31 august, 2012

Şedinţa Consiliului Local Calafat din data de 31 august 2012


Vineri, 31 august, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Calafat. Au fost dezbătute cele 16 puncte de pe ordinea de zi în afară dse primul punct care viza validarea domnului Emil Popa (PSD) care nu a fost prezent la dezbateri. Se pare, aşa cum afirmam în articolul postat înaintea acestei şedinţe, că liderul PSD intenţionează să renunţe la postul de consilier local.
Şedinţa a fost una liniştită consilierii ajungând la finalul dezbaterilor la un consens.

Propuneri şi proiecte

1.     Domnul consilier Balaci Gheorghe (PP-DD) a propus reabilitarea policlinicii din cartierul Traian  ca medicii să-şi desfăşoare în condiţii bune activitatea , propunere care a fost receptată de Primarul Mircea Guţă care a promis că va desemna o comisie care să evalueze acest imobil pentru a putea fi reabilitat.

2.     Domnul consilier Cicerone Rădulescu (PSD) a propus amenajarea unui parc pe terenul spitalului Municipal Calafat care să deservească pacienţii, privit ca un loc de relaxare mai ales în perioada dedicată vizitelor - proiect care de asemenea a fost notat şi luat în calcul de către administraţia locală.


            Discuţii şi aprecieri

- Domnul Vasile Adelică (PDL) a salutat implicarea Viceprimarului Doru Mituleţu care a avut o contribuţie serioasă la reînfiinţarea echipei de fotbal a satului Basarabi.

- Domnul Dan Bora a apreciat decizia Primarului Mircea Guţă de a se implica la aducerea în ţară a unui cetăţean din Ciupercenii Vechi în vârstă de 45 de ani care a decedat în Italia. Este vorba mai precis de costurile care se ridică la aproape 6000 de euro ca trupul neînsufleţit să fie repatriat. La acest punct a comentat domnul Cicerone Rădulescu (PSD) care a afirmat că vrea mai multe lămuriri pentru a şti de ce dă banii. Răspunsul a venit din partea Primarului care a clarificat această situaţie destul de neplăcută mai ales pentru familia celui decedat.

Tot în această şedinţă s-a făcut dacă putem spune o reparaţie morală, fiind reînfiinţat postul de muzeograf care va reveni domnului Alexandru Pîrvan, un reputat om de cultură.

Reprezentanţii Primăriei în Consiliile de Administraţie ale şcolilor din Calafat
 
Un alt punct important pe ordinea de zi a fost desemnarea consilierilor locali din partea Primăriei care vor face parte din Consiliile de Administraţie ale instituţiilor de învăţământ din Calafat.
- La Şcola Nr.1 „Gheorghe Brăescu” a fost desemnată doamna Lalescu Merodona
(consilieră PNL)
-         La Şcoala Nr.2 „Constantin Gerotă” a fost desemnat domnul Nicolae Ştefan (consilerPNL)
-         La Liceul Teoretic Independenţa- a fost desemnat domnul George Uşurelu (consilier PNL)
-         La Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” a fost desemnat domnul Gheorghe Balaci (consilier PP-DD)

Pentru mai multe a afla mai multe detalii vă rugăm să vizionaţi înregistrarea video a şedinţei.

VIDEO 

PRIMA PARTE



A  DOUA PARTE



A  TREIA PARTE


28 de comentarii:

  1. Parinte multumim pe aceasta cale ca ne ajuti sa slabim cu aceste filmari. Cand le vezi vomiti ce ai mancat! Cum sa nu ti se intoarca matele pe dos cand in consiliul local ii vezi pe imputitul de balaci cum grohaie si pe pedofilul de gratiel cum ridica mana.Si culmea penibilului - Usurelu analfabetul in consiliu de administratie la scoli. DOAMNE FERESTE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce mizerie de consiliu.
    Acum il inteleg pe Emil Popa ca nu poate sa stea la masa cu asemena fete.
    Mai sunt pe lista pentru viitor George Tiganul pentru coordunarea invatamantului, Parvan Gigi pentru situatia din sanatate si Miss Mogdor pentru cea din sport.

    Astia adunati nu au 7 clase toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine este baiatul ala cu tricou de fotbal de langa primar care isi tine degetul in nas?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cicerone sau Marea Javra

    Ia uite javra de Cicerone pisdaru nu vroia sa dea bani, criminalu de copii.Ba imputitule primaru cerea bani pentru a aduce un om mort nu ca tine sa-i omori.Dadeai bani din buzunaru tau spagar imputit .Ai nenorocit familii si te uiti la buzunaru omului si atit.L-ai turnat pe ginecologu arab ca nu lua sumele de le iei tu imputitule, ca te-am ascultat pe film si esti varza si analfabet pe deasupra .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama mama ce limbi adanci in anus isi coboara Bora in sublimul dos al Primarului. Ce slleahta de hoti si limbisti . Bora tii la scaunel ca ai fi in stare s-o violezi si pe Elena Ceausescu asa putrezita daca ai ramane director.
    Oauuuuuuuuuuu cine ne conduce uuuuuuuuuuu mi-e rau de imi vine sa ma spal pe fata cu apa din ligheanu unde m-am spalat la cur.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.ziaruldecalafat.ro/2012/09/01/dunarea-calafat-a-castigat-cu-9-0/

    RăspundețiȘtergere
  7. Da care sunt proiectele alea ca nu le vad.
    Banii aluia mort?

    RăspundețiȘtergere
  8. Va vorbeste Emil Popa

    Dragii mei din PSD eu sunt sanatos dar vineri nu am putut sa fiu la sedinta ca nu a avut cine sa-mi schimbe pampersul.Tataie Petrica e in statiune iar mamica Adriana a fost sa ia actele de directoare.As fi venit asa da daca nu ma dau cu pudra ma oparesc ca sunt mic si eu.Fac bubite si nu mai pot sa merg drep.Promit ca cand ma fac mai mare de ajung pe la 65 de anisori adica la majorat si n-o mai fi tataie ies din casa si ma joc frumos nu va mai mint si nici jucariile nu le mai iau .

    cu drag prietenul minor din PSD Calafat

    RăspundețiȘtergere
  9. Vintila merita consilier

    da prost e Vintila a votat si nu stia ce...e senil omu de-o sa uite si unde sta.La urmatoru mandat Primaria sa ia un autobuz scolar pentru copii de 80 de ani din consiliu local.

    PS: Vintila maine sa vii sa iei programu de pipi si de caca sa nu faci pe tine ca te oparesti ca Emil

    .....hai noapte buna copii

    RăspundețiȘtergere
  10. Destepti aia de la PNL toti aduna 6 clase terminate sunt toti cu gangangan.
    Cum incep sa vorbesca nu pot duce o fraza la capat ca scot numai aiureli.
    Lalescule acum inteleg de ce ai votat excluderea Craiovei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ia sa trezi Iliuta cat o putza.Ce ai limba cretule sssssssttt ca fara monica erai acu la intersectii cu mana intinsa ciocu mic ca la banca stii ce adunari si balante faceai de numse mai intelegea nimic. Spune cum adunai tu pe calculator si in loc de inmultire le imparteai

      Ștergere
  11. Emil e prea destept si cu bun simt sa stea cu voi in consiliu.Cine?.....cu cine cu Lalescu 3clase la seral cu Doru postasu cu Usurelu brutaru cu Balaci grohaitoru securist de l-a dat pe Radu Ciobanu intelectual sa-i ia locu, cu CINE CU CINE ?????!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aaaaaaa il uitai pe Gratiel sex-butoiul

    RăspundețiȘtergere
  13. Asemenea hahalere nu a avut orasul din 89 incoace

    RăspundețiȘtergere
  14. e pe bune sedinta de consiliu sau e vreo emisiune de a lu bendeac?

    RăspundețiȘtergere
  15. METOCLOPRAMID, solutie pentru uz intern - Indicatii: Greturi si varsaturi de diferite cauze....daca nu va ajuta incercati cu lamiie....Bleah....ce consilieri...

    RăspundețiȘtergere
  16. popo iti multumim ca ai readus in wekeend cascadorii risului...rau e ca trebuie sa-i vedem patru ani
    Apropo da Stefan Covrig si Gratiel Butic nu ciripesc nimic....sunt cumva adusi de la surdo-muti???????!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai tare e Doru Mituletu viitorul primar la calafat

      Ștergere
  17. Stati cuminti ca vine Traistaru si va pune la respect.Nu mai sufla unu in consiliu gata cu maimutzareala VA VINE SEFU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Emil era slab da mosu va arata cocoshu
    Ce va manca limba pisica va e frica ????

    RăspundețiȘtergere
  19. i sa uscat creasta de tot

    RăspundețiȘtergere
  20. lasati jucariile dati pe fata furaciunile consilierilor ca toti au bube in cap??? de asta nu vorbiti?????Adelica ai trecut la supt acadele galbene nu mai dai cu facturi DE CE ? ca erau minciuni sau ca e criza si partidu tau e belit de tot.Stati ca milogii la usa primarului.Il faceati padurar si acu dati cu limba grupa mare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu merge cu PSD nimic Mircea sunt lacomi rau stai cu PDL ca e mai bine si cu nea Gica Balaci sa ai majoritate.Da-i in rhat pe psd ca asteapta bashinile lu nea Petrica.Aia din PSD sunt papagali invirtiti la cheie nu sufla unu.Cicerone tilharu cu Vintila sicriu cu Croitoru spaga si Dan Stefan mutu.
    PSD=MSCARICI POLITICI

    RăspundețiȘtergere
  22. care psd? dintre toti profesorii care au alergat pentru ei in campanii singura capabila pentru un post de director este doar adriana(care nu a fost nici o zi la sediu)? voi chiar nu vedeti ca la calafat nu exista psd,suntem doar sclavi pe mosia traistarilor.unii cu alergatura si ei cu beneficiile.chiar nu se gasea din atatia profesori unul cel putin la fel de bun ca paparudele de direcori pe care si ia pus pnl?rusine organizatiei psd ca-i mai suporta pe imbuibatii si nesatulii din clanul traistaru!

    RăspundețiȘtergere
  23. Guta candidat PDL la parlamentare la Calafat!

    RăspundețiȘtergere
  24. aoleu si aoleu azi isi imparti Gutanu apartamentele la toante rudele la ANL .Bai pulifricilor pilosi o sa aveti voi curent acolo cand i s-o scula lu tata mare pula .Ce va mai minti Gutanu cand vi le dadu ?????????????

    RăspundețiȘtergere