Fane ar vrea director tot la scoala 1. UNPR a promis ca se rezolva si cucuveau

    RăspundețiȘtergere
  14. E cu castravetele infipt adinc directorasu .Da tircoale la Guta sa ramina da nu e OK e Ko facut. Adelica s-a certat la cutite cu Mihaela si Nicola. Sunt unu hais unu cea. ??????ce face Bora si Ninel sar pirleazu la padurar la lipit afise in vara.Dosaru din vama e pe rol a ajuns la Bucuresti pe mina un procuror de nu iarta nimic.A incercat Adelica sa intervina a sunat la Berceanu si nu i-a raspuns.OCupat ocupat ocupat. Adelica a facut tarantele la Craiova ca el e PDL Calafat si Ninel flituit de Iliuta Sheulenu.A venit Ninel sa faca listele de consilieri la PDL si l-au luat la shuturi.Esti de risu cartierului ninele nu te mai vrea nici unu.
    Craiova schimba toata conducerea PDL Calafat
    ADELICA nu mai minti lumea ca candidezi ca e gogoasa arsa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. citeste pe ziaru de calafat ca se schimba pleaca adelica

      Ștergere
    2. Ati vrea voi da cu unghia in git ca nu pleaca ADELICA plecati voi hotilor!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    3. mugurele ciocu mic ca s-ar putea sa-ti trimita cat de curand baietii un control din ala de te lasa astia si fara hainele de le mai ai pe tine .

      Ștergere
  15. Adelica are sprijin BERCEANU IL VREA IN ECHIPA

    RăspundețiȘtergere
  16. daca accepta Voinea il zburau de mult

    RăspundețiȘtergere
  17. guţanilor şi trăistarilor visaţi frumos-bora să-şi ceară scuze la pădurar.ha ha ha vă ţineţi de şotii maimuţoilor.ce scuze îşi vor cere la bora adelică şi ninel unii ca voi cît de curînd.guţă de sfinţii mucenici eşti chiriaş la ...pelendava şi cu tine şi alţii.sînteţi gata hoţi ordinari şi asta vă macină.v-aţi pus cu cine nu trebuie şi veţi avea mari necazuri.nu este glumă.adelică vafii primar şi trăistaru şi popa să dea explicaţii cum de au susţinut un hoţ ca guţă căruia i-au votat toate proiectele!? şi-au luat şi ei dreptul ASTA ESTE SINGURA EXPLICAŢIE VALABILĂ.CALAFETENII S_AU SCÎRBIT DE OCTOGENAR ŞI DE PAIAŢA DE GINERE.ZICEŢI MERCI CĂ UNCHIU MĂNAŞ V-A SCOS DIN CĂCAT CĂ ALTFEL ERAŢI SERVITORI ACUM.VĂ AŞTEAPTĂ ŞI PE VOI ZILE GRELE IAR NOI VĂ PREGĂTIM ...SURPRIZE SURPRIZE!

    RăspundețiȘtergere
  18. popo cîd îl vor aresta pe guţan la ce porţi vei mai bate!noi zicem să te retragi în sihăstrie şi să-l rogi zilnic pe bunul dumnezeu să-ţi ierte măgăriile.NOI NU TE VOM IERTA NICIODATĂ.VINE SCADENŢA.ORICUM SĂ ŢII O LITURGHIE[dacă n-ai uitat] PENTRU BINEFĂCĂTORUL TĂU CĂ-L ...SALTĂ.FĂ-I COLIVA IAR BOMBOANA I-O PUNEM NOI.

    RăspundețiȘtergere
  19. Guta sa fugi din calafat din mogador de unde oi vrea tu da sa te duci la ciuperceni la tzaranii aia de pun stampila pe tine ca noi punem catuse

    RăspundețiȘtergere
  20. GUTA ARESTAT IMEDIAT

    ADELICA PRIMAR
    NINEL VICEPRIMAR

    PDL=70% IN SONDAJE LA CALAFAT
    ATIT ARE PDL CALAFAT 70% SA VA INTRE BINE IN CAP TOT PDL VA DA MINCARE SCIRBELOR

    RăspundețiȘtergere
  21. ATI DAT IN ADELICA DA NU CADE CA E O FORTA SI VA RUPE PICIOARELE IN 4 LUNI.

    SUTA LA SUTA GUTA LUNA URMATOARE O SA FIE AUDIAT SI RETINUT LA DNA. BERCEANU NU MAI VREA .PRIOTEASA SA NU IL VADA PE GUTA
    EMIL POPA LA TRACTOARE SI ADELICA LA BUTOANE

    RăspundețiȘtergere
  22. HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    HA HA HA HA HA HA HA NA GUTZANE CA E GROASA MIROASE ZABRELE IN PRIMARIE

    RăspundețiȘtergere
  23. CIRSTEA PRIMAR PARTIDUL POPORULUI LA DANUTZ DIACONESCU

    RăspundețiȘtergere
  24. Propun ca primari pe
    1. Dorinel Traistaru
    2. Costinel de la OK
    3. Dan Stefan
    4. Dan Vana
    5. Doru Mituletu
    6. Gabi Gheorghe
    7. Pasca Mircea doctoru
    8. Lavinel cu plantele
    9. Vrajitoru

    Oameni care au aratat ca se poate , cu bani si seriosi. Aveti ceva de comentat???????!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce e ma cu gunoiul ala de pe locul trei ? Ala are cazier da-l in pula noastra de taran coclit s-a imp[acat cu ale tasau ca ramesese in curu gol prin mogador/

      Ștergere
  25. cata faina dadu primaru....nimic.... sa vedeti cat da Traistaru o basculanta ...ce ba crezurati , traista nu da un ciur de faina zgircomanu

    RăspundețiȘtergere
  26. Primarul ales al Calafetenilor a donat pentru sinistrati,Adelica doneaza la Pitaru contra Wischy,ha ha ha ,o sa ia Primar cand o fi Rodica fata mare !

    RăspundețiȘtergere
  27. MIRCEA GUTULICA TU TREBUIA SA ADUCI IZMENE DE LA PARTIDUL NENOROCITILOR DE IZMENARI AL LUI OPREA PUPINCURISTU LUI BASE SI AL LUI LEANA UDREA CENTURYSTA SIFILITICA !!!! SAU PASTREZI IZMENELE PENTRU FACULTATEA DE LA SUBSOL CU PARVAN SA NU VA FIE FRIG !!! JOS CIUMA PDL+UNPR IZMENE !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. dupa ce iesira aia din zapada si nu mai au nevoie de nimic se gasi si incultul de guta sa faca pe interesantul. Hai Sictir!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. o actiune buna care e problema sa dea toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  30. Donati si voi ofticatilor,caci nu aveti ce,asta-i sleata lui Adelica,niste perdanti !

    RăspundețiȘtergere
  31. de dimineata era in sant la carauleni o mogaldeata ,era bora beat si scos in izmene afara, gata s-au saturat de el, el zice ca sustine proiecte ca nu stiu ce , i s-a facut frica de guta si a acceptat predarea terenului parca era al lui tacs-o, predarea la primarie, e clar ca domnul cu pricina e un diversionist desavarsit si isi simte sfarsitul , unul ca el care nu a batut un cui in viata lui isi bate joc si de adelica,unul care numai a bagat in foale si a lins , a lins pana nici limba numai are, e jenant domnule profesor sau ce oi fi

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  33. un element important ,sa doneze si bora ceva, oricat de putin, dar ce sa dea cariciul dintre picioare, sa-l doneze pe neicuta dar cine ii mai pune oua in tigae

    RăspundețiȘtergere
  34. 01:01 03:40 09.30 şi alţii ca voi.un fleac.vo tragem din toate direcţiile cum vrem.oricum disperare voastră se vede iar în ceea ce priveşte imaginaţia sînteţi reduşi rău de tot.mai schimbaţi placa că zău aşa este învechită rău de tot.dar ce să schimbaţi voi cînd vă lipseşte elementul esenţial-mintea!? asta nu se găseşte nicăieri.pa avortonilor şi dumnezeu să-i primească "celui mai iubit primar" TOT CE-I VOM DA NOI SĂ-I IESE PE NAS.ALELUIA.

    RăspundețiȘtergere
  35. popo îi faci feştanie lui guţă cînd îl vor ridica?

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mircea Guta nici nu stii cat de penal poti sa fii

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  41. pentru viitorii pîrnăiaşi de la primărie care vor fii "sinistraţi" cît de curînd la pelendava ne obligăm să facem chetă pentru "a le asigura " tot confortul în noua lor locaţie.doar sînt hoţii noştri nu!?

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  44. ştire bombă în ziarul de calafat.croitoru a avortat şi a aruncat ce a scos din el la tomberon.ce? căcat dospit ca şi el.

    RăspundețiȘtergere