08 iulie, 2023

CALAFATUL OCOLIT DE JUSTIȚIE...articol bombă....O analiză dură și obiectivă a ultimilor 3 ani

 În ciuda tuturor articolelor făcute de presa locală, Calafatul rămâne un loc unde justiția nu se face simțită. 

De trei ani apar o serie de dezvaluiri șocante despre modul în care primăria în frunte cu cel ales fac politică. O politică despre care cetățenii cred că nu este în favoarea lor și a comunității calafetene care a avut cu ani de zile în urmă o dezvoltare economică extraordinară. Toate comunele apropiate mun. Calafat aveau ca sursă de existență economia și industria oferită de orașul dunărean cel mai cunoscut și bine integrat economic. În momentul de față asistăm la o cădere liberă unde edilul crede că se poate face treabă cu trei pavele, ceva borduri și cîțiva pomișori.

Oamenii s-au săturat, și mai ales calafetenii de bănci, borduri, treceri de pietoni date cu var proaspăt și multe alte artificii ieftine care nu mai țin.

Vine primarul și spune ” vreau să fac dar nu am cu cine, că nu sunt consilierii de partea mea”....dar oare ce ai propus de acei consilieri nu mai sunt de partea ta?! Asta-i întrebarea, de ce erau și nu mai sunt, oare nu au fugit deoarece au văzut că deciziile tare ca primar sunt eșuate total și fără noimă iar pe alocuri poate chiar ilegale.

Să te lauzi că mai ai un supermarket când magazinele tale, cele făcute de calafeteni se închid , asta nu e o realizare, este o mare pierdere, un eșec al acelei ROMÎNII EDUCATE,  promovată cu mare ardoare de tovarășul Klaus, megafonul defect și păgubos al tuturor românilor de aproape 10 ani.

Încotro se îndreaptă Calafatul...spre depopulare , deoarece fără investiții nu poate rezista nimic. O să ziceți că nu poate primarul, că nu ține de el să vină investitorii...totalmente greșit. Poate, și dovadă sunt mulți primari care au reușit în codiții mult mai grele. Sunt comune din țară care au atras de 10 ori mai multe fonduri europene în comparație cu Calafatul care este MUNICIPIU. podul de la calafat este plin de mașini din toată Europa, deci avem un punct de legătură extraordinar , însă inutil dacă cel care conduce comunitatea nu poate, nu știe sau nu vrea. nu ai voie ca primar să motivezi că nu ai putut deoarece nu ai avut consilieri...O MARE MINCIUNĂ. Piedone cum a făcut în București fără să aibă consilieri. Păi toate rapoartele , toate proiectele cine le aprobă,  primarul. Fără semnătura lui nu se poate face nimic. Să lăsăm gargara că nu se poate. Atunci dacă ai văzut și știai că nu se poate , de ce domnule nu ai făcut pasul înapoi să zici DRAGI CETĂȚENI ÎMI PARE RĂU, EU MĂ RETRAG CĂ NU VREAU SĂ VĂ CHELTUI BANII ȘI TIMPUL AIUREA....dar așa nu că este bună salarizarea ca primar , peste 100 milioane vechi.

DACĂ MAI EXISTĂ JUSTIȚIE , CEREM CA SĂ SE FACĂ UN CONTROL PE ACEȘTI TREI ANI PENTRU A SE VEDEA TOATE SUMELE ȘI MODUL ÎN CARE AU FOST CHELTUIȚI BANII.

ARTICOLUL A FOST TRIMIS ȘI ALTOR TELEVIZIUNI DIN ȘARĂ M ÎN SPERANȚA CĂ CINEVA VA AUZI GLASUL CALAFETENILOR AJUNȘI LA DISPERARE

E.B 

Un comentariu: