09 august, 2012

Hotelul “Carpaţi” din Calafat gata să cadă


 Cu ceva timp în urmă autorităţile locale au îngrădit accesul pe trotuarul din zona fostului hotel-restaurant Carpaţi. Înainte de 1989 această locaţie era un bun prilej de relaxare pentru calafeteni. Dispunea de o terasă şi locuri de cazare. Cu mult timp în urmă această clădire era un reper pentru cei care ajungeau la Calafat. În momentul de faţă totul s-a transformat într-un loc unde poţi să te uşurezi relaxat . Cu un statut juridic încă neclar, construcţia deosebită din punct de vedere arhitectonic a ajuns un pericol public. Bucăţi de tencuială se desprind după fiecare furtună sau ploaie . Sperăm ca pe viitor această fostă  bijuterie a Calafatului să-şi recapete statutul de hotel şi nu de WC.

8 comentarii:

  1. sa puna dracu bani primaria sa o faca ca da la fotbal miliarde pentru 15 betivani de alearga ca bezmeticii dupa o basica

    RăspundețiȘtergere
  2. .........chiar ma gindeam cine va face publica aceasta situatie de neimaginat in Municipiul Calafat,pacat de acest monument istoric!

    RăspundețiȘtergere
  3. niste mici lamuriri: aceasta cladire nu este monument istoric,a fost la OJT DOLJ fiind vanduta unuia numit Sulita care apus-o gaj la banca de unde a cumparat-o o firma scotiana cu sediul la Sinaia.Terenul este al primariei .Dl Cristi ai pierdut 12ani de la sedintele de consiliu local cand se discuta aceasta problema.firma din Sinaia a luat multe amenzi pe timpul primarului TRAISTARU dar un judecator pe nume cioroianu a dat castig de cauza celor de la Sinaia, primaria platind niste zeci de milioane.Trebuia sa te informezi la fosti consilieri locali ca stiu mai multe.
    Spune si de cotea cel mic care are patru servicii ,cum le face? are timp ?CONSILIER LOCAL = INCOMPATIBIL =CONSILIER PRIMAR.in consiliul trecut nu a avut voie acum are?

    RăspundețiȘtergere
  4. he he he bre popo a.. pardon.. echipo de junalisti.. se pare ca din cauza caldurii si/sau "concertului incendiar" conect-r s-au parlit si aia doi neuroni de se ocupau de jurnalism..
    totusi pentru prostime zi-ne noua echipo de popa ce e deosebit arhitectonic la cladirea aia a? ca noi nu vedem acolo decat o cladire (proprietate privata) veche care de vreo cativa ani buni tot cad bucatele de tencuiala din ea .. si de ce ar trebui ca aceasta "bijuterie arhitectonica deosebita" sa fie hotel ???
    da gata cu vorba, fuga repede de fa-ne niste poze sa vada si ochiul nostru afon bijuteriile arhitectonice pe cale de diparitie ca maine poimaine se pune vreo ploaie sau furtuna si se duce dracu totu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricât nu l-aș agrea pe acest 'POPĂ', nu pot să nu constat că nici tu nu ești prea breaz... ești cam afon de cultură și frumos( fi atent la ornamente și stil - mai ai de învățat, nene!). Așa că trebuie să-i dau dreptate popii, deocamdată... E păcat de așa edificiu să se ducă pe apa sâmbetei.

      Ștergere
  5. Georgiana Savu Atentie!Aceasta nu este o gluma! Cititi sau muriti in termen de 7 zile,de asemenea de celtura doar mesajul initial. ...........Corinne a murit dupa 7 zile de la acea zi... Curand ea a ras si a ignorat in intregime linkul si a plecat.Ultimile 7 zile in noapte a 7 ea a dormit linistita si pasnica, din cauza ca link-ul deja a fost uitat! Dar a doua zi dimineata , ea a mers la apel pentru a spune mamaei ei ca trebuie sa mearga la scoala si imediat deja s-au auzit tipete. Corinne a fost terorizata de un ochi de sticla larga.Daca nu doriti sa se intample,copie si lipeste acest text in cel putin 15 comentarii diferite,altfel blestemul va fi lovit de altvineva. Alt exemplu:Marco un tip de la Napoli, care avea 13 ani nu a copiat acest text si dupa 7 zile a disparut.. Imii pare rau l-am primit sii
    acum 2 secunde

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere