19 ianuarie, 2013

Proiect de peste 2 milioane de euro câstigat de GLP Calafat împreuna cu Primaria Municipiului Calafat -VIDEO


  Vineri, 18 ianuarie, a avut loc la Casa de Cultura prima întalnire pentru a discuta proiectul de 2 milioane de euro castigat de GLP Calafatimpreuna cu Primaria Municipiului Calafat

“Valoarea alocată proiectului este de 2,1 milioane de euro, sumă ce trebuie contractată cu beneficiarii din teritoriul nostru pescăresc până la finele lui 2013, cu menţiunea că acest buget poate fi suplimentat de AM-POP. La întâlnirea de vineri au participat o serie de personalități locale și nu numai. Amintim aici: Președintele Consiliului Județean- domnul Ion Prioteasa, Primarul Municipiului Calafat- domnul Mircea Guță, poetul Mircea Dinescu, deputatul Gigi Nețoiu, primarii localităților: Poiana Mare, Maglavit, Ciupercenii Noi, Cetate, Ghidici și Desa dar și specialiști din domeniul pescuitului atât din România cât și din Bulgaria. Proiectul are ca scop final generarea de locuri de muncă prin valorificarea la cel mai înalt nivel a zonei Luncii Dunării în ceea ce privește exploatarea piscicolă , latura de producție mergând până la prelucrarea industrială dar și aspectul turistic care poate atrage bani și investiții.  

       În fondarea structurii juridice FLAG şi elaborarea Strategiei, GLP “Calafat” a avut 14 parteneri, respectiv Consiliile Locale / Primăriile Calafat, Cetate, Gighera, Maglavit, Măceşu de Jos, ADI Ciupercenii Noi – Desa – Poiana Mare, respectiv Consiliile Locale / Primăriile Ciupercenii Noi, Desa şi Poiana Mare, Organizaţia Producătorilor din Sectorul Pescuit şi Acvacultură “SF. Nicolae” Calafat, Patronatul Local al IMM-urilor Calafat, ARroT Craiova, Asociaţiile “Ecopescar”, “Calafat-Duiven”, “Vocea Naturii”, “Glasul Femeilor” – toate din Calafat, precum şi firma Iskandermag Trading SRL.


          In acest context, s-a lansat oficial proiectul urmând ca până în luna aprilie să fie depuse proiecte pentru a putea fi absorbite fondurile puse la dispoziție de U.E. Președintele Consiliului Județean a afirmat clar că o problemă o reprezintă în acest moment timpul și nu banii deoarece în doi ani acești bani trebuie să se vadă în modernizarea Luncii Dunării care cuprinde 1700 km pătrați. Acum important este acel termen limită de depunere a proiectelor până în luna aprilie a acestui an. Pentru cei care vor să afle mai multe informații și modul în care pot accesa aceste fonduri se pot adresa direct domnului Ionel Dumitrescu, președinte și manager FLAG Calafat la adresa www.flagcalafat.eu

CE MĂSURI VIZEAZĂ PROIECTUL

Masura 1 – Consolidarea competitivitatii zonelor de pescuit si
valorificarea produselor pescaresti;

Masura 2 – Sprijinirea micilor pescarii si a infrastructurii si
serviciilor legate de turism, in beneficiul micilor comunitati
pescaresti, restructurarea si redirectionarea activitatilor economice, in
special prin promovarea ecoturismului;

Masura 3 – Protejarea mediului in zonele de pescuit pentru mentinerea
atractivitatii acestuia precum si protejarea si imbunatatirea
patrimoniului natural si arhitectonic;

Masura 4 – Diversificarea activitatilor prin promovarea unor locuri de
munca multiple, in afara sectorului pescuitului;



IMPORTANT

Depunerea Cererilor de finanțare se va face la sediul Asociației GLP „Calafat”, în intervalul orar 09.00-16.00, începând cu data de 18.02.2013, până în 18.04.2013 orele 16.00.
Solicitantul sprijinului financiar trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecărei măsuri.
Pentru a fi selectat pentru finanțare proiectul propus trebuie să obțină punctajul minim prevăzut pentru fiecare măsură, conform Ghidului Solicitantului aferent fiecărei măsuri.
Asociația GLP „Calafat” va notifica în scris și prin intermediul paginii de internet: www.flagcalafat.eu pe toți solicitanții privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanțare depuse de către aceștia.
Informații detaliate privind accesarea și derularea Măsurilor 1 – 4 din cadrul sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului.
Pentru mai multe informații:
Sediul GLP „Calafat”: Calafat, str. A.I.Cuza, nr. 34, parter
Telefon: 0251 231 175; 0761 72 28 38
Fax: +40 251 333 046
E –mail: office@flagcalafat.eu
Web: www.flagcalafat.eu



VIDEO





36 de comentarii:

  1. spuneti ce s-a intamplat cu adevarat la intalnirea asta ca a fost negociata intrarea lui mircea guta in psd ca nu a venit prioteasa sa-l asculte pe debilul de dumitrescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cauta debilul de Mituletu acolo este intrebarea? a inteles ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu s-a castigat niciun proiect. ONG urile au fost invitate sa depuna proiecte ca POATE acceseaza fondurile

    RăspundețiȘtergere
  4. Un proiect bun ori aia din PDL valetii imputiti E BuN sau nu proiectu?? Ori nici asa nu e bine ca vin bani spre calafat. E cel mai mare proiect ...nici Traistaru nu a reusit asa ceva adica nimeni fara sa mai vorbim de papagalii gen Adelica, Voinea etc de nu stiu decat sa stea cu mana intinsa la Primarie. Paduraru cum spuneti voi aia intelectuali v-a dat clasa stie sa atraga bani pentru Calafat iar in 4 ani multe se vor schimba in bine. Guta sta in apartament iar aia de-l injura adica presurile lu Voinea si sclavii lu Adelica stau in lux.Voinea are vile de nu le mai stie numaru si tot el nesimtitu da din cioc, adica si-a pus papagalii sa stiu ei care sa dea din labute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca un papagal care apus botu la fantasmagoriile girtoino-gutziene

      Ștergere
    2. papagal esti tu vierme portocaliu

      Ștergere
  5. ai popo vedem ca ti-ai schimbat numele in "ovidiu craiova"
    (ne prefacem ca)intelegem ca vrei sa-ti pastrezi anonimatul ,credem ca de dobititoc ce esti da poate ne inselam, insa ce nu pricepem noi aici e urmatorul lucru - care e numele mic ovidiu sau craiova ?

    RăspundețiȘtergere
  6. palavre de politicieni si articole de presa scrise de amatori. prioteasa a venit doar sa-l salute pe dinescu restul este pt. imagine electorala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar asa , buna intrebarea :ce cauta Doru Mituletu acolo? pe langa ca e un pungas deosebit de periculos si asta inca de pe vremea cand lucra la posta si cu un mai mare avant acum decand a intrat vice instinctul asta de sarlatan si cleptoman i s-a accentuat si mai mult, deci pe langa faptul ca are aceste apucaturi mai are o meteahna mare: e mai prost si decat miezul noptii ( de fapt miezul noptii stie cand sa bata si mereu va veni la ora 12:oo, pe cand Doru Mituletu nu stie cand sa taca si cand sa vorbeasca, in dorinta sa de a sustine disertatii crede el culte si convingatoare in fata oamenilor de fapt nu face altceva decat sa se afunde si mai adanc in propriul sau limbaj inteligibil si lipsei de citeala), sper ca ati observat si domniile voastre gravele sale hiatusuri in cea ce priveste vorbirea corecta a limbii romane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na profesoara, nu mai vorbiti de Mituletu ca este pacat, va bate cel de sus.Ma opresc aici dar daca doriti pot sa continui, ce indrugati dvs.despre el sant numai presupuneri ale dvs. si va simtiti complexata ca nu mai santeti directoare.

      Ștergere
    2. PACALICIU MUNICIPAL

      Mituletu a halit pensiile da l-a scos Voinea din rahat cu tot cu dosaru penal DNA de 500 de pagini . Voinea te-a facut om si tu nerecunoscatorule, tradatorule scuipi mana de tea hranit hahalero! Nu stii sa vorbesti da umbli imbracat ca draku cu camasi de cocalar si cravate de ospatar. Uita-te in oglinda sa vezi cu arati paiatzo. Schimba hainele ale ca arati exact exact ca un copil de a dat iama in dulapu lu bunicu-sau PACALICI MUNICIPAL.

      Ștergere
    3. mama mama mama ce figura de sperietoare are mitueltu...la vara te pun in vie sa scap de grauri

      Ștergere
    4. Ninele tu vorbesti??? Voi stiti de ce urla Ninel pai l-au scuipat astia din psd.a VENIT CA ULTIMU OM SA CEARA LU EMIL sa intre in PSD.Cand au auzit toti mai ales Traistaru nici nu au vrut sa-l vada.Unu dintre ei ar fi zis ...ce cauta mucosu ala aci?. Ninel urla ca pierde locuinta .A venit cu acte false la primarie asa cum a facut si in vama unde a luat mita de 15300 de euro.Din ce credeti voi ca traieste el fara servici?? din banii luati pe spagile la bariera.Da Ninele baiatule dosaru tau s-a redeschis la DNA si s-ar putea altu sa ajunga acolo adica TU nu Guta.

      Ștergere
  8. Ce fata are Mituletu ala.
    Parca nu intelege nimic e prea prost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca n-ar fi atat de prost daca si-ar tine gura si daca nu l-ar trada si figura si comportamentul.

      Ștergere
  9. e pe faras ,adio licitatti si altele.

    RăspundețiȘtergere
  10. popo vezi draku ca astia iti balacaresc sefii (aia de la care-ti iei tu banu in fiecare luna)
    pe voinea intelegem ca-ti place(a) sa-l vezi calomniat aici in fel si chip ce deh omu ala stie exact ce lepra esti , da acu e vorba de ai de te platesc, intelegi ? aia care te platesc, pentru tine NU tebuie sa conteaze cum sunt.. TREBUIE sa fie ai buni..
    offff uite popo daca inca mai in vigoare contractu matale cu primaria ala prin care tu primesti bani degeaba da nu asta conteaza acum, iti facem un favor si-ti spunem ce comentarii trebuie sterse .. uite, asa de dragu matale, vrei ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Guta macar doarme dar mituletu are fata care arata ca e pe langa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mituletu a facut ceva in viata da voi ce ati facut ceata de milogi din pdl si frustrati NIMIC. Stati pe bani bunicilor si parintilor da vreti la primarie .nu e de voi sunteti prea prosti ca nici macar la socuial nu meritati

      Ștergere
  12. pe buneeee ???? ba da de unde draku stii ce am facut/ce facem noi ? hai ciocu mic ca incepi si tu cu ineptii rudarene/gartoiene si... nu se face.
    Si mituletu a facut ce ? a schimbat posta din vale (aia care era sa cada pe el) cu apartamentu din centru ? asa si mai ce ? a ajuns viceprimar ooooo asta da REALIZARE.. la noi functiile sunt REALIZARI si nu ce faci cand esti in functia respectiva ..

    RăspundețiȘtergere
  13. CIOCU MIC PARASHUTELOR

    Ce deranjati sunt pierzatorii de asta vara ce se vedeau sefii calafatului.Voinea facea pe desteptu ca iese primar si din cauze Bahice a rata intrarea iar Adelica striga in gura mare ca ia 70 la suta.Acum nu stiu decat sa injure si sa acuze .Pentru ei e un singur cuvant DNA si atat.Ei aresteaza pe toata lumea la ei toti fura in afara de ei si bla bla bla. Cine e Voinea ..un destabilizator de alcoolmetre mereu duhnind a wiski cunoscut ca terminologie latina CHIRUGUS-SPAGARUS-ALCOOLUS in momentul de fata si RATATUS-CHIRURGUS

    RăspundețiȘtergere
  14. Schimbari la contabilitate in spitalu calafat.Nereguli cat casa cu bani dati pe materiale sanitare da problema ca materialele nu sunt ca si banii.Unde-or fi nu sa stie !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dan covrig e in faliment .Are datorii la furnizori de 50.000 euro.Salarii neplatite la muncitori si bataie de joc. Au un miros placintele facute de covrig de nu poti sa le mananci parca ar scoate branza din curu oilor

    RăspundețiȘtergere
  16. Mituletu a facut ceva pentru el mai mult si pentru oras mai putin

    RăspundețiȘtergere
  17. va rugam sa faceti un articol si despre cei doi debili mintal din psd nepotu lu traistaru bogdan popa si celalalt cosmin catrina ,astia doi nesimiti il injura pe gigi croitoru peste tot ,pai ajung ei la valoarea lui gigi vreodata ?gigi a facut ceva in acest oras chiar a pus umarul la constructia lui si acum sa fie facut ca dracu de doi nesimtiti care au fost cumparati pe o masa la coloseum ? Spuneti si voi nu e asa ?ajunge orasul asta fara viitor

    RăspundețiȘtergere
  18. astia doi bogdan si cosmin sunt prea prosti ,doi debili ,daca vorbesti cu ei o tin numai pe a lor psd psd parca sunt pioneri utc utc , n-ai ce sa discuti cu ei sunt creatia lu traistaru facuti dupa chipul si asemanarea lui

    RăspundețiȘtergere
  19. dar daca e de luat nu refuza nici macar o masa la coloseum , ia ziceti baieti cum e cu masa aia de va dato mircea ?ia zi bogdan , ia zi cosmine spuneti aici cat de buni prieteni sunteti cu guta si nu mai vorbiti de dan si gigi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand dan stefan si gigi croitoru faceau politica de varf astia doi descopereau ca nu exista mos craciun ,mai aveti mult pana o sa ajungeti la nivelul lor nesimtitilor

      Ștergere
    2. Ce sa spun? Bogdan Popa nu avea bani sa-si plătească o masa la restaurant? Voi nu vedeți ca nu aveți pic de creier? Ăla are lovele sa manince in fiecare zi 3 mese si nu se simte ,sictir.

      Ștergere
  20. niste tarani....doi pui de comunisti care au fost cumparati pe o masa...asta spune totul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai fost vre o data sa servesti masa la Coliseum ?

      Ștergere
  21. bogdan si cosmin sunt doi neocomunisti dar si comunistii se vindeau tot pe o masa cum e turcu si pistolu

    RăspundețiȘtergere
  22. niste habarnisti toti care comentati numai de rau sau despre guta in sus guta in jos sau altii :)) faceti umbra pamantului degeaba...sunteti atat de destepti incat stiti totul.. parca sunteti niste copii de generala...daca nu va convine nimic puneti mana si faceti ceva (plecati dumnezeului din acest oras)

    RăspundețiȘtergere
  23. Voinea a invins! o sa ajunga si primar daca vrea

    RăspundețiȘtergere