04 mai, 2012

ZILELE MUNCIPIULUI CALAFAT- VINERI 4 MAI


PROGRAMUL MANIFESTARILOR PRILEJUITE DE
SARBATOAREA
ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT




  VINERI 4 MAI 2012                                                                                              editia a XXI-a


10:00 -  Deschiderea oficiala a festivitatilor prilejuite de Zilele Municipiului Calafat  - locatie: fata Primariei Municipiului Calafat:
            -intonarea Imnului de Stat al Romaniei;
            -discurs primar.

11:00 -“Cross-ul Sanatatii” care se va desfasura cu elevii unitatilor de invatamant  din municipiul Calafat;

11:00 - Campionat de tenis de masa  intre scoli – locatie : Scoala Generala Nr. 2 “Constantin Gerota” Calafat.

11:00 - Masa rotunda cu tema “Libertatea” - locatie: Liceul Teoretic “Independenta” Calafat.

11:15- Vernisaj de pictura  “Calafatul, oras la Dunare “ - activitati ale gradinitelor si scolilor din Municipiul  Calafat – locatie : Casa de Cultura din Municipiul  Calafat.

11:30 - Desen pe asfalt  - locatia : Judecatoria Calafat.

11:30 - Competitii sportive de fotbal intre institutiile si scolile din municipiu – locatie : Stadionul Municipal.

13:00 - Concurs streetball si aruncari libere la baschet – locatie Liceul Teoretic “Independenta” Calafat.

14:00 – Inaugurare Centrul Internet pentru Public la Biblioteca Calafat.

14:30 - Activitati la Scoala nr. 1 “ Gheorghe Braescu”:
-      “Participarea Calafatului la Razboiul de Independenta” - concurs intre liceele din municipiu  pe teme de istorie;
-      Masa rotunda “Copii Romaniei Saluta Europa”.

18:00 – Spectacol de dansuri populare ale Ansamblului “Oltenasii” Basarabi  si Fomatia de Dansuri “Flori din Poienita” a Scolii de Arte “Cornetti”  Craiova – Sectia Externa Poiana Mare – coordonator Camelia Raboveanu .

19:00 -  Spectacol de dansuri populare ale Ansamblului “Perla Dunarii” Ciupercenii Vechi  si Ansamblul “Rozele Calafatului “ - coordonator Marinela Carauleanu – solist: SFARLOAGA  MARIA  LIVIA.

20:00 -  Spectacol de muzica populara sustinut de solistii SANDA ARGINT, Rozica Petra, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe.

17 comentarii:

  1. Mulumim ca ne dati ocazia sa il injuram pe guta. Sa-i dam cu huooooo!!!


    Guta lasa-ne, lasa-ne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. bah voi stiti ca salariile la primarie se dau mai devreme (adica azi) ca sa aibe lumea ce sa cheltuie de zillele orasului !? Eu cand va zic ca asta e dus.. stiu ce zic !

    RăspundețiȘtergere
  3. Guta va ofera PINE SI CIRC====doar atat a facut in 4 ani, vreti si alti 4 , NU CRED

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutul in Calafat o sa fie PLEACA GUTA

    Veniti cu totii sa il huiduim sa il injram pe guta sa il murdarim cum ne a murdarit si el toata iarna.

    RăspundețiȘtergere
  5. papagalii mosului de la moara lasa ba ca da el la gurita.Stati sa mirositi basinile mosului si sa ascultati ineptiile lu Adelica. Voi ati fost ba la Segarcea sau bailesti sa vedeti ce dezastru e, nu tu strazi, nu parcuri nimic nimic, saracie si mizerie...sa fim seriosi Calafatul e mult peste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ti se pare ca esti un pic bou ca mie da!? peste ce ? care pacuri ? ala de la Cafebar care e ca acu 30 ani ? sau zii tu unu ca zici ca sunt mai multe.. Si unde vezi tu "bogatie" aci ? Sau poate oi fi unu de are limba bagata unde trebuie sii mai pica si lui ceva de la stapanu ? disperatii dreaqu..

      Ștergere
  6. Calafatul pe departe cel mai bine gestinot pe timp de criza, au fost primarii unde n-au avut nici bani de salarii iar la Calafat s-au facut si se fac investitii.Nu mai ciripiti de caldura ca stie tot calafatu ca TRAISTARU a terminat cu caldura ca nu suporta veneticii din Calafat,A luat centrala de la Ministeru energiei si a trecuto la Primarie sa angajeze pe Vintila si Ciuica ...cati nu au supt de acolo.Traistaru si-a luat 233000 de euro din aranjamente.O sa apara toate.
    Pentru neamu Traistaru nu e nimeni decat ei pai ei vor asa. EMIL POPA -Primar, Traistaru- Viceprimar, Vintila- la DSUP cu Gigi Croitoru cea mai mare janghina e de 200 de kile si nesimtit cum nu s-a mai vazut.

    Ai Gigi Croitorule pe ce facusi vilele pe angajari 13.000 de euro de angajat la pompieri.A fost pe mina cu unu care a iesit la pensie fostu sef doi excroci.
    Eu VOTEZ psd-ul cind mi-o arata Traistaru de unde are milioane de euro
    - Croitoru- de unde are casele si masinile de sute de mii de euro cand sunt pompieri care abia isi platesc datoriile

    -Cicerone Radulescu- cel mai scump ginecolog 25 de milioane cezariana si 10 milioane nasterea normala ca o sa ajungem sa nastem in paie ca acum 200 de eni.

    -Dan Stefan cu spalatoria de se pling angajatii ca uita sa le dea salarii

    ARATATI-MI BA DE UNDE AVETI BANII SI VA VOTEZ DA VREAU PRIMII SA FIE UMFLATII AIA DOI, CICERONE SI CROITORU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRAVO ...SUPER COMENTARIU DA TACURA TOTI

      Ștergere
    2. HAAAA, HAAAA, bai da negiob mai esti, te legi de trei persoane care au excelat in domeniile lor:
      - Traistaru a fost si este poate cel mai bogat din Calafat si totul legal cu acte si asa mai departe.
      - Croitoru care a fost cea maimare parte sef, colonel in sistem militarizat cu un salariu lunar de peste 50 milioane lei ( daca stii matematica aduna si tu prostule).
      - Cicerone a fost singurul ginecolog multi ani in zona si ca atare se justifica averea ( Cicerone la sustinut pe Guta in 2008 si s-a convins cat este de PROST = adio Guta).
      - Stefan Daniel nu are numai spalatorie -- ce prost esti informat, si plateste salarii, contributii, nu are datorii lastat si toate afecerile sunt la suprafata. GUTA SE CHINUIE DIN 2008 sa-i distuga afacerile si nu a reusit. APROPOO primaria Calafat a uitat sau nare bani sa-i plateasca datoriile lui Daniel Stefan.

      ORICARE PERSOANA DIN PSD CALAFAT ESTE CU CEL PUTIN O CLASA PESTE penalii GUTA

      Ștergere
  7. Am fost de patru ori si io la primarie sa vorbesc cu guta asta. Odata era in tailanda, odata in olanda, o data in italia si o data nu a vruit sa ma primeasca. Halal primar.

    In schimb m-a primit Adelica ca era vice atunci. Din 2 cuvinte a rezolvat problema. Cu el votez

    RăspundețiȘtergere
  8. FELICITARI PRIMARULUI PENTRU ZILELE CALAFATULUI

    Ia spuneti dragi calafeteni stiati ianinte de 2008 ca sunt zilele calafatului..sigur NU pentru ca Traistaru le dadea o sticla de vin la aia ai lu Pondila de dadea de trei ori cu arcusu si suflau in saxofoane dupa care penibilul Tepi cu pantalonii pin la sutien cinta de unu singur in centru melodii de muzica usoara de acum 50 de ani.Acum vin formatii mari din tara din toate domeniile muzicale si spectatori din calafat si din toata Oltenia.
    In urma unor clasamente Calafatul s-a plasat ca organizare pe primul loc intre municipiile cu o populatie sub 20000 de locuitori.Odata cu venirea lu Guta au trecut prin Calafat formatii de renume: Clejanii, Iris, Voltaj, DJ Project, Accent, iar la anu sau chiar in vara asta Mircea Guta vrea sa-l aduca pe Tudor Gheorghe.

    CE MAI VRETI ...UN PRIMAR CU BUN SIMT SI DESCHIS CATRE NOU SI CATRE OAMENI.
    INCA O DATA "FELICITARI PRIMARIEI SI LUI MIRCEA GUTA"

    RăspundețiȘtergere
  9. MIRCEA RAMAI PREFERATUL NOSTRU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si al nostru....dar in padure la Ciuperceni....

      Ștergere
  10. vrem raport detaliat cu toate veniturile si cheltuielile de zilele orasului, toate contractele inclusiv cele de sponsorizari - sa vedem daca Guta mai mult a furat decat a organizat. Traistaru cheltuia putin pe o astfel de manifestare si ca atare nu trebuie ridicate pretentii.

    RăspundețiȘtergere