03 iulie, 2015

In curand...Dezvaluiri incendiare din Protoieria Bailesti- Mitropolia Olteniei

În scurt timp Oltenia Exploziv va face o serie de dezvaluiri incendiare despre anumite lucruri care nu se știu din Protoieria Bailesti. Mai mulți preoti au trimis e-mailuri cu problemele lor și cu anumite nereguli și abuzuri care cer să
fie publicate urgent în speranța ca vor fi luate măsuri și vor ajunge și pe alte canale media. Suntem aproape de ei și vom face tot posibilul ca măcar aici, în Casa Domnului sa nu avem de-a face cu indivizi care nu au niciun strop de credința, sau în măsura în care putem să-i aratam celor care cred și vor o biserica sfânta și cu adevărat curata. Cu siguranta Parintele Arsenie Boca se intoarce in mormant vazand lacomia unor ierarhi care pe vremea cat slujea i-au pus bete in roate deoarece sfantul necanonizat a avut curajul in nenumarate randuri sa le spuna adevarul crud dar greu de suportat pentru mai marii bisericii.

preluare: www.olteniaexploziv.blogspot.com


Un comentariu:

  1. ce hotii face protopopu de Bailesti. E plin de bani cu combine cu apartamente prin Craiova si pe nu stiu unde. Nu dai banutu nu stai linistit in biserica. Mai e si agresiv cand il apuca face ca nebunu, cica e treoarea din Silistea Crucii. Popa batausul Cornelusul, micul Baron de Bailesti.

    RăspundețiȘtergere