01 martie, 2011

ULTIMA ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ PE LUNA FEBRUARIE.


Ieri 28.02.2011, a avut loc începând cu orele 18.00, ultima şedinţă extraordinară a Consiliului Local Calafat, unde au fost supuse aprobării 16 proiecte de hotărâre. După ce s-a adoptat ordinea de zi s-a trecut la analizarea tuturor proiectelor propuse de executiv.

Vom încerca în cele ce urmează să prezentăm câteva dintre cele mai importante.


1.Stabilirea tarifelor privind aplicarea noului preţ pentru alimentarea cu apă şi cel care priveşte serviciul de canalizare.


S-au stabilit următoarele tarife:

Specificaţie

Preţ/tarif pentru populaţie lei/mc(fără TVA)

Preţ/tarif pentru rest utilizatori lei/mc(fără TVA)

Apa potabilă livrată

3,06

2,47

Canalizare

0,91

0,73


Mai mult decât atât reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia S.A. s-au angajat să dea explicaţii în legătură cu costurile care duc la facturile destul de umflate din ultima perioadă.

2. A fost aprobată hotărârea privind modificara şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Clubului Sportiv "Dunărea Calafat".


Pe lângă fotbal au fost introduse şi alte discipline sportive: baschet, handbal, atletism, tenis de masă, şah, volei, înot, judo, tenis de câmp, box, lupte libere şi greco-romane, caiac canoe, carting etc.


3.Cheltuieli privind participarea cetăţenilor din Municipiul Calafat la slujbele religioase de la Mănăstirea Maglavit.


O problemă delicată deoarece conform statului Bisericii Ortodoxe Române, hotărâri de acest gen nu pot fi luate decât de organismele bisericeşti deoarece articolul 4 din Legiurile BOR ne spune foarte clar că Biserica Ortodoxă Română este autonomă faţă de stat şi faţă de alte instituţii. Menţionăm aici că pe 12 decembrie 2010 cele trei biserici din Calafat au înaintat o adresă cătrePrimărie prin care cereau ca hotărârile cu privire la credincioşii ortodocşi să nu fie luate fără o consultare în prealabil a preoţilor. Nu trebuie să uităm că în ultima perioadă atât Primăria cât şi bisericile din Calafat au făcut eforturi ca locaşurile decult să se prezinte în cele mai bune condiţii pentru a fi puse la dispoziţia credincioşilor. Mai mult decât atât ştim cutoţii că Dumnezeu este în toate locaşurile de cult, lucrarea Lui fiind aceaşi atât în mănăstiri cât şi în bisericile de mir. Nu trebuie uitat faptul că bisericile locale suntcele în care ne-am botezat, în care am jurat credinţă partenerului de viaţă şi care ne sunt aproape atât în momentele de bucurie cât şi de tristeţe.


4. Cumpărarea imobilului, Cămin de nefamilişti şi teren aferent, în suprafaţă de 678,67 mp.


Imobilul situat pe Str. A.I. Cuza lângă stadionul municipal, proprietar S.C. ASTRA SA Construcţii Montaj Craiova . Valoarea imobiluluidupă negocieri a fost stabilită la 350.000 lei plătibili în şase rate. Un preţ bun obţinut de Primărie ţinând cont că acum trei ani acest imobil era evaluat în perioada saltului de pe piaţa imobiliară la 500.000lei. Pe viitor aici vor fi amenajate locuinţe sociale pentru cetăţenii din Calafat.


5. Desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în consiliile de administraţie ale instituţiilor de învăţământ din Calafat.


La acest punct consilierii au venit cu propuneri , alegerea noilor reprezentanţi făcându-se fiind prin vot secret. După finalizarea votului au fos desemnaţi ca reprezentanţi din partea Consiliului local următorii consilieri:

- domnul Emil Popa - Liceul Teoretic Independenţa

- domnul Petre Trăistaru- Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu”

- domnul Chiriţă Georgel- Şcoala cu Clasele I-VIII Nr.2 „ConstantinGerotă”

- doamna Lalescu Merodona- Şcoala cu Clasele I-VIII Nr.1 „GheorgheBrăescu”


6. Aprobarea structurii statului de funcţii al Serviciului de Asistenţă medicală comunitară în unităţile de învăţământ.


A rămas aceaşi ca anul trecut cuprinzând : două posturi medic primar; un post medic specialist; trei posturi asistent principal; două posturi asistent medical şi un post mediator sanitar. Proiectul a fost aprobat în unanimitate.





71 de comentarii:

  1. Corect si la obiect.
    Parcă este mai liniste de când nu mai decide pdl-ul.
    Asteptam totusi explicatii la facturile încărcate la plată de la apa curenta. Ce paragrafe din cine stie ce lege se invocă.
    Trimis de Gogu de la sculărie

    RăspundețiȘtergere
  2. adica din 16 proiecte de hotariri doar 6 le pot da publicitatii restul fiind smecherii d'ale socialistilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. oare ce si-au mai inchiriat,concesionat,vandut si jecmanit in restul hotararilor? niste javre ca si tine cristi care te-ai vandut pe cativa arginti. da esti prea prost sa intelegi ce vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare.. Emil la Independen'a calare pe Mihut, traistaru peste lingau de Bora , Merodona langa printesa Mareta si Chirita langa Miss Mihaela. Cea mai tare combinatie . Le-a pus PSD sula in coasta daca nu in alta parte ca sa nu mai fure pdleiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  5. Panaramele astea de la PDL nu mai scot un cuvant acum sunt in vizuini, cica pregatesc campania din 2012 poate aia de alcool si de f...tai , vai de capu vostru o ceata de ofticati si frustrati, caricaturile pamantului

    RăspundețiȘtergere
  6. REGELE POLITICII DIN CALAFAT

    TOTA STIMA PENTRU TRAISTARU ...CEL MAI TARE OM POLITIC LOCAL MARELE MAESTRU CARE A DAT MAT LA JAVRELE PORTOCALII

    RăspundețiȘtergere
  7. CE FACE ADELICA
    Zace pe la Geamanu cu wiski in fata si face planuri mari in timp ce oamenii care au crezut in eladica :Pirvan isi face bagajele pe la muzeu...Muguras lige zatul pe la Colisseum, Ninelus s-a inchis in casa si plange...Mihaela asteapta sa vina Chirita in Consiliul de Administartie,...Bora e nerabdator sa dea ochi cu Traistaru in Consiliul Liceului la fel si Mihut caruia i s-a facu dor de Emil ...in timp ce Marieta se pregateste de noi cuceriri din randul celor rosii si a celor galbeni. De mult timp au incetat sedintele la PDL si toti tac chitic asteptand sa vada ce-o mai fii. Jale mare la portocalii, mare de tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. GATA CALAFAT AI SCAPAT DE UN MARE RAHAT....PORTOCALIU

    RăspundețiȘtergere
  9. Incepe licitatia pentru examenele din vara. Grabiti-va cat inca e scorul mic, Mareta va asteapta.

    RăspundețiȘtergere
  10. 10 de euro la cls 8
    20 de euro la bac
    se reduce la jumate pentru cine ii da muie,dar nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
  11. ULTIMA STROFĂ

    CAND E FRIN ŞI NINGE+AFARĂ
    ADELICĂ-N CANĂ-ŞI TORNĂ
    SUPĂRAT CĂ TRĂISTARU
    I-A LUAT FURAT DIN NOU CIOLANU

    MIHAELA CU ROMÂNA
    UMBLĂ TRISTĂ CA CADÂNA
    CU MICUŢUL CEL DRĂGUŢ
    VINALCOOLUL DE MIHUŢ

    DUPĂ EI IN HORA MARE
    NINELUŞ ŞI CAP DE SOARE
    MUGUREL CU TÂMPLA GOALĂ
    SLUGA CELUI DE LA MOARĂ

    DOMN PÂRVAN DE LA MUZEU
    SE RETRAGE FOARTE GREU
    TOATĂ LUMEA-SAT ÎL PLÂNGE
    INIMIOARA NI SE FRÂNGE

    TRIST E TOTUŞI ŞI NINEL
    C-A GREŞIT DOZA DE GEL
    MAI BINE BĂGA UNTURĂ
    SĂ NU-I INTRE PĂRU-N GURĂ

    FRĂŢIORUL MUGUREL
    TAIE BOTUL LA PURCEL
    ŞI UMFLAT ŞI FĂRĂ FRICĂ
    SE-NJURĂ CU ADELICĂ

    MIHAELA STĂ LA LA PAT
    NU MAI VREA NICI UN FLOTANT
    CĂ DE CÂND CU DEBARCAREA
    NU-I PRIEŞTE NICI MÂNCAREA

    MIHUŢ CALM CA-NTODEAUNA
    NU SE UITĂ DOAR LA UNA
    E-N PUTERE OMUL...DAAAAR
    NU MAI VREA SĂ BEA ÎN BAR

    BORA OMUL INTANGIBIL
    A AJUNS CAM ILIGIBIL
    DIN MARE CONSILIER
    LA TRACTOARE MANAGER


    ASTA-I FLOAREA PDL-ISTĂ
    TREI PETALE ŞI-O GORNISTĂ
    PAIUL, TOBA ŞI CU PARUL
    BARIERA ŞI ŢAMBALUL


    POLITRUCŞI FĂCUŢI LA NORMĂ
    UNII MORŢII....ALŢII ÎN COMĂ

    RăspundețiȘtergere
  12. domnul emil popa se pregateste sa-l incalece pe mihut,cum este si doamna popa prin preajma se cheama ca fac sex in grup? si daca da prezervativele ce aroma au ?

    RăspundețiȘtergere
  13. dragi tovarashi si pretini de la PDL.
    In urma cu 2 luni s-a incheiat o lupta politica pornita de Adelica care s-a incheiat ca intotdeauna cu infrangerea lui. S-a dovedit ca si in privinta consilierilor am avut dreptate iar daca nu am fi actionat asa instanta ar fi invalidat 1 an de hotarari si probabil ar fi dizolvat si consiliul blocand in acest fel tot orasul intr-un fel nemaiintalnit in Romania .In toate aceste probleme instanta a dovedit ca noi am avut dreptate si voi nu.Adelica a dovedit ca este o persoana fara caracter asa cum a fost si pe vremea cand era vicele lui Traistaru si-a tradat din nou tovarasul de drum si a pornit din nou un razboi prea mare pentru nivelul lui de borfas de Cetate .Dupa asta toata lumea s-a asteptat sa dam afara asa cum era normal toti oamenii PDL din zona primariei,sa le taiem contractele tuturor care au contracte , sa ii dam afara pe cei care au datorii si sa pornim o cruciada impotriva directorilor de scoli PDL.Nimic dintre toate astea nu s-au intamplat oamenii PDL nu au fost dati afara , cei cu datorii nu au fost evacuati iar directorilor nu le-au fost trimis auditul in control . In ciuda bunavointei de care am dat dovada Adelica a continuat mereu sa faca presiuni asupra prefecturii pentru a incalca legea iar voi ati declansat atacuri asupra familiilor anumitor persoane din conducerea USL . S-a vazut din nou ca singura metoda pentru voi este sa va exterminam asa ca toate lucrurile despre care am vorbit mai sus se vor realiza de data asta iar ceea ce nu putem face lunile urmatoare avem rabdare si vom astepta o luna , un an , un an jumate si PDL tot va pica de la guvernare iar pe voi va vom goni din Calafat . Despre persoana pe care aveti in vedere sa o dati afara nu veti reusi dar noi speram sa o faceti . Chiar credeti ca stam in salariul ala?In momentul asta orice cale de dialog a fost inchisa definitiv iar putinele lucruri pe care nu vi le putem face acum vom astepta caderea guvernului.Iar voi stiti ca noi avem rabdare si nu uitam.Considerati asta ca fiind un comunicat oficial

    RăspundețiȘtergere
  14. S-au dus marii directori de scoli din calafat ii mananca PSD pe toti, nu mai fura ei de capu lor

    RăspundețiȘtergere
  15. Ia uite mucii incep iara sa vorbeasca, mihut, treci la maturat ca mai au un post la gunoaie, bine este o problema a ta ce esti, gunoi sau maturator.

    RăspundețiȘtergere
  16. USL va conduce Calafatul, este singura vare are oameni normali nu maimute din alaea corcite si clocite de nu stii pe la ce partide mai sunt, gen Mug, Nin sau Pir........

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat de curand vine DNA si pe la galbeni si pe la rosii si o sa zboare Guta al vostru

    RăspundețiȘtergere
  18. Boala mare am pe Traista, iar PDLul il va spulbera va desfiinta moara

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mai pomeniti ba de aia de mugur si ninel, aia sunt terminati de fapt ca si adelica, o sa fie el primar cand o da inapoi toti banii pe care i-a furat impreuna cu filipescu

    RăspundețiȘtergere
  20. dusmanul bolsevicilor2 martie 2011 la 11:57

    Dragi excolegi de la PNL , despartirea de acum o luna v-a fost comandata de la Craiova iar voi ca niste slugoi ce sunteti in loc sa aveti o comportare civilizata si sa incercati o despartire amiabila, v-ati zis sa-l impresionati pe domnul Traistaru punandu-va poalele in cap si declansand acel conflict caruia preferati sa-i ziceti razboi.Ca o sa incercati sa ne desfiintati nu ne-ndoim,socialistii au mai incercat odata ,noi speram insa ca adevarul v-a iesi la lumina si mai speram sa ramaneti in Calafat,multi ani de-acum incolo, sa va vada lumea in toata hidosenia voastra ,destul de bine mascata pana acum.Daca este sa regret vreun lucru este acela ca cel care se va bucura cel mai mult este noul vostru partener.
    Pentru noi o sa fie doar tristetea ca niste oameni care ar fi putut ramane cetateni decenti au fost invinsi de propria lacomie si de siretenia bolsevicilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce spui tu ala de la 10:57..esti un pdlist de trei lei pe care tremura izmenele ca din 2012 o sa va ia DNA pe toti la scuturat sa vedem cum ati facut averile alea de miliarde de euro. Le-ati strans pentru campanie sa dati iar galeti goale la prostimea care acu s-a dezghetat si nu va mai voteaza. Sunteti criminalii Romaniei , niste borfasi portocalii care ati luat pensiile sarmanilor si desfiintati spitale si scoli ca sa va faceti voi castele.Mai aveti un an maxim de furat dupa care vin socotelile.O sa ajungeti sa va scuipe lumea pe strada ca sunteti mai rau ca Ceausestii, nazisti, exterminatori antiromani, totii borfasii si scursurile societatii.

    RăspundețiȘtergere
  22. JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL
    JOS EXTERMINATORII POPORULUI ROMAN JOS CU PDL

    RăspundețiȘtergere
  23. asta stiu sa faca cel mai bine bolsevicii: sa-i faca pe oameni sa se urasca.

    RăspundețiȘtergere
  24. Unui oras linistit îi trebuie consilieri linistiti, usor de dus de nas de liderii lor politici. Orice opinie personală este considerată afront adus marilor „conducători politici locali” care vor lua măsuri drastice în consecintă. De aceea iubim aceste paiate ce se lăfăie pe banii comunitătii fără jenă.
    Poate si noi îi merităm...

    RăspundețiȘtergere
  25. parinte 16 puncte pe ordinea de zi ,tu ai scris doar 6 restul unde sunt le-a papat adelica?

    RăspundețiȘtergere
  26. Adelica e iubit de lume si va fi primar colo la Marchiza la Poarta

    RăspundețiȘtergere
  27. Afara ninge si Adelica plange dupa bugetul local

    RăspundețiȘtergere
  28. S-au linistit apele si in Calafat dupa ce s-a scapat primaria de mizeriile alea portocalii. Acum fratilor la treaba sa aratam Calafatului cum se conduce cu adevarat fara minciuna si hotie.Traiasca USL cei care vor lua puterea in 2012

    RăspundețiȘtergere
  29. pai ati inceput bine, orasul e complet blocat de nameti.ati pierdut lopetile de acum 2 ani? sau nu se asorteaza cu crysleru.

    RăspundețiȘtergere
  30. pentru cei care nu-l cunosc inca pe daniel girtoi si modul sau de exprimare pe ziarul pe care-l coordoneaza iata cateva elemente pentru descifrarea articolelor semnate de dumnealui:
    1.atunci cand stirea este beton si ucigatoare pentru adversari, articolul este lung,de obicei contine poza vreunui liberal de marca implicat,este explicata toata tarasenia pe larg,tonul este sobru si moderat chiar de compatimire pentru cei loviti,cu multe formulari de genul "noi v-am avertizat demult"
    2.cand stirea este o cacealma menita sa-si incurajeze suporterii se vine cu poze haioase ,comentariul saltaret care nu implica nimic,sursele sunt "diverse", si se ameninta discret dar limpede.
    recomand sustinatorilor lui sa nu citeasca cele de mai sus iar daca totusi au facut-o sa nu repete lectura deoarece exista riscul sa inteleaga ceva.
    recomand deasemenea adversarilor sa nu citeasca cele de mai sus deoarece sunt sigur ca stiau deja.
    poate ar trebui sa-i recomand si lui daniel sa citeasca ceea ce scrie dar sunt sigur ca are lucruri mai serioase de facut.
    ma bucur ca de multe luni am primit ban pe ziarul acela si chiar recomand cititorilor nostri sa se autobaneze.

    RăspundețiȘtergere
  31. cînd sunt constipat este suficient să mă gîndesc la clanul traistă şi "marele roşcovan et comp."şi am rezolvat problema.pentru constipaţi reţineţi următoarea reţetă-o linguriţă de căcat de....TRAISTĂ cu ingredientele iliuţă şi emilaşi-dacă curu nu cedează adăugaţi liniştiţi pişoarca adriana-plus batoane de ROŞCO...VE[AN[.pentru o digestie şi mai uşoară utilizaţi maţ gros şi cur dospit de GÎRTOINĂ.rezultat garantat-că tot sunt de căcat.unul mare să le ajungă la închisoare că e pe nasoale.alo lăbuţeii.se aude.vă compătimesc.vă place nu vă place ADELICĂ VA FII PRIMAR MAI CURÎND DECÎT VĂ AŞTEPTAŢI!!!!!!!!guriţa mare puişorilor-este ora mesei.încet să nu vă înecaţi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. bravo anonim ţine-o tot aşa să moară javrele.

    RăspundețiȘtergere
  33. Cand o zbura porcu va fi Adelica Primar, NICI CONSILIER LOCAL NU MAI PRINDE...s-a lins pe bot, l-au executat bine cei de la USL.De fapt fraierul si-a luat-o-nbot ca acu cativa ani si tot de la Maestru Traistaru. S-a terminat PDL la nivel local este pierdut ca si la nivel national.Au adus prea multa saracie si durere poporului roman ca de furturi ce sa mai zicem, aici toata clasa politica e vinovata

    RăspundețiȘtergere
  34. Cruce ADELICA sau noul MARCHIZA

    RăspundețiȘtergere
  35. GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!
    GUTA VREM CALDURA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. CALDURA ATUNCI CAND OR PLATI CEI DE LA BLOC, NU PE GRETIS.CEI DE LA CASE CE SA MAI ZICA AI CAND EI SCOT DIN BUZUNAR 3000 LEI PE IARNA, IAR AI DE LA BLOC VOR PE GRATIS.IN ORICE TARA ENERGIA SE PLATESTE...ASTA E NU-TI DA NIMENI PE OCHI FRUMOSI

    RăspundețiȘtergere
  37. PE GRATIS NU SE POATEMAI ALES IN PDL NIMIC PE GRATIS CEEEE UDREA STA PE LA GRATIS LA MARINAR, SA FIM SERIOSI

    RăspundețiȘtergere
  38. corect , dar in campanie zicea altceva domnul guta

    RăspundețiȘtergere
  39. PLATITI SI VETI AVEA CALDURA.DACA NU...ASTA E

    RăspundețiȘtergere
  40. NU E NORMAL CA CEI DE LA CASE SA PLATEASCA SI PENTRU CEI DE LA BLOC. SE STIE CA DIN TOTALUL DATORIILOR CEI DE LA BLOCURI AU PLATIT IN PROPORTIE DE 16%, SI ATUNCI DE UNDE CALDURA

    RăspundețiȘtergere
  41. CAND DIN 100 DE OAMENI PLATESC DOAR 16 CUM ATI VREA SA AIBA TOTII O SUTA. CE SA DAM LA GRAMADA SI PE GRATIS...ASTA NU SE POATE. POLITISTII DE FRONTIERA DIN CALAFAT SI ALTII OAMENI CU BANI SI-AU ARANJAT APARTAMENTELE CU INVESTITII DE ZECI DE MII DE EURO, DAR PENTRU CALDURA SUFLETUL...S-A MERS PE IDEEA ..LASA BA CA NE DA STATU, PRIMARIA SAU NU STIU CARE.PACURA AIA A COSTAT MILIARDE ...CINE S-O PLATEASCA ...RESTUL CALAFETENILOR, NU E NORMAL.

    RăspundețiȘtergere
  42. cititi blog de calafat!Asociatii anului!
    !

    RăspundețiȘtergere
  43. ma fratilor, nu va mai certati ca aseara adelic sa certat cu nicola de si-au scos ochii,asa ca numai sta nici dracu linga el .

    RăspundețiȘtergere
  44. BOMBA BOMBA BOMBA


    Adelica s-a rupt de Nicola PDL Calafat se destrama

    RăspundețiȘtergere
  45. ce cacat mancati cu gura plina! Ati vrea voi sa se destrame PDL-ul, dar n-o sa vedeti asa ceva. Sedintele se tin la fel, nimeni nu s-a certat, astia sunt aberatii de-ale voastre, amestecatilor!

    RăspundețiȘtergere
  46. jos Gigi Parvan (finul meu )si cu tiganul lui sofer care fura ,zi si noapte pe unde pot si mai plimba si curvele lor pe la Craiova cu masinile Primariei !!

    RăspundețiȘtergere
  47. pentru 7:41: unde a avut loc cearta, era nevoie si de arbitru? Sa-i pupati in fund, nu mai stiti ce sa mintiti si emanati tot felul de tampenii. Rusine! Ati uitat cand in campanie ati spus ca Adelica l-a batut pe tatal primarului! Vai de mamele voastre,le compatimesc, ca nu stiau saracele la ce retardati dau nastere!

    RăspundețiȘtergere
  48. BOMBA BOMBA BOMBA


    Guta s-a dus la Moara sa-l intrebe pe Traistaru ce fac in perioada urmatoare , fiindca el este luat in colimator de DNA si este filat zi si noapte.L-a intrebat si daca si-a retras sigur plangerea cu FALSUL DIPLOMEI DE BAC, deoarece a auzit din surse sigure ca se va redeschide .
    Traistaru i-a injurat pe ale Adelica , spunandu-i ca el se tine de capul lor si ca momentul cand el atragea atentia prin consiliu ...

    RăspundețiȘtergere
  49. inca de la inceputurile coabitarii pnl-pdl lui mircea guta i s-a atras atentia ca pdl nu agreeaza intentia gastii liberale de a face jaf.
    pe langa mesajele transmise direct sau indirect, o dovada ca a fost asa o constitue neagrearea ideii de al schimba pe gabi gheorghe cu gigi pirvan.cred ca atunci s-a produs adevarata ruptura dintre pnl si pdl iar decizia primarului de al schimba pe gabi gheorghe ,un om cu o reputatie ireprosabila,cu gigi pirvan ,despre a carui reputatie nu mai este nimic de comentat,a marcat inceputul sfarsitului.
    pana aici nimic de reprosat ,fiecare doarme cum isi asterne,modalitatea de despartire spune insa multe despre caracterul partenerilor.
    primul data cand devenea necesara ruptura dintre pnl si pdl era data de 7 decembrie 2009 cand aliatii prostanacului,siguri pe victoria lor titrau in ziarul lor:"jegurile pdl-iste l-au batut pe tatal primarului". era o porcarie pusa la cale de minti bolnave care profitau de un incident nefericit pentru a-si justifica TRADAREA, asa cum s-a dovedit ulterior.
    rezultatul alegerilor l-a facut pe primarul mircea guta sa-si exprime atasamentul fata de politica guvernului si sa renunte la functia de presedinte al pnl-calafat.
    din nou acum ,cand ruptura le-a fost dictata de mai sus , au ales o cale spectaculoasa si marsava bazata din nou pe TRADARE, in locul unei despartiri civilizate cu o strangere de mana.

    RăspundețiȘtergere
  50. oare PIRVAN GHE. conduce orasul?

    RăspundețiȘtergere
  51. PDL-istilor sunteti terminati mergeti la culcare ca vi s-a tras perdeaua, gata cu furtul de la banul public,siiiiiit

    RăspundețiȘtergere
  52. Asa este pedelistilor, la culcare ca sa fure penelistii mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ce spui tu portocala uscata

    RăspundețiȘtergere
  54. Maine are PDL-ul sedinta de partid si doamna Revesz si Marieta vor fi schimbate. Pe Mihut nu mai e nevoie ca s-a angajat la Valahia

    RăspundețiȘtergere
  55. Problema e ca Nicola a batut palma cu Traistaru si Guta iar Adelica a ramas cu buza umflata ca intodeauna. Da nici Adelica nu e sarac, are la bani destui, cu ce si-a facut viloiu si cu ce si-a luat masinile alea de zeci de mii de euro.A furat ca in codru cu toti.Toata clasa politica actuala este terminata, patata impreuna cu mascaricii aia doi de Ninel si Mugur fara victima de Pirvan care a fost tot timpul pe langa politica.

    ALTII NOI TATA CA DE ASTIA S-A SATURAT POPORUL

    RăspundețiȘtergere
  56. pe linga Nicola sa dus si tot tineretul de la pdl in frute cu adi rosu.

    RăspundețiȘtergere
  57. de ce nu intrebati si de tineretul de la psd:))))))))resteanu....oglindoiu....enea....toti peste 70 ani ha ha:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  58. tineret psd nu exista, astia sunt batrani din nastere.

    RăspundețiȘtergere
  59. nemernicilor, cum puteti minti in halul acesta? voi nici nu stiti cand are PDL-ul sedinta, nici ordinea de zi si ati facut deja schimbari? poate la chiloti saii schimbati, dar nici acolo ca ei au lenjerie fina, pe care obrazul vostru de porci needucati nu-l are. asteptati-va linistiti soarta si nu mai latrati fel de fel de gogomanii. Auzi- sa se certe Adelica cu Nicola- ce tampenie! Credeti ca e ca la voi, tantalaul cu gogomanul? sictir!

    RăspundețiȘtergere
  60. nicola si adelic nu sunt buni nici de vacari dar de politica, sunt oameni intr-o zona acolo la pdl calafat capabili sa mesterea politichie dar nu se baga, sunt capabili de finete astia din fata sunt brutalosi...si nu pot sa primeasca decat copite in botulinic

    RăspundețiȘtergere
  61. Mai oameni buni,Adelica si NIcola sunt niste inculti! Nu am nimic cu ei,dar am urmarit vre-o cateva interpelari si m-au dat gata. Incultul ala de NIcola are comportamentul unui elev de clsa a 5-a.

    RăspundețiȘtergere
  62. noua echipa de fotbal,mandria aliantei socialiste, a pierdut sambata la limita cu 7-0 de la o echipa al carei nume nu l-am retinut dar care sigur era formata din minim 7 jucatori( cu mai putini nu avea voie).iata unde se vor duce cateva miliarde bune pa niste desculti si la propriu si la figurat.cred ca daca juca miss mogador macar aveau ce vedea jucatorii echipei adverse pe cand asa au vazut doar cativa agitati pe banca de rezerve.
    multumim domnule petre traistaru si domnilor din alianta socialista, stim ca fara interventia dumneavoastra salvatoare nu am fi avut iata inca un motiv de mandrie,acela ca sunteti consilieri in singurul municipiu din romania care are echipa de fotbal in divizia a-5-a si care probabil v-a reveni tot acolo unde ii este valoarea.asa sa le ajute miss mogador ocrotitoarea fotbalistilor adusi pe dunarea.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cind a vrut GICA POPESCU acum citiva ani sa ia echipa tov. traistaruv sa opus iar acum e mare iubitor de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  64. cum sa inteleaga tractoristul un fenomen social care nu se masoara in tone de furaje?

    RăspundețiȘtergere
  65. asa cum va spuneam mai deunazi,domnul daniel girtoi trebuie citit cu mare atentie in ceea ce spune si uneori la ceea ce nu spune. am vazut articolul dumnealui cu privire la un sondaj de opinie realizat calafat.
    ne spune acolo domnul daniel cum ca alianta socialisilor ar avea 71,2% cu o marja de eroare de 3,7 %. chiar cred ca alianta cu pricina la ora asta in colegiul calafat ar putea avea la alegerile parlamentare cam pe'acolo pe la 60 si ceva.acum sa nu ne suparam pentru 7-8 procente umflate mai ales ca si eroarea permite.
    ceea ce nu ne spune domnul daniel este rezultatul privind candidatii la primarie si asta din cauza ca tristetea este mare in alianta cu pricina si concluzia una singura: vor lua bataie cu oricare din candidatii guta,popa in fata lui adelica.
    multumesc daniele inca odata pentru informatiile pretioase spuse cu voie dar mai ales pentru cele transmise fara de voie.

    RăspundețiȘtergere
  66. poate ne spune cineva si cati jucatori mai are calafatul.In orice caz 10 sunt transferati la BIRCA.SA VA FIE RUSINE,mancatorilor de caca!

    RăspundețiȘtergere
  67. da cine i-a dus acolo? alianta petre-mircea via usurelu.cand le zicea adelica sa nu se repeada ca blonda la prohab ei faceau pe doritorii de sport.
    isi dadeau ochii peste cap, ca ce se face "muncipiul nostru iubit" fara echipa in divizia c.
    lasa ca mai mult de 3-4 miliarde nu baga in 5 ametiti care se vor bate prin baruri noaptea spre mandria noastra si realegerea socialistilor.

    RăspundețiȘtergere
  68. cine spunea ca adi rosu numai este la pdl? mananca kkt iesiti afara si vedeti cum imparte flori din partea pdl .bv pdl bv pdl

    RăspundețiȘtergere
  69. noua echipă guţă ,trăistaru şi mituleţu o să intre în cartea recordurilor.performanţa-în cel mai scurt timp vor zbura TOŢI!!!unde?acolo unde îi DORESC CU ARDOARE TOŢI CALAFETENII!!!numele sigur al locaţiei unde"vor fii cazaţi" "onorabilii" îl găsiţi în DICŢIONARUL D.N.A. la pagina de la trei la zece ani capitolul-hoţi au fost sunt şi jigodii vor murii!!!ce au făcut? "un fleac"-fals,uz de fals,delapidare ,inşelăciune şi însuşirea unorbunuri necuvenite!!!??? suficiente băieţi ca să vă dospiţi la "mititica" pînă vo creştr barba la cur.

    RăspundețiȘtergere
  70. bora boratul impotentul si cu sculamentu ce mai vaci vacare? cine-si va aminti de bora din generatiile viitoare? nobody fiindca lindicii si buboaiele nu au un loc in istorie, cu atat mai mult cu cat fura neghiobul si din hrana animalelor, nu e suficient ca le exploateaza lundu-le laptele pentru apropiati sau pt el

    RăspundețiȘtergere
  71. pe cind oamenii ingheata de frig in case primarul nostru cel penal cheltuie banul public pentru placerile personale , organizeaza 8 martie la cantina liceului agricol cu angajatii de la primarie si dsup toate cheltuielile fiind suportate din bugetul primariei, iar doamnele ca sa nu vina cu mina goala vin si sotii lor ca astfel nu ar avea haz petrecerea decit intre femei, iar primarul si gasca nu sa-r simtii bine fara consoarte. poate ca e masa de adio inaite de a fi ridicat de mascati. sa vedem cum o sa jusrtifice banii cheltuitii pentru aceasta ocazie sau sint surplusul din facturile umflate.

    RăspundețiȘtergere