11 martie, 2011

IMPORTANT


ÎN SEARA ACEASTA "ACTUALITATEA CALAFETEANĂ" VA FACE UN REZUMAT AL ŞEDINŢEI CONSILIULUI LOCAL UNDE SE VA DISCUTA SITUAŢIA ECHIPEI DE FOTBAL "DUNĂREA CALAFAT".

9 comentarii:

  1. sa-l puneti pe iliuta copil de mingi, ca i-au taiat astia din pensia de handicapat

    RăspundețiȘtergere
  2. hai la jaf cu banii publici

    RăspundețiȘtergere
  3. care dunarea calafat? aia e ingropata in divizia d1.se cumpara loc in divizia c ca sa se poata justifica mai usor inca cateva miliarde jefuite.

    RăspundețiȘtergere
  4. inca odata usl-istii fac jaf cu banii nostri; mai iubitori de fotbal ce va pretindeti, voi cumparati locul, nu va trebuie si jucatori care sa munceasca pentru echipa? aaaaaaaaaaaaaaa.....am inteles! ,,talentatul'' de usurelu cu unchiu-sau si cumnatu-sau joaca ei, dar pe langa sacul cu bani.
    RUSINE!RUSINE!RUSINE! JOS CU VOI, NU VA MAI SATURATI!
    Brutarule, ai vandut masina?

    RăspundețiȘtergere
  5. asa cum va spuneam mai demult baietii astia care-si zic ziaristi sunt usor de citit .
    as fi vrut sa intreb ce a facut drodunarea sau cum ii zice la echipa aia ,in meciul de ieri.dar cand vad ca tac malc baietii imi dau seama ca au luat bataie si chiar cu un scor rusinos.
    nu-i nimic baieti las ca va consoleaza miss mogador.
    poate ne spune cineva si cat buget le aproba ,sa stie si emil popa cand se va pretinde cinstitul de la moara de cati bani aruncati pe apa sambetei se face vinovat.

    RăspundețiȘtergere
  6. poate ca multi oameni luati cu grija zilei de maine sunt nostalgici dupa vremea cand uleiul era pe cartela ca si multe alte produse de stricta necesitate.
    ziua in care lui felix i s-a dat verdictul de colaborare cu securitatea a venit sa ne reaminteasca ce sistem aberant si criminal era comunismul. sa ajungi sa-ti torni la securitate rudele de sange este ceva contra naturii si numai sistemul ala absurd bazat pe dezumanizarea oamenilor era capabil.
    bravo domnule antonescu te-ai aliat cu asasinii bratienilor pentru o coaja de putere scapata din traista lu patriciu.
    noroc cu mijloacele de indobitocire in masa ca ne fac sa uitam repede de nemernicii astia si ne reamintesc cum dadea elena udrea cu mopul.

    RăspundețiȘtergere
  7. cacatu de la 17,46, care se stie cine este, care nu mai are bani nici de hartie igienica, el insusi o caricatura , sa-l apuci de bracinar pe lordul iliuta

    RăspundețiȘtergere
  8. poate intelegem acum de unde apetitul socialistilor locali pentru turnatorie si tradare,vorba aceea : ce se naste din motan verisoare mananca.

    RăspundețiȘtergere
  9. a trecut seara de 11 martie nu mai afisati?

    RăspundețiȘtergere