23 decembrie, 2022

INCENDIAR LA CALAFAT ...”VICEPRIMĂRIA” LA MAGAZIA DE ALIMENTE PENTRU CÂINI



Așa sună începutul de an pentru viceprimarul din Calafat , Petre Petrică, omul care ar trebui să fie cel care soluționează rapid problemele din teren cu care se confruntă cetățenii, fiind al doilea după primar. Asta nu contează pentru primarul Dorel Mitulețu , care a hotărât într-un moment lipsit de orice justificare să-l debarce pe viceprimar la magazia alimentara a câinilor. Să nu uităm că totuși Calafatul este un municipiu, este un oras cu istorie , aici a venit Regele Carol  si alte personalități. Ne întrebăm...retoric
”Cum ar fi ca mâine să vină o personalitate europeană și să zică vreau să vorbesc, cum este firesc și cu viceprimarul, la dânsul în birou, alias magazia patrupezilor. Este incredibil deoarece toate aceste decizii lipsite de bun simt moral, civic sau de care o fi el, nu stau în picioare. Care a fost motivul ca actualul viceprimar să nu poată avea loc în Primăria Calafat?!....
Oare când actualul primar, Dorele Mituletu, a fost viceprimar tot la câini a stat??? 
Dincolo de răfuielile sau neînțelegerile de ordin politic este vorba de imaginea unei localități, ba mai mult actualul viceprimar este fostul coleg al primarului de la poștă.E posibil așa ceva în acest secol european...eu cred că nu. Este singura localitate din țară în această situație penibilă. 
Cu siguranță, și din nefericire, este clar că până în 2024, actualul primar, Dorel Mitulețu, va reuși să pună Calafatul pe harta rușinii, cu concerte fără spectatori, cu viceprimari care nu au birou în primărie etc. 
Trebuie sa-i ”mulțumim” că în scurt timp Calafatul va fi confundat cu Caracalul, unde avem mai multe minuni făcute de mai mulți , însă aici vor fi până în 2024 și mai multe ”minuni” făcute doar de unul singur, primarul în persoană.
MAI MEDITEAZĂ DOMNULE...CALAFATUL NU ESTE PROPRIETATEA DUMITALE...ESTE A CELOR 17000 DE OAMENI.

PS: În aceasta sedinta . spre final veti auzi cele afirmate mai sus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu