16 ianuarie, 2013

Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu...în exclusivitate doar pe Actualitatea Calafeteană - VIDEO





 Marți, 15 ianuarie, a avut loc un spectacol extraordinar de muzică și poezie susținut de tinerii și copii Centrului Cultural din Calafat (fosta sală a cinematografului). Manifestarea a avut loc în sala bibliotecii din cadrul centrului unde peste 100 de iubitori ai operei poetului Mihai Eminescu și-au dat întâlnire pentru a petrece o seară de neuitat. 



Inițiatoarea acestei frumoase activități artistice a fost doamna Marinela Carauleanu,  coordonatoarea centrului, ajutată pentru partea muzicală de Adi Ciucu și Bădulescu Cosmin. Sala minibibliotecii centrului cultural a devenit neîncăpătoare, pe viitor autoritățile locale promițând că vor amenaja sala mare a fostului cimatograf. Printre cei prezenți s-au aflat Primarul Mircea Guță, Viceprimarul Doru Mitulețu, consilieri locali și oameni de cultură din Calafat. Ca întodeauna copii au fost la înălțime, cu momente poetice deosebite interpretate într-un stil original și pe acorduri muzicale, bucurându-se în același timp de toată aprecierea publicului.


Pe această cale  redacția ziarului online , Actualitatea Calafeteană, îi felicită pe inițiatorii acestui frumos proiect cultural asigurându-i și pe viitor de sprijinul mediatic pentru diversificarea și promovarea activităților educative  venite în sprijinul comunitatății locale. 


VIDEO- prima parte



VIDEO- a doua parte




87 de comentarii:

  1. Bine ca mai face cineva si activitati culturale ca ne-am saturat de politica.Felicitari copiilor si organizatorilor si asteptam urmatoaru spectacol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar la articole de genu asta nu mai injurati pdl-istilor

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Canta bine baietii aia doi .Bravo baieti mai ales pentru ce-ati facut cu copii E super super.Am ramas uimit de ce-am vazut, m-ati impresionat frumos .Sunt plecat de ceva timp din Calafat dar urmaresc pe net ce se intampla pe acolo. Mi-a placut cum v-ati pregatit asa ca FELICITARI voua dar si pentru doamna de se ocupa cu centru.Ma bucur sincer pentru Calafat.

      LA MULTI ANI !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Copii au cantat bine bine cu acompaniamentul FELICITARI!

      Ștergere
  4. uoleleo.. bai popo intelegem ca matale tre sa lingi ordonatoru de credit ori de cate ori ai ocazia , ca-n ochii lu mata pdl e rau suprem ca.. etc etc da' asta cu Ciucu si Cosmin = concert extraordinar si copii care se intalesc la o seara de neuitat recitand din Eminescu ma duce cu gandu la ce era pe vremea lu nea nicu cand orice actiune din asta "extraordinara" ii era dedicata conducatorului iubit.
    nu stiu de ce am senzatia ca matale esti unu din aia care daca maine s-ar instaura un regim comunist tu ai fi printre primii care i-ai sustine cauza.. ia zii gresesc au ba ?
    comentariul de la 17 ianuarie 2013, 10:34 - aia nu era injuratura ci doar cum pari tu in ochii (multor) oameni cand te apuci de scris "articole" - adica exact o .. proasta



    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. RUSINE CELOR CE SCRIU ABERATII, OBSCENITATI SI MAI ALES CELOR CU GRESELI GRAMATICALE! PACAT DE COPIII CARE AU PARTICIPAT LA ACEST SPECTACOL, AU MUNCIT , MERITAU LAUDATI, PROMOVATI, DAR DIN PACATE S-A DAT DOAR O PARTE DIN SPECTACOL, IAR COMENTARIILE LASA DE DORIT.OAMENI BUNI, SPECTACOLUL A FOST CU NISTE COPII CARE RECITAU DIN EMINESCU, NU DESPRE PROMOVAREA PARTIDELOR, PRIMARILOR...CE EXEMPLU DAM ACESTOR COPII??? FIECARE DIN NOI AM FOST COPII, SAU AVEM COPII, INCOTRO NE INDREPTAM??? CE PRETENTII AVEM LA CEI DIN JUR DACA NOI NU OFERIM NIMIC, SUNTEM GOI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai nenorocitule nu trebuia sa spui chestia asta

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. nu a refuzat doctorul asa la intamplare,nu i-a convenit partea lui(spaga)

    RăspundețiȘtergere
  21. Către cititorii Actualităţii Calafetene

    Ne cerem scuze pentru înjurăturile şi expresiile obscene afişate la comentarii de o serie de indivizi care nu s-au rupt de perioada bolşevică. Mulţi înţeleg comunicarea ca fiind redusă la jigniri şi cuvinte ce nu pot fi reproduse de un om normal sau civilizat. Cei care comentati fără a avea cele mai elementare reguli de bun simţ gândiţi-vă că aceste articole sunt citite şi vizualizate de copii şi tineri.
    Nu înţelegem de ce anumite răutăţi politice sau frustrări personale sunt transmise obsesiv de persoane despre care credem că au nevoie nu de o conducere nouă la nivel local ci mai degrabă de o echipă de psihiatri.

    Vă rugăm respectaţi măcar munca acestor copii care sunt sinceri şi pun cu adevărat suflet în activităţile pe care le desfăşoară.

    VĂ MULŢUMIM ŞI NE CEREM SCUZE ÎN NUMELE CELOR CARE NU POT FACE ACEST LUCRU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da cat pot dintre aia de comenteaza sa inteleaga aceste lucruri...foarte putini domnilor!!! pacat mare pacat. Tot respectul pentru copii si cadrele implicate.

      Ștergere
    2. sfatul e unul simplu si de BUN SIMT dar exact genul de sfat pe care carpele astea de administratori "inocenti" nu-l pot pricepe si nu neaparat ca n-ar vrea sau n-ar putea ci pentru ca ei din asta traiesc

      Ștergere
    3. NU BLOCATI COMENTARIILE!!....de la ANALIST

      Sau poate tu traiesti doar din injuraturi si rautate.Omu asta de la actualitatea a facut ceva omeneste.A dat voie sa pui o replica la articol, ceeea ce e democratic si normal, dar daca unii injura ca nebunii nu inseamna ca are administratoru vreo vina.Ce sa fca sa desfiinteze blogu...sau asta se vrea!!???.Uitati-va la alte ziare mari sa vedeti ca tot asa e.Ba sa ramana asa sa vedem si noi nivelul unora din oras.Eu in locu administratorului nu as sterge nimic sa se vada dementa si prostia din Calafat a unora fanatici sau cum or fi ei. Aia de scriu prostii au un scop sa se blocheze comentariile sa nu se afle anumite nereguli.

      UN SFAT SICER

      Cainii latra caravana trece! BAFTA si LA MULTI ANI!

      Ștergere
    4. Popo la multi ani sugeaneai pula ca asta de la 15;37 este comentariul tau de te facusi analist .

      Ștergere
  22. actualitateo mai taci draku ca esti dusa pe campii de mult .. tie ti se par normale comentariile care jignesc si balacaresc oameni onesti iar atunci cand vezi cuvantul PULA fara nicio alta asociere iti sare tandara , si ne mai iei cu copii care intra pe blogu matale si se oripileaza vazand ce expresii pot folosi unii oameni.. Oare nu te-ai gandit ca tot copii aia vad pe rahatu asta de blog cum oamenii sunt injurati si insultati fara ca matale sa faci nimic ? Eu cred ca ori nu te duce capu ori pentru un pumn de bani ai fi in stare sa mananci si cacat.. in oricare din cazuri tot o zdreanta esti .. cred ca si copii aia o sa se prinda de asta pana la urma (asta daca nu cumva au si facut-o pana acum)
    deci vezi ca in cazu asta tu esti ala cel mai frustrat obsedat


    RăspundețiȘtergere
  23. Pai asta este si interesul sa poata sa il injure pe Voinea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar amintirati de Voinea Tulburel...mai lasati-l ca e putrezit de mult.Nu sa vede nu sa aude...tace ca hotul dupa perdea. Nu mai vorbiti de oameni morti de putreziciuni...... hai va rog!

      Ștergere
  24. Voinea merita injurat in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SA IESE HOTII DIN SPITAL CU SEFUL VOINEA IN FRUNTE.MIROASE A URINA STATUTA IN SPITAL SI O MIZERIE DE NEDESCRIS. DA VOINEA NU ARE TIMP CA PLANGE STICLA PLINA DE CONIAC PE MASA.TREPADUSII VOINICULUI NU MAI LINGETI CA VI SE STERPEZESC DINTII HAHALERELOR. ATI DISTRUS SPITALU CU ACHIZITII FRAUDULOASE.BOLNAVII MANANCA APA CALDA CU O JUMATE DE CARTOF SI O FELIE DE PAINE DE VEZI PRIN EA. CE NU VA PLACE ADEVARU????!!!!!!!!

      Ștergere
  25. Nu o sa ajungeti voi la nivelul doctorului nici in 1000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu vrem sa ajungem in stadiu in de e acum

      Ștergere
    2. Voi stiti cine injura ? Presurile si argatii doctoconiacului Voinea si ligaii libidinosi ai pierazatorului Adelica .Aflasi popo cine injura...sunt sigur vreo doi trei dereglati da nu-i lua in seama

      Ștergere
    3. asa e corect corecta analiza

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. Scrie pe ziaru de calafat ca in doua saptamani se schimba toti directorii PDL de la scoli si spitale .Asta e motivu de injura ca disperatii slugarnicii lor.

    RăspundețiȘtergere
  29. bai popo daca nu stergeai comentariile injurioase atunci putem crede ca esti mort
    din cate se vede esti viu si te mai cheama si ovidiu (ha ha ha) ..pacat insa ca traiesti cam degeaba
    he he he ce-mi place aia cu nu mai scrieti ca vede copii - ba popo da tu chiar esti un pic idiot un pic frustrat si un pic cam obsedat.. E insa bine ca cai cate un pic din fiecare pentru ca, dupa cum se stie, excesele dauneza..

    RăspundețiȘtergere
  30. Cand o sa va comparati voi cu Voinea... este prea sus si poate face doar pe voi cand vrea.
    Rudarene o sa ajungi somer si pe Voinea o sa il vezi tot sef la spital.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voinea termina-i pe toti ca esti tare. Baga pe Padurar la DNA si pe popa raspopeste-l .Voinea e prea tare pentru voi prea destept sa stea de vorba cu prostii calafatului. Om de valoare internationala cu merite peste hotare ce sa vorbeasca cu un padurar si un postas plus un popa pierdut.

      Ștergere
    2. popo sa dea domnu sa ajungi pe maina lu voinea si tu si paduraru toti alcolici si toti neneorociti se fac popi sti bine ce e la liceele si caminele de teologie :))putini oameni se fac doctori si multi prosti se fac padurari si popi :)))

      Ștergere
    3. ce ai ma vorbesti in dodii ca pe Voinea il face si aia de la resurse umane cu draga de casiera de la spital acum nu am timp dar revin

      Ștergere
  31. Medicii merita totul

    A fi medic inseamna a fi cineva .Medicii ar trebui respectati ca niste supraoameni.Au viata in mana si pe bani putini va salveaza nerecunoscatorilor.Au ajuns toti sarcii si grobienii din partile marginase ale Calafatului(toate adunaturile de tarani din Mogador) sa critice medicii.Ei sunt mici Dumnezeii pe pamant si merita tot ce e mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lua numele Domnului in desert prostule sau proasto

      Ștergere
  32. Ce studii are Voinea si ce studii are Guta+Mituletu+Gartoi+toata primaria?

    RăspundețiȘtergere
  33. Sentinta DNA se apropie , Guta pe ultima suta , cititi numai pe http://calafatonline.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OOOOOO VORBI ZEUL VOINEA SAU VREO SLUGA DIN ALE PUTINE CARE AU MAI RAMAS

      Mai bine ati controla banii mancati de Voinea si contractele de 50 miliarde pe an la medicamente si unde s-a dus comisionu de 5 miliarde anual...in vilele doctorului Voinea si masini aha da uitasem asistentele frumoase de-au facut facultatea de madicina pe banii lui ----pardon pe banii nostri&&&&&&
      Voinea unde sunt banii primiti de la bugetu local sa faci centrala termica? I-ai papa managerule si bolnavii tremura.Ce-o sa mai tremuri tu cand o veni unu nou sa ia gestiunea la control , mai vedem noi Zeule Voinea Supraomule,Inocentule, Extraordinarule, Superinteligentule uuuuuuuuuu ca nu mai am cuvinte si ma supra solicitai intelectual si mi se facu greatza.

      Ștergere
    2. Deja tremura si urla pe contabile stie ca il dau afara .A facut prea multe prostii .Nu-l mai vrea nici un partid doar ai din casa ca na mai are cascaval.

      Ștergere
    3. S-au cumparat fese in valoare de 400 milioane si medicamnte da nu sunt in spital. A dat pe dezinfectie 2 miliarde la o firma de nu stie nimeni de ea...pa ce-au facu ??? Multe medicamente sunt in farmacie la una din farmaciile de la noi ....ha ha nici nu visati voi pe cate milioane de euro sta Voinea.

      Ștergere
  34. in urma negocierilor gigi furtun va fi sigur organizator de competitii si in schema va mai figura o cetateanca psiholog stiti voi cine miss mogador

    RăspundețiȘtergere
  35. Voinea are asul din maneca pe care o sa il vada Guta si o sa bage coada intre picioare.

    RăspundețiȘtergere
  36. de gigel furtunel si de danel covrigel ce informatii mai aveti?

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  42. Rudareanu asta nu e ala de l-a prins pe Ninel cu minciuna si l-a inregistrat cand era PPDD-ist?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no, Rudareanu e ala de-i suge p..a lu Gartoi si invers

      Ștergere
  43. Dumneavoastra cei ce vorbiti de rau cei doi baieti care au cantat faceti o mare greseala,aici nu era vorba despre nici o chestiune politica, e grav daca numele marelui nostru poet Mihai Eminescu a ajuns sa fie balacarit in mizeria asta numita "clasa politica".Felicitari baietilor:Adi si Cosmin.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cine i-a vorbit pe meseriasii aia de rau ? oo si DA aici e vorba nu numai de politica ci si de lins curu in acelasi timp.. si hai ciocu mic cu Eminescu ca rudareanu abia reuseste sa scrie si sa vorbeasca corect daramite sa mai aminteasca de Eminescu...

      Ștergere
  44. De cate ori i-a ascultat pe Adi si Cosmin cantand am simtit asa o senzatie de fericire, plenitudine sufleteasca,voi in loc sa-i aplaudati si sa-i respectati ai blamati? Pacat ca se intampla asta.stiti voi vorba proverbului:"sunt acre poamele cand nu poti ajunge la ele", cei care ai injura o fac tocmai din considerentul ca nu-i pot intelege.Mie una mi-a placut foarte mult ori de cate ori i-am putu asculta.Bravo Adi, bravo Cosmin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai senzatii de fericire ascultandu-i pe aia doi esti un bou..
      oricum eu zic ca daca aia doi au provocat un orgasm in masa la intalitrea aia eu zic sa li se programeze un live de zilele Calafatului, ce parere ai ?

      Ștergere
  45. Felicitari Cosmin si nu te da batut, mi-a placut foarte mult cum ai cantat, pe baiatul care a cantat cu tine nu-l cunosc insa si el canta foarte bine la chitara, se vede cu ochil liber ca va potriviti, rezonati,exista acea chimie intr-e voi,iar eu impreuna cu cei care am stat si v-am auzit va multumesc pentru seara frumoasa pe care ne-ati facut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Cosmine, nu te da batut ca la cat de idioti sunt astia ai toate sansele sa ajungi.. departe

      Ștergere
  46. Ba baieti,sincer sa fiu nu sunt eu un impatimit ascultator de muzica d-asta folk sau ce cantati voi dar mi-a placut, felicitari pentru initiativa voastra frumoasa,la mai mare !!

    RăspundețiȘtergere
  47. Bravo copiilor care au recitat poezii, bravo baietilor care au cantat, o seara intr-adevar de senzatie dupa cum ati spus si dumneavoastra domnule Cristi Rudareanu,iar pentru dumneavoastra am un mesaj: nu puneti la suflet toate grosolaniile pe care le scriu oamenii frustrati si inculti.

    RăspundețiȘtergere
  48. da da asa e nu puneti la suflet ca oricum nu aveti..

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt plecat din tara de foarte mult timp si sunt neutru din punct de vedere politic, stiu decat atat: ca mi-a placut cea ce am ascultat,bravo baietilor aia doi si copiilor cu poeziile, mi-ar fi placut sa fi fost acolo, sa-i vad si sa-i ascult, dar din pacate n-a fost posibil.Baiatul cu vocea mi-a placut foarte mult,nu stiu cum se numeste dar am vazut filamrea pe you toube si mi-a placut.Si cel cu chitara canta bine.

    RăspundețiȘtergere
  50. Bravo Ciucule, te mai vede si pe tine lumea cantand ,in sfarsit, vad ca te-ai up-gradat, ti-ai luat si solist vocal,nu-l cunosc cine e baiatu` dar da bine cu teava,bravo voua !!

    RăspundețiȘtergere
  51. Exceptional, bravo baietii !! Bravo Cosmin , ai o voce fantstica si acum ca si atunci cand erai la liceu , daca iti mai aduci aminte revelionul ala facut la Craiova (1998) cand ai facut senzatie cu piesele alea de rock and roll,tu poate ca ai uitat , insa noi nu, am descoperit filmarea asta cu tine pe you toube, am ascultat si eu si sora-mea,ca sa-ti aduci aminte de mine , semnat: Iolanda Anghelescu.

    RăspundețiȘtergere
  52. Bravo Cosmin, ma bucur sa te reascult, nu mai stiam nimic de tine, un prieten de-al tau mi-a spus ca ai cantat rock intr-un club din orasul vostru,m-am bucurat cand am auzit,iti mai aduci aminte de mine? sunt fata aceea blonda cu parul cret din Bucuresti(Cristina) careia i-ai dat geaca in acea noapte ploioasa de August 2006 in Tabara de muzica Folk de la Calafat,prin asta ai dat dovada de un baiat sensibil si educat.Mai stii ca ai doua zi ne-am plimbat pe plaja, am vorbit,mi-ati cantat tu si cei 2 prieteni ai tai si am facut si gratarul ala pe plaja? (nu-mi mai amintesc cum se numesc ci 2 baieti care cantau la chitara).Ma bucur ca te-am reauzit din nou,Doamne ajuta Cosmin , toate cele bune,transmite salutarile si aprecierea mea si baiatului cu care esti in filmare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da da da si eu sunt ala de te-am ars (cu tigara) dupa ploaia aia - sper ca-ti mai amintesti ca eu nu-mi amintesc nimic .. hmmm cred ca nu-ti amintesti cum se numeau cei doi baieti pentru ca erai prea beata la ora aia si ... na, asa e noaptea, toate ti se par mai luminoase.. dar stai linistita acu ca, dupa trendu psihopat de calafat, pare-se ca Cosmin va ajunge la vocea romaniei si ciucu la chitara romaniei (cand s-o face)

      Ștergere
  53. Atentie domnilor care va ocupati cu politica, baietii acestia doi ar trebui promovati, sper ca va ganditi la varianta asta,asa se face adevarata cultura, bravo celor doi baieti,cel cu chitara se vede ca e rutinat,experimentat, se observa dupa tehnica care o foloseste, am fost si eu chitarist si stiu ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da???? stii ce vorbesti ??? curios ca pe la noi pe aci lumea nu prea stie ce vorbeste... si ce tehnica foloseste ?

      Ștergere
  54. Bravo Cosmin.The best.

    RăspundețiȘtergere
  55. Adi Ciucu foarte bun chitarist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai bun , pacat ca nu-l asculta nimeni .. ce oameni domne

      Ștergere