06 mai, 2012

ACTUALITATEA CALAFETEANA- ZILELE CALAFATULUI – DUMINICA 6 MAI

PROGRAMUL MANIFESTARILOR PRILEJUITE DE
SARBATOAREA
ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT

DUMINICA 6 MAI 

09:30 - Demonstratii Politie, Pompieri, Jandarmeria – locatie :  Centrul Civic.

10:00 - Primirea oficialitatilor la sediul Primariei.

10:00 – Baschet “ Cupa Independentei ”  baieti/fete - Locatia: Liceul Teoretic “Independenta “ Calafat
Echipe participante:  -  C.S.”Dunarea “ Calafat
                                  -  C.S.S. “Universitatea “ Craiova
                                  -  B.C. Dr. Tr. Severin

15:00 – Muzica si dansuri cu Interpreti si Formatii locale – locatie : Centrul Civic
         - Dansuri moderne cu formatiile “SorryBoy” si “SorryGirls” – coordonator Turtica   
            Sorina Mihaela;
         - Ansamblul “Dunareana”  Rast – coordonator Mita Ion;
         - Ansamblul “Perla Dunarii” Ciupercenii Vechi - coordonator Marinela    
           Carauleanu;
-       Ansamblul “Rozele Calafatului ”  - coordonator Marinela Carauleanu;
-       Ansamblul “ Ion Serban “ Isalnita – coordonator dir. Nicolae Marin;
-       Ansamblul “ Bobocica” Bailesti – coordonator dir. Marcel Bota;
-       Ansamblul “Eleftheria” al Comunitatii Elene din Calafat.

17:00 – Croaziera pe Dunare in zona Vidin si a podului de peste Dunare , actiune destinata plimbarii locuitorilor din Municipiul Calafat.
19:30 – Concert muzica populara sustinut de artistul Adi Mitroi.
20:00 - Spectacol muzica usoara cu participarea artistilor “DJ PROJECT” ce se va desfasura in Centrul Civic din Calafat.

21:00 – Spectacol muzica usoara sustinut de “ ELENA GHEORGHE ” in Centrul Civic din municipiul Calafat.
         
22:00 - Inchiderea oficiala a Zilelor Municipiului Calafat cu un foc de artificii  in Centrul Civic din Calafat.


66 de comentarii:

  1. super spectacol-bravo Mircea Guta

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo parinte - elogii marelui infractor, pardon, conducator

    RăspundețiȘtergere
  3. ninele incepi sa dezamagesti prin atitea pupaturi si linsaturi. crezi ca guta uita ce ai facut de un an jumate incoace? crezi ca uita reclamatiile facute la dna si morar? te tine aproPE cit are nevoie si pe urma te va calca in picioare pres va face din tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. CONCERT PDL LA CALAFAT

    Adelica da marti spectacol in centru civic .
    Invitati de onoare
    -Saxofonistul Marijean Marinescu
    -Marieta Fera la trombon
    -Radu Draghici la tambal
    -Rosu Sandu la solz de peste
    -Gavrila Mihai la drimba
    -Paun Cristian la buhai
    -Bora dan la muzicuta

    Spectacolul va fi prezentat si orchestart de dirijorul Adelica care va interpreta o partitura la fluieru piciorului.In incheiere dirijorul Adelica va interpreta pina spre miezul diminetii o ampla partitura muzicala la buza paharului de wiski.
    Din formatie va lipsi la sectiunea piculina maestru voinea

    Va dorim o dupa amiaza placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. CE VREA BA SI ROSU DE LA BASARABI AFACERISTU LU PESTE .FIUSAU E UN TIMPIT CU DOSAR PENAL CU PROBLEME GRAVE CU CARDERII CU MULTE IAR EL UN SPAGAR N-A FACUT NIMIC DECAT INETRESELE LUI. PA STIRI DE CE TINE DUCU DE ADELICA PENTRU FIUSAU CA L-A SCAPAT DE PIRNAIE. CE ECHIPA MAI AI ADELICA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e tot ce stie ineptia ”primarului” sa faca...SUPER SPECTACOLE iar noi SUPER MURIM DE FRIG IARNA SI DE FOAME ZILNIC.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vara asta se poarta GSP

    RăspundețiȘtergere
  8. Parinte din cate stiu eu pe la Fcultatea de Teologie se face carte si studentii se mai dezgheata la cap. Cu dumneata ce s-a intamplat? Cum poti sa sustii asemenea prostie precum e Guta? Cum poti sa-l sustii cu tampeniile si minciunile lui? Din cate observ te cam aflii in conflict cu Decalogul. Nu-ti e pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce viitor are un tanar in Calafat?

    Face 18 ani, termina liceul si o taie!!!!!

    Nu conteaza unde in italia spania, craiova bucuresti oriunde!!!!

    Ce sa faci in Calafat? SOMAJ sau Scalvul lui Maglerie!!!

    Ne intrebam de ce se investeste in scoli? Sa pregatim oameni care pleaca si muncesc in alte orase si platesc acolo impozite!!!

    Votati Guta !!!! Si ultimul care pleaca sa stinga lumina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu avem mai bun ca Guta la acesta ora in Calafat este istet si stie sa se comporte cu oamenii din Calafat daca il votam pe Emil nu ar fi o trgedie dar ce facem cu Traistaru ne intoarcem la 2008 va avea acces in primari decat cine vrea el stiti foarte bine oameni buni acest Traistaru se hraneste cu sange ca vampirii este un mare pericol la acesta ora pentru calafat nu-i mai vrea nimeni nici cei de la judet nimeni nimeni nimeni nimeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istet Guta??? :))))))))) E plin de ”calitati” omul asta. Si ptr. a alerga dupa iepuri iti trebuie calitati..dar in padure nu in fruntea unui oras.

      Ștergere
  11. nota 10 pentru Guta cu ce a facut de zilele orasului

    RăspundețiȘtergere
  12. singurul primar din istoria orasului care da bunaziua si vorbeste cu oamenii

    RăspundețiȘtergere
  13. EXCLUSIV:
    AZI IMPARTEALA USL LA CALAFAT PE DECONCERTATE
    -SCOALA 1 SI LICEUL AGRICOL SUNT LA -PNL
    -SCOALA 2 SI LICEUL DE CHIMIE -PSD
    -TREZORERIA -PSD
    -FINANCIARUL -PNL
    -COMPANIA DE APA -PNL
    -CFR -PSD
    DISCUTIILE CONTINUA IN PRIVINTA SPITALULUI UNDE PSD DORESTE SA-L PUNA PE RADULESCU IAR PNL DORESTE SA-L MENTINA PE VOINEA CU PASCA ADJUNCT.AICI CEL CARE VA CASTIGA PRIMARIA ISI VA IMPUNE PUNCTUL DE VEDERE
    IVANTU ESTE SUSTINUT DE GUTA SI NICU VINTILA PENTRU DIRECTOR LA POIANA MARE

    RăspundețiȘtergere
  14. Moarte la PDL si PSD toate concertele si manifestarile platite din chiriile comerciantilor.Asa cum zic de Guta ca e padurar a reusit sa faca cele mai frumoase specatacole de Zielele Calafatului.Cind era Traistaru cinta Pondila trei hore de nunta si Tepi la orga cintece de-o sama cu muica.Nu vedea formatiile mari din Romania era interzis pe vremea lu Traistaru distrac'ia doar supunerea era obligatorie si rautatea care le caracterizeaza neamu.Calafatu putea sa aiba candidat USL dar Nelu Prioteasa alt mos a dat cu mucii in fasole si l-a ales pe Traistaru adica papusica lui Emil, un om nevinovat aciuit prin Calafat sa manince si el o paine.Cea mai tare afacere pe care a facuto Emil Popa candidatul la Primarie a fost casatoria cu Adriana ..sa recunoastem ca de aici au venit toate: bani, masini, case, pozitie sociala si multe altele.Acum tinarul venetic cu mustata vrea si Calafatul .E prea mult multumeste-te ca ai scapat de saracie si ai grije de copilu din prima casatorie ca asa e omeneste .

    RăspundețiȘtergere
  15. MAI AVEM SCLAVI IN CALAFAT

    Doctore fii pe faza ca ti-o coace Traistaru .Il vrea pe Radulescu director la spital in locu tau.Chiar daca Guta nu vrea Traistaru a afirmat ca dupa instalarea PSD-ului va face curatenie peste tot.O sa zboare si putorile din Casa de cultura in frunte cu fata lu Voinea directoare genetic dupa taso ca astia s-au nascut sefi. Uitati-va la copii astora cu bani multi n-au facut nimic tot timpul le-au tinut spatele cu banii ai batrini. De tinut minte ca totusi au stiut sa isi aleaga sclavi buni. La Traistaru fetele au luat cum nu se putea mai bine, unu e Iliuta ha ha ha cu dintii beliti toata ziua pina suna Traistaru si tusti in masina la picioarele socrului, Emil cu ochii in mustata si la fel. Ginerele lu Voinea asemenea sclav pe mosie la boierul maglavicean.Argat la o pocnire din degete si hop la comanda.
    ASTIA SUNT OAMENI SA CONDUCA CE DRACU BA SA FIM SERIOSI MAI BINE CU PADURARU CARE NU BAGA OCHII IN PAMINT SI NU E SLUGA NIMANUI

    RăspundețiȘtergere
  16. si acu ce pastele matii vrei tu de fapt ba cacat cu ochi de analist .. de cand ii duci tu infectu dreaqu grija lu Voinea si lu Emil a? sau poate de burta ta e vorba ai? Ia zii de fapt tu ce pierzi daca vine Emil ?
    Al dreaqu de lingau nesimtit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HO MA DUDI JUNIOR

      Sa trezi si baiatu lu Dudi din betivaneala NERVOR si incepu sa gindeasca????? ce sa gindeasca ???? creieruu pluteste in alcool. Dudi Junior fii calm ca esti pe urmele lu tato esti BINE BINE...ai rabdare nu mai ai mult...si se dechid circiumile si iesi de sevraj

      Ștergere
  17. bem mancam ne distram ... dar pe guta nu-l votam

    RăspundețiȘtergere
  18. FELICITARI PRIMARIEI SI PRIMARULUI PENTRU ZILELE CALFATULUI.FOCUL DE ARTIFICII A FOST SUPERB.TOATA STIMA PENTRU ORGANIZATORI. IL ASTEPTAM PE TUDOR GHEORGHE LA CALFAT

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai baietelul lui Dudi ca numai tu tii parte lui Voinea fraierule taci ca esti prea urat

    RăspundețiȘtergere
  20. hai ciocu mic si treci la lins sa ne zici cum fu cu ultima zi a zilelor calafatului

    RăspundețiȘtergere
  21. DUCULE PARASHUTA POLITICA INCULTA CE ESTI

    Ducule te vandusi la Adelica pe 35 de milioane de rahat ultimu om ride Basarabu de tine.Puteai sa fii si tu ceva da tot pe luat esti si tu iar la caminu ala cultural daca nu venea Primarie sa faca curatenie colcaiau viermi pe tine.Lasa si tu geamurile deschise ca pute acolo a crisma.Te intilnesti cu aia si bei acolo nu stiu cum te mai tin astia ca eu te-as fi dat demult afara.Pentru ce iei tu bani cand nu faci nimic stai toata ziua si iti dai cu parerea pe politica.Lasa tarane politica si pune osu la treaba ca e jale pute tot pe acolo.Camelia Raboveanu a facut ceva da tu NIMIC doar interesele tale .Da cel mai rau e ca ai ajuns sa iei bani de la Adelica dupa ce ai mincat echipa de fotbal la Basarabi.Sa-ti fie rusine hotule ca numai pe luat ai fost pus. Daca nu facea primaria parcu te mincau serpii si capusele putoare ce esti maninci banii statului degeaba

    RăspundețiȘtergere
  22. BAIATU LU DUCU E ANCHETAT PENAL SI A AVUT NEVOIE DE BANI PENTRU AVOCAT. CINE S-A OFERIT SA-I DEA BANII A FOST ADELICA.DUCU I-A PROMIS CA SCOATE 500 DE VOTURI LA BASARABI ASA A ZIS EL ...DA PE CE NU STIM CA OMU ASTA DE CIND E ACOLO NU A FACUT NIMIC...DA IA BANI

    RăspundețiȘtergere
  23. ASTIA SUNT JAPITELE PDL-ULUI SUGATIVE LA BANU PUBLIC, PROFITORI , OPORTUNISTI, LINGAI, UMILI, NOBEDIENTI ...O TRUPA DE RATATI

    RăspundețiȘtergere
  24. CONCERT ORGANIZAT DE PSD CALAFAT PE 32 MAI

    Face si Traistaru concert pe 32 mai cu Ion Dolanescu si prezentator actorul Toma Caragiu.In deschidere va cinta Elvis Presley si Michael Jakson.Vor mai fi invitati: Jean Constantin, Amza Pelea iar ca sustinatori fostul presedinte al Americii Kenedy. Vor fi intilniri pe teme literare cu Mihai Eminescu care va da si autografe, cu Caragiale si filosoful CIORAN.
    La final va fi oficiata o slujba de Papa Ioan Paul al II- lea.

    RăspundețiȘtergere
  25. FELICITARI PRIMARULUI PENTRU ZILELE CALAFATULUI

    Ia spuneti dragi calafeteni stiati ianinte de 2008 ca sunt zilele calafatului..sigur NU pentru ca Traistaru le dadea o sticla de vin la aia ai lu Pondila de dadea de trei ori cu arcusu si suflau in saxofoane dupa care penibilul Tepi cu pantalonii pin la sutien cinta de unu singur in centru melodii de muzica usoara de acum 50 de ani.Acum vin formatii mari din tara din toate domeniile muzicale si spectatori din calafat si din toata Oltenia.
    In urma unor clasamente Calafatul s-a plasat ca organizare pe primul loc intre municipiile cu o populatie sub 20000 de locuitori.Odata cu venirea lu Guta au trecut prin Calafat formatii de renume: Clejanii, Iris, Voltaj, DJ Project, Accent, iar la anu sau chiar in vara asta Mircea Guta vrea sa-l aduca pe Tudor Gheorghe.

    CE MAI VRETI ...UN PRIMAR CU BUN SIMT SI DESCHIS CATRE NOU SI CATRE OAMENI.
    INCA O DATA "FELICITARI PRIMARIEI SI LUI MIRCEA GUTA

    RăspundețiȘtergere
  26. ADEVARATA FATA A PSD

    Calafatul pe departe cel mai bine gestionat pe timp de criza, au fost primarii unde n-au avut nici bani de salarii iar la Calafat s-au facut si se fac investitii.Nu mai ciripiti de caldura ca stie tot Calafatu ca TRAISTARU a terminat cu caldura ca nu suporta veneticii din Mogador,A luat centrala de la Ministeru energiei si a trecuto la Primarie sa angajeze pe Vintila si Ciuica ...cati nu au supt de acolo.Traistaru si-a luat 233000 de euro din aranjamente.O sa apara toate.
    Pentru neamu Traistaru nu e nimeni decat ei pai ei vor asa. EMIL POPA -Primar, Traistaru- Viceprimar, Vintila- la DSUP cu Gigi Croitoru cea mai mare janghina e de 200 de kile si nesimtit cum nu s-a mai vazut.

    Ai Gigi Croitorule pe ce facusi vilele pe angajari 13.000 de euro de angajat la pompieri.A fost pe mina cu unu care a iesit la pensie fostu sef doi excroci.
    Eu VOTEZ psd-ul cind mi-o arata Traistaru de unde are milioane de euro
    - Croitoru- de unde are casele si masinile de sute de mii de euro cand sunt pompieri care abia isi platesc datoriile

    -Cicerone Radulescu- cel mai scump ginecolog 25 de milioane cezariana si 10 milioane nasterea normala ca o sa ajungem sa nastem in paie ca acum 200 de eni.

    -Dan Stefan cu spalatoria de se pling angajatii ca uita sa le dea salarii

    ARATATI-MI BA DE UNDE AVETI BANII SI VA VOTEZ DA VREAU PRIMII SA FIE UMFLATII AIA DOI, CICERONE SI CROITORU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca Traistaru a distrus caldura, Guta daca e asa ”destept” de ce nu a ajutat oamenii in sensul asta????????????

      Ștergere
    2. Ma bucur ca recunoasteti ca TRAISTARU a distrus caldura..ASTA E ADEVARUL CRUD????

      Ștergere
  27. artificiile pe Danubiu au fost ceva super suoper mai vrem sa mai vedem asa ceva ....nici Craiova nu a avut asa artificii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ia artificii si la iarna sa te incalzesti la ele. Asa oameni asa primar!

      Ștergere
    2. Da ba , artificiile iti tin de foame ....fraierre....dar cit au costat nu intrebi?...ca tu le-ai platit din banii pe care i-ai dat la impozit....turbatilor...nu vreti decit distractie .....

      Ștergere
  28. ce prosti suntem. Belim ochii la niste artificii si la niste formatii de mana a2 a care canta de pe CD.

    Nu-i nimic o sa facem foamea inca 4 ani!!!

    Tinerii ne pleaca din oras ca nu au cum sa supravietuiasca, Calafatul o sa ajunga un oras de pensionari batuti de soarta

    In schimb avem gratare in fiecare an si pavele schimbate din 2 in 2 ani

    Votati guta si ultimul care pleaca sa stinga lumina!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aloooo domnu vezi ca pavelele lui Guta se pun cu garantie , alea de s-au spart dupa doi ani altii le-au pus .Fii dracu obiectiv daca tot te apuci sa comentezi

      Ștergere
    2. EXTRAORDINAR ! CU GARANTIE !!!
      Ba da apropo de pavele.. de ce dreaqu scoate mozaicu de la debarcader/faleza ca ala are 20 ani si-n afara de faptu ca e un pic ondulat terenu altceva nu e..

      Stie vreun mort din echipa de lingai ca mozaicu ala mai tine inca 20 ani adica de 10 ori mai mult decat pavelele cu garantie ale lu Guta ?
      Sau poate e inca vreun aranjament la mijloc si noi nu facem decat sa incurcam..

      Ștergere
    3. taceti ba ca asta e unu din proectele lu Guta - sa puna pavele in tot orasu !
      ce dreaqu o treaba face si el si de aia va luati.

      Ștergere
  29. ce sterge mortu asta de admin commenturile..
    admine ia uite zice unu prost
    vrem raport detaliat cu toate veniturile si cheltuielile de zilele orasului, toate contractele inclusiv cele de sponsorizari...
    ce zici poti sa afli treaba asta sau tre sa venim noi pana la primarie si sa intrebam
    hai ca uite promitem ca asta nu se pune in campanie

    RăspundețiȘtergere
  30. Programele celor trei candidati ptr PRIMARIA CALAFAT :


    GUTA MIRCEA - CONTINUA PROIECTELE INCEPUTE SI ADUCE UN NOU SUFLU ECONOMIEI CALAFATULUI
    EMIL POPA - IL SUSTINE PE MIRCEA GUTA FIINDCA COLABORAREA INTRE EI A FOST EXCELENTA IN CONSILIU LOCAL . DL POPA NU VREA SA FIE PRIMAR DEOARECE EL CASTIGA LA MOARA SALARIUL DE PRIMAR INTR-O ZI .GUTA MIRCEA COLABOREAZA PERFECT CU EMIL POPA SI DE ACEEA EMIL POPA II VA DA VOTURILE PTR PRIMAR DAR LE PASTREAZA PE CELE PTR LISTA DE CONSILIERI AI PSD .

    ADELICA VASILE - STIE CA NU VA CASTIGA SINGURA DORINTA A SA CARE ESTE SI LAIT MOTIVUL CAMPANIEI SALE ELECTORALE ESTE RAZBUNAREA PE GUTA MIRCEA PTR FAPTUL CA NU MAI ESTE VICEPRIMAR .
    CAND LUMEA TE PERCEPE CA UN RAZBUNATOR SI RECLAMANGIU SANSELE DE A DEVENI LIDER INTR-O COMUNITATE SCAD SIMTITOR PANA LA SUPREMUL PENIBIL .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce proiecte a inceput asta ba?

      ala cu pubelele sau ala cu ouale de pasti?

      ps. am vazut ce suflu noua a adus economiei. A batut vantu a paguba

      Ștergere
    2. GUTA MIRCEA - CONTINUA PROIECTELE INCEPUTE SI ADUCE UN NOU SUFLU ECONOMIEI CALAFATULUI
      Ce proiecte bre? si de cand cu suflu asta incepand de acu, sau de 4 ani tot sufla in chestia aia pe care tu o numesti economia calafatului si.. nimic

      Ștergere
  31. Pai asta cu puscaria mai stiti si voi ca in rest nu ati facut nimic.Durerea mare e ca Mircea nu o sa ajunga la puscarie?????o sa faca altii infarct in iunie cand or vedea ca tot el va lua Primaria.Cine altu?????!!!! Adelica aaaaaa spumele marii sau ale dunarii....Emil nici atit.Traistaru...caput???? este nevoie de un om tinar , energic, mai ales acum cand PNL-ul e la putere.Nu mai trancaniti ca Guta a platit 3ani datoriile facute in 2004-2008 de Traistaru,,,,sau nu va mai aduceti aminte astia ale Vintila, Adelica si altii care ati fost in Consiliu Local.Cite miliarde a lasat Traistaru datorie mai stiti???? Astept un raspuns.Referitori la PDL-ilsti sa ne spuneti ce a facut PDL-ul pentru Calafat sau pentru tara asta Nimic, nimic, nimic...doar saracie si datorii.Acum e sansa ca raminind Mircea sa avem usile deschise. sa nu uitam ca bugetul Calafatului incepind din 2009 a fost injumatatit de guvernarea domnului Adelica PDL.CHu toate acestea Calafatul a ramas un oras curat unde in ciuda crizei s-au facut investitii.Uitati-va la Bilesti la Segarcea sau in alte orase din alte judete sa vedeti dezasttru.Vreau contraargumente solide si nu injuraturi ca la usa cortului ASTEPT!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce a facut PDL ? pai iti zic eu : daca nu era PDL acu 4 ani nu era nici Guta ales si nu-ti mai spun cine l-a ajutat si de ce pentru ca am observat ca nu ma inteleg deloc cu lingaii. Da asa e cu romanii uita repede..
      Si am intrebat de mii de ori dar cum spuneam lingaii se blocheaza cand le pui o intrebare LOGICA: CE INVESTITII A FACUT ? = CARE E ALEA ?
      Ce zici poti sa scoti doua trei vorbe inteligibile la intrebarea de mai sus ?

      Ștergere
  32. EMIL POATE AR VREA DA NU POATE SA FIE PRIMAR E DEJA PREA MULT PENTRU EL.E BUN LA MOARA STIE CUM SE FACE AGRICULTURA SI E BINE SA RAMINA ACOLO.AR FI O PIERDERE PENTRU OAMENII CARE AU PAMINTURILE LA DINSUL.SIGUR PLECAREA LUI DE LA MOARA AR DUCE INTR-UN DECLIN AFACEREA? JUDECATI DUMNEAVOASTRA CALAFETENI?ASA CUM PLECAREA DOCTORULUI VOINEA DE LA SPITAL AR FI FOST O PIERDERE PETRU NOI TOTI? SUNT OAMENI CARE STIU SA FACA CEVA BINE SI DE ACEEA TREBUIE PASLTRATI PE LOCURILE UNDE SUNT.
    De Adelica nu am ce sa spun ca la el s-au vazut decat vile si masini plus afaceri dubioase cu muncitori platiti prost si nemultumiti majoritatea la negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UN CALAFETEAN cu BUN SIMT spunea....

      Oricum Emil nu vrea primar stati linistiti a fost fortat de socrusau stie tot Calafatu.Omu e cu bun simt si stie ce e mai important AFACEREA cu Moara nu Primaria.Asa cum a declarat de curind intr-un cerc de prieteni "nu vrea la primarie da asa vor unii din familie si partidu da mai ales socrumeu, a urlat la mine cind i-am spus ca avem o colaborare buna cu Mircea, si-a pus mainile in cap si a inceput sa urle ca nu vrea sa mai auda rostindu-se in casa numele asta, ce sa fac scap eu si de asta, si cum stiti Mircea nu e un om rau de curind i-a dat si diploma de excelenta doctorului Voinea iar asta spune multe despre caracterul lui"

      Ștergere
    2. hai mars javrelor .. pana mai ieri il injurati pe Voinea ca la usa cortului si acu, dupa ce a renuntat vazand cata mizerie poate sa fie in cursa asta electorala, veniti ca nesimtitii fluturand o bucata de hartie vrand sa aratati ca va pasa.. dezgustator!
      Stiti bine ca daca el ar fi avut "taria" de a merge pana la capat chiar aveati o problema nasoala. Insa voi nu pricepeti nimic din ce ar fi putut sa insemne venirea la carma orasului a unui om ca el(asa cum nici acu 4 ani nu ati priceput). Pentru voi importanta e pozitia care o aveti si cam atat..
      Ideea e ca Voinea a vrut sa faca ceva pentru orasul asta da cu tembeli ca voi nu merita efortul. Daca omu vrea sa stea in cacat atunci e bine sa-l lase unde se simte el mai bine..
      Da aici ai dreptate faza cu diploma aia spune multe si despre voi si despre Guta !

      Ștergere
    3. ASTA E NEAMU LU VOINEA

      A fost un milog Voinea asta un las care si-a batut joc de oamenii care au crezut in el, un om slab foarte slab care o viata a fost pus de altii pe posturi pe care nu le-a putut duce la capat la fel ca Adelica. Acum sta ca un caine la scarpinat si da tircoale pe la Moara ca Traistaru vrea sa-l dea afara sa-l puna pe Radulescu director . Ce penibil esti doctore Voinea un om de nimic care ar fi in stare sa faca orice sa ramina diorector.Ai furat destul iti ajunge ti-ai aranjat copii si rudele toate hoooo ca e de ajuns ce mai vrei?????? Pe fieta o pusasi la Casa de Cultura cu Dinescu pe felie ca daca nu facea foamea , pe fiutau la fel il bagasi la Facultate ca nu a fost in stare sa ia rezidentiatul.Altii copii saraci din Calafat au luat examenu de Rezidentiat da fiutau nu. da e misto sa nu iei examenu da sa ajungi profesor la facultatea, spune cite zeci de mii de euro ai impins pentru amindoi ca daca nu erai tu SOMERI scria pe amindoi. Pe fieta nu o suporta nimeni iar de cind a venit nu se vede nimic si doamnele invatatoare si educatoare se pling ca le trateaza de sus sta cu nasu ridicat ea care stie cum a luat examenu cu Dinescu. Taceti dracu ca va stie Calafatu pe toti nu mai dati din cioc.

      Ștergere
    4. da cam asta e adevaru cu familia Voinea da tot ei au tupeu

      Ștergere
    5. VOINEA CANDIDAT

      Voinea continua lupta???? Doctoru Voinea si-a depus candidatura pentru Primaria Calafat la PARTIDUL PACALICILOR....UNDE SPERA CA VA FI ALES DIN PRIMUL TUR CU SUTA LA SUTA

      Ștergere
  33. Exact ce spuneam , pe tembeli tre sa-i lasi in lumea lor. Cu astia n-ai cum sa discuti normal la orice orice chestie logica si de bun simt ei tot din geografie iti dau raspunsuri.. Ba pe lunga faptul ca sunteti tembeli mai sunteti (pentru a nu stiu cata oara) si nesimtiti.. da nu-i nimic ca ne-am obisnuit.
    Hai ramaneti aci ca nu va mai deranjam..

    RăspundețiȘtergere
  34. totusi ce afacut mircea guta ca sa il votez?

    are aceleasi promisiuni ca acum 4 ani!!!

    Sloganul lu guta: N-am facut nimic 4 ani dar daca ma votati inca 4 ani promit ca am sa fac si eu ceva

    RăspundețiȘtergere
  35. DUCU DIN BASARABI....ARGATUL PDL-ului

    Da fostu argat a lu Voinea si actual al lui Vasile Adelica pe nume Ducu ce a facut???? Daca nu venea Primaria cadea caminu cultural pe el .Nu a fost in stare sa dea cu ceva pe monumentu ala sau sa taie iarba ca te haleau serpii.Ducu asta a stat la cipcit la afaceri si la lins pe sefii PDL-ului. E si el pus consilier si se lauda prin Basarabi ca va scioate 5 consilieri PDL-ul!!!! Fraiere tu mai ai o luna de stat si vine altu sau alta. camelia raboveanu de nu e angajata a facut mai mult pentru Basarabi decit Ducu marele director de trei ore de servici pe zi adica de stat cu mainile in buzunar. Putoare pune osu la treaba ca ai mincat bani cu sutele de milioane acum patru ani cu PDL-ul ...ai prostit lumea sa il voteze pe anemicu de Adelica si turbentantatul ala a furat si l-au dat afara din Consiliu. Fii serios o sa vezi ce o sa apara si despre tine ai rabdare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca vorbiram...ce tot dati cu Ducu ca se duce odata cu Adelica dupa 10 iunie. Stiu toti de el ce mai comentati. Omu e dus cu pluta pe Dunare. Tocator de frunze la partid pe bani multi.O viata intreaga a tras chiulu si si-a facut treaba, fiusau are apartament in Bucuresti masini scumpe si afaceri la negru...din ce??? din salariu de 7 milioane!!!??? sau lingand partidul din 2004... NU VA E CLAR?????

      Ștergere
  36. Da nu puteti voi de grija altora ce aveti cu Voinea si Ducu. Gata Voinea nu va mai deranjati si ar fi de bun simt sa incetati ca eu promit ca e OK nu mai am treaba cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Guta va fi primar inca 3 mandate

    RăspundețiȘtergere
  38. GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA
    GUTA NU UITA PRIMARIA E A TA

    RăspundețiȘtergere
  39. MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA
    MIRCEA NU UITA TINERII TE VOR VOTA

    RăspundețiȘtergere
  40. PSD a facut sondaj ieri iar Mircea e tot pe primu loc..urla Traistaru si zmucea de parca intrasa dracu in el

    RăspundețiȘtergere
  41. Prima decapitare se pare ca va fi la scoli unde usl va pune directori noi. LA chimie adriana popa, la agricol fane vasile,la scoala doi psd oscileaza intre irina si calin,la nr 1 pnl are doua variante. Aceasta va fi miscarea zilelor urmatoare veti vedea si cine ne stie nu poate spune ca nu ne tinem de cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  42. MULTI dintre tinerii care au fost la spectacol de zilele orasului nu pot sa voteze pt. ca nu au 18 ani.asa ca tot cu pensionari ramaneti ca si votanti siguri si ghici cu cine voteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar cei care au peste 18 ani le-a pus Guta capaca, si au plecat, pt ca a ruinat in totatlitate orasul.

      Ștergere