14 decembrie, 2012

Primaria Calafat NU va majora impozitele. PRIMARUL DEZMINTE INFORMATIILE ERONATE ALE UNOR FRUSTRATI POLITIC CARE NU AU REUSIT SA PUNA MANA PE PUTEREA LOCALA DAR DORESC SA DEZINFORMEZE SI SA ADUCA PANICA IN RANDUL OAMENILOR DE BUNA CREDINTA DIN CALAFAT.


Asa cum a procedat de cand a ajuns primar , nici in acest an Mircea Guta nu este de acord cu majorarea impozitelor desi anul viitor taxa de tranzit va disparea odata cu relocarea traficului pe podul Calafat-Vidin din luna mai a anului viitor. Conform primarului Mircea Guta cresterea taxelor este o frana a dezvoltarii economice locale dar si o povara pentru familiile saracite de criza economica. In acest sens primarul a hotarat gasirea altor surse de finantare care sa nu afecteze veniturile populatiei si nici oamenii de afaceri calafeteni .

IMPORTANT: 

Aztazi primarul Mircea Guta a reactionat dur la adresa unui site cunoscut si depistat in nenumarate randuri ca foloseste drept informatie, minciuna, prin urmatoarea declaratie : "Bună seara, dragii mei! Pentru obstrucționarea tacticii de dezinformare, a veninului și ideologiei distructive ale unui proscris politic local, dupa toată tehnica de supervizor electoral eșuată și compromisă cu PP-DD/ul, PENTRU CONCETĂȚENII MEI, declar următoarele:până la aceasta ora nu s-a discutat nici o secundă, nici măcar de executiv, posibilitate măririi taxelor si impozitelor, dincolo de comentariile din mass-media, ba mai mult...personal, nu voi promova un astfel de proiect în Consiliul Local. După sarbatori, am să vă prezint eu, Mircea Guta, aspecte și realități cu acești indivizi binevoitori! O să judecați singuri! "

PS:Cred ca deja unii dintre dumneavoastra ati banuit de cine este vorba, de acea fituica online a unui individ avid de putere si foarte, foarte frustrat mai ales dupa esecul din 9 decembrie.

„Actualitatea Calafeteana””a luat deja legatura cu Primarul Municipiului Calafat, domnul Mircea Guta, si in scurt timp vom avea si o declaratie oficiala pe care o veti putea vedea in format video. 

3 comentarii:

  1. Dracu l-o crede pe guta. Una zice alta face.


    Gata a trecut campania, s-a dus dracu apa la basarabi si investitorii si noua centrala termica


    HAI SICTIR MINCINOUSUL DRACU'!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninel a bagat aberatiile cu marirea taxelor,omu e pierdut in spatiu pluteste dupa marele esec din 9 decembrie.Acest individ a trait din minciuna si intriga.Prin PSD cersea ca milogu iar cand au vazut aia l-au data afara ca se comporta ca o javra.A fugit imediat la PDL cuibul javrelor si acolo a ramas trecand apoi la aia cronici , la bolnavii psihic PP-DD irecuperabilii de umplu saloanele la Poiana Mare si Podari.Hai sa facem cheta sa-l ducem la Ivantu sa treaca pe calmante ca daca nu moare si pierdem sacu;l de box politic din Calafat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wawww ce cacat mancati pe aici de foame desigur !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere