22 martie, 2011

Spectacol de magie la Casa de Cultură Calafat



Astăzi, 22 martie, va avea loc începând cu ora 16.00 un show incendiar de magie, mentalism, fachirism, levitaţie, şerpi, uriaşi, iguane, scorpioni şi tarantule, susţinut de magicianul CHRISTIANIS, în premieră pe scena calafeteană. Părinţii şi copii din Calafat sunt invitaţi să ia parte la numerele de magie care vor fi executate de tânăul magician. Biletele au fost puse în vânzare la şcolile din Calafat, putând fi procurate şi de la casa de bilete din incinta Casei de Cultură achitând contravaloarea de 7 lei. Spectacolul se va ţine în sala mare.

12 comentarii:

  1. In rolul principal Guta Minciunel, care va prezenta trucul cu disparitia banilor din primarie, truc bazat pe formula clorului. Alt truc va fi cel cu statiile de autobuz care la pret par a fi statii pentru nave spatiale! Vizioroare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. intra pe Adevarul de Calafat -new articol

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce se întinează numele lui Cristos?
    RUDĂ REA NU...?
    MAGICIANU...?
    De aia nu mai vrea nici El....

    RăspundețiȘtergere
  4. în cadrul spectacolului veţi asista la un moment de prestidigitaţie.veţi avea ocazia să vedeţi cum "inegalabilul"mircică reuşeşte să facă dispărut cryslerul şi să-l "găsească" apoi în judeţul timiş!!!adevărată magie!!!numai că d.n.a.-ul nu se va lăsa "adormit"de "magia"lui mircică şi-l va trimite URGENT LA GĂURICĂ.[a se înţelege-bulău].va schimba hainele de clown care-l prind de minune cu un costum dungat de la casa de mode-BOTE-GRATIILE care costă cam cît a furat pădurarul ăata prost şi îngîmfat cu clica lui de nenorociţi!!!-30.000.000.000 lei!!!cu aceşti bani avea căldură tot calafatul!!!să sperăm că va veni un primar-ADELICĂ-ce se va gîndi şi la oameni iar hoţul hoţilor va avea parte de ani buni de RĂCOARE cu javrele lui!!!SE APROPIE MOMENTUL AŞTEPTAT DE TOŢI OAMENII CINSTIŢI CÎND ACEŞTI HOŢI VOR FII RIDICAŢI DE PROCURORII DNA.nu este o gogoriţă ci purul adevăr!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. blogul calafetenilor=UN MARE CĂCAT!!!bă panaramelor voi îl credeţi prost pe adelică?staţi liniştiţi că vărsăturile voastre=0.dacă adelică era vinovat de ceva mai avea curajul să lovească în mafia patronată de guţă?hai răspundeţi!!!numai baliverne cu care adelică se şterge la cur odată cu voi.în schim ce are el despre voi ESTE NIMICITOR!!!scoală-te guţă scoală-te pîrvane dacă mai puteţi!!!???belire plăcută băieţi!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ştiţi de ce vine MAGUL la calafat?l-a rugat roşcovanul să facă o magie prin care să dispară toate FACTURILE COMPROMIŢĂTOARE!!!??? magul i-a spus lui mircică că numai dacă îl transformă pe gîrtoi în CĂCAT poate să şteargă cu el falsurile dar şi atunci rămîn urme gîrtoi şi pe post de căcat fiind de proastă calitate!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. guţă l-a chemat la calafat pe mag să facă o magie prin care să şteargă falsurile din facturi.metoda folosită de mag-l-a transformat pe gîrtoi în căcat şi a încercat să şteargă cu el facturile.nu a reuşit deoarece căcatul era de proastă calitate!?concluzia-gîrtoi nici pe post de căcat nu are valoare!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. DAR SALA MARE ESTE DESPUTITA PENTRU A TINE UN SPECTACOL IN EA? ORI STRIMBA ASTIA DIN NAS SI SE CURATA SINGURA. NICI PE TIMPUL LU RUDAREANU NU ERA ATITA MIZERIE IN CASA DE CULTURA, CA SA NU VORBIM DE SALA DE SPECTACOLE UNDE TOTUL ESTE IMPUTIT SI NESPALAT SI TE IAU PAIANJENI DE OCHI, ORI FAC PARTE DIN RECUZITA MAGICIANULUI?

    RăspundețiȘtergere
  9. PD-LICI,SUNT CU SPERANTA CA SE VA FACE O MAGIE SI ''HOTUL,HOTILOR''SA FIE DIN NOU VICE SA MAI SUGA SI EI CEVA,DAR VOR SUGE FIX ALTCEVA,SA SPUNA REVETA CE,CA SE PRICEPE.

    RăspundețiȘtergere
  10. mancaia-ti partea dorsala, ca tare va mai sta in gat revesz! va f..e pe toti! la inteligenta, baaaaaaaaa, nu la ce va ganditi voi. sictir!

    RăspundețiȘtergere
  11. asa e, se vede pe fata lu" revecz, inteligenta si bunatatea, ca frumusetea e evidenta!

    RăspundețiȘtergere
  12. ca foamea de frumoasa,si desteapta de nu pot spune
    o mare curva si atat

    RăspundețiȘtergere