06 iulie, 2012

GRUPURI INFRACŢIONALE DESCOPERITE DE POLIŢIA CALAFAT



Lucrătorii Poliţiei Calafat au reuşit să identifice un grup infracţional alcătuit din şase membrii cu vârste între 14 şi 20 de ani care au dat mai multe spargeri pe raza Mun. Calafat. Cei şase au sustras în perioada aprilie-iulie  bunuri în valoare de aprox. 50.000 lei (500 milioane lei vechi). În urma acestor reţineri au fost soluţionate 14 dosare penale cu autor necunoscut.

AL DOILEA GRUP

 Pe data de 5 iulie, au fost trimişi în judecată alţi trei inculpaţi aparţinând altui grup infracţional care a dat 8 spargeri în perioada lunilor martie, aprilie şi mai. Ambele reţele infracţionae s-au orientat către obiectele metalice şi electrice constând în :motoare, componente din fier, aparate de sudură, bormaşini, polizoare, componente instalaţii pentru forat fântâni, acumulatori, motosapă,  atomizor, pompă de irigat. Şi în acest caz dauna creată este de peste 50.000 lei. În ambele cazuri hoţii au intrat prin forţarea uşilor şi tăierea lacătelor cu un cleşte special.

 
POLIŢIA MUNICIPIULUI CALAFAT VĂ RECOMANDĂ
Să vă asiguraţi bunurile , în mod deosebit cele aflate în gospodăriile anexe, situate la periferia sau în afara oraşului







Un comentariu:

  1. domnule rudareanu,dintre hotii dovediti ,ati uitat sa-l enumerati pe adelica,tatal hotilor

    RăspundețiȘtergere