29 aprilie, 2016

PRIMARIA CALAFAT – COMUNICAT OFICIAL : Zilele CALAFATULUI fara Elena Gheorghe si Andreea Balan din cauza reducerilor bugetare . Vina apartine lui Doru Mituletu si consilierilor PNL

Primaria Municipiului Calafat in urma ultimelor discutii din Consiliul Local face urmatoarele precizari: In urma votului din 28 aprilie, in cadrul sedintei Consiliului Local Calafat, la cererea primarului Mircea Guta a fost intrunita comisia de organizare a Zilelor Municipiului Calafat care a reanalizat situatia si a avut o discutie cu organizatorul spectacolului cu care exista un contract in vigoare in urma votului din Consiliul Local din luna februarie si care este in imposibilitatea de a fi pus in apliare datorita ultimelor evenimente . 


Din cauza faptului ca in ultima sedinta, cheltuielile cu scena ( sonorizare , lumini , etc ) au fost taiate de catre o parte a consilierilor locali, s-au cautat solutii financiare ca zilele orasului totusi sa se desfasoare in ciuda intereselor politice . 


Astfel suntem nevoiti sa renuntam la prezenta unor artisti importanti , in speta Elene Gheorghe si Andreea Banica dar si focul de artificii iar din onorariile acestora sa fie platita scena pentru ca spectacolul sa se desfasoare in continuare .


Conform intentiilor noastre din ultimii ani de a aduce mereu formatii noi care nu au avut spectacole pana acum la Calafat, ne bucuram sa va anuntam totusi faptul ca este asigurata prezenta trupei Holograf care se va afla pentru prima data la Calafat .


Ne pare rau ca anul acesta spectacolul nu se va ridica la nivelul anilor trecuti insa responsabilitatea apartine exclusiv celor care s-au opus in Consiliul Local . Va multumim pentru intelegere .


preluare: Ziarul de Calafat






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu