20 martie, 2011

Cimitirul Evreiesc din Calafat va fi curăţat şi împrejmuit!


În urma demersurilor făcute în presă de ACTUALITATEA CALAFETEANĂ şi pe cale legală de Primăria Calafat, oficialităţile evreieşti responsabile de cimitirul evreiesc au demarat lucrările de împrejmuire. Se pare că şi această pată neagră a cimitirului calafetean va rămâne, sperăm, cât mai curând o amintire tristă. Nu avem certitudinea că cei responsabili (forurile evreieşti) vor aduce din nou lumina în partea de sud a cimitirului, însă Administraţia locală a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca lucrurile să se schimbe în bine, trimiţând o serie de adrese cu cerere expresă să fie luate măcar în al doisprezecelea ceas măsurile care se impun cu privire la cimitirul evreiesc (ajuns în momentul de faţă o junglă în adevăratul sens al cuvântului). Menţionăm că Primăria Calafat nu are puterea din punct de vedere legal să intervină sub nicio formă în administrarea cimitirului evreiesc.

8 comentarii:

  1. stie cineva ce a facut dro-dunarea? daca nu anunta astia nimic inseamna ca iar au luat-o pe coaja.macar sa nu se fi facut de ras iarasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://adelica.destept.com-alte dezvaluiri despre adelica

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaaaaaaaaa a luat 5-0 nu-i bai a luat cat a luat si realu cire a jucat cu barca, este totusi o echipa mare forzzzzzz drobe::)

    RăspundețiȘtergere
  4. totusi 16 goluri in 3 meciuri nu cred ca a luat calafatul de cand se joaca fotbal.ei iau si bani pentru perfomantele astia? sau aduc bani de acasa ,ca sa le zica lumea fotbalisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. ii pregatiti cimitiru lu traista? Am vazut io ca nu prea se simte bine. Respira greu, nu prea mai poate sa vorbeasca, de stanaranga nu mai e in stare nici macar cu privirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. la bora la consiliu îi tremurau mîinile mai rău ca unui labagiu.eşti gata taică.paaaaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  7. asa e bora, tu arati, ca la 90 ani, tanar se si vede!

    RăspundețiȘtergere
  8. ai vrea tu să arăţi ca bora ca de fapt şi alţii care-l muşcă de cur dar sunteţi departe de el la ani lumină!!!din toate punctele de vedere!!!vă dă clase şi o ştiţi şi voi pigmeilor!!!

    RăspundețiȘtergere