28 decembrie, 2015

UN CONCERT DE CRACIUN SI O SEARA EXTRAORDINARA LA CALAFAT- VIDEO

VIDEO


Pe 23 decembrie a avut loc in sala mare a Casei de Cultura din Calafat concertul extraordinar oferit de Primaria Municipiului Calafat si Consiliul Local. Dan Vana a fost cel care si anul acesta a prezentat momentele importante derulate in cadrul evenimentului cultural desfasurat in fiecrae an in preajma Nasterii Domnului- Craciunul. In prima parte, mai multe societati comerciale din Calafat au fost premiate de Primarie pentru implicarea in diferite programe sociale care vizeaza anumite categorii de copii. Amintim aici: Restaurant Tresor, Restaurant OK, Restaurant Max, S.C. Dihoru Sorin, S.C. Tudor, Mitliv, Sucpi, S.C. Mixta, S.C. Marcelo Bene dar si pe Berceanu Cristian, Luci Ciobanu si Ion Zgaiba. Primaria Calafat a premiat peste 40 de elevi ai scolilor din Calafat care au avut rezultate deosebite la olimpiadele scolare pe plan local, judetean si national. Au participat si doi primari din Bulgaria (Vidin si Stanotarn) si cativa consilieri judeteni din Vidin.
Anul acesta, in premiera, a avut loc la initiativa Primarului Mircea Guta, recunoasterea unor oameni care au marcat existenta Calafatului dupa anul 1989. Au fost recompensati cu placheta de excelenta: Ioan Adam, Mungiu Aurel, George Balaci, Cornel Cojocaru, Marin Predan si Petre Traistaru, cei sase fosti primari pana la mandatul din 2008 al actualului edil.
Au urcat pe marea scena a casei de cultura- Ansamblul ROZELE CALAFATULUI, coordonat de Marinela Carauleanu, o parte din componentii Ansamblului ROPOTA (Ciupercenii Noi) care au colidat acompaniati de Dan Vana dar si interpreti de muzica folk- Adrian Ivanitski si Sorin Mingheat. In ultima parte, Filarmonica Oltenia din Craiova a sustinut un concert extraordinar de muzica simfonica reusind sa ridice sala in picioare. Ca niciodata, anul acesta, sala casei de cultura a fost neincapatoare, iar cele trei ore petrecute in compania artistilor si a invitatilor au trecut lin si placut pe acorduri clasice sustinute de ovatiile spectatorilor. La final, cei prezenti au aplaudat indelung prestatia tuturor artistilor pe ritmurile marsului Radetzky. Felicitam organizatorii, Primaria si Consiliul Local al Mun. Calafat pentru aceasta manifestare devenita deja traditie.

ALBUM FOTO

DSC_0212DSC_0175DSC_0164DSC_0149DSC_0138DSC_0132DSC_0126

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu