14 iunie, 2011

Externalizarea serviciului de colectare a gunoiului din Calafat


În cel mai scurt timp, colectare şi transportul gunoiului vor fi făcute de o firmă particulară, specializată pe acest gen de servicii. Neavând groapă de gunoi care să respecte normele europene, Calafatul este obligat să trasporte miile de tone de reziduuri la singura groapă autorizată din Dolj, adică la Craiova. Acest lucru nu va fi pe placul multor cetăţeni din Calafat care vor plăti mai mult decât în momentul de faţă când acest serviciu este făcut prin D.S.U.P. Calafat. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu apa care înainte de a fi preluată de Oltenia S.A, costa 1,8 lei metru cub, iar acum este peste 5 lei şi este posibil ca în toamnă să ajungă la 7 lei.

35 de comentarii:

  1. tun de tun a dat guta cu chestia asta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. si-a luat spaga guita pt inca 100 de urmasi de la afacerea secolului!

    RăspundețiȘtergere
  3. si noi trebuie sa mai cumparam alte pubele??????

    RăspundețiȘtergere
  4. ne-au rupt, iar acum vor sa-l dea jos pe Mituletu ca nu e de acord cu furtisagurile lor dorule tu esti om ca lumea da astia sunt hoti de hoti,

    RăspundețiȘtergere
  5. Halal director Bora asta care sta toata ziua pe si palmuieste pe toata lumea in stanga si in dreapta pe net, in loc sa se ocupe de cele ale scolii, vai si amar cata degradare la superiorii lui, trebuie luat de turul pantalonilor si trimis sa pasca porcii nu sa conduca o scoala , ce sa copieze tinerii scolari sau cadre didactice de la un om ca el altceva decat perversiunea, mitocania, injuriile.Ce bine ti-ar sta cu capu intr-o pubela. Au picat toti la bac la agricol, dati demisia mirtan ce esti ca sa scape calafatu de o paguba si fetele tinere ca sunt satule de mirosu tau, ca puti urina de la un kilometru.

    RăspundețiȘtergere
  6. VREI POLITICA , IN TOAMNA LA CATEDRA JIGODIE PAROASA SI BORATA.SA VINA UN OM CA LUMEA CA SA DEA AFARA CU PARASUTELE PUSE DE TINE.VIERME POLITIC SI MUNTE DE RAHAT CU PAR.MAI SCHIMBA DRACU CRAVATELE ALEA CA S-AU DEMODAT SI PANTALONII CU CINCI RANDURI DE PENSE MOSULE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mult timp am crezut ca familia Traistaru are in legatura cu invatamantul calafetean un plan pe termen lung de a construi un invatamant de calitate.Preluarea gradinitei cu program prelungit,incercarea de formare a unei clase din ciclul primar,reducerea numarului de clase de liceu si sacrificarea astfel a cantitatii in beneficiul calitatii, mi se pareau a fi actiuni inchegate intr-un plan pe termen lung de constructie a unui invatamant de mare performanta.
    Formularea:liceul a scazut mult in timpul Adrianei,o puneam pe seama scaderii in general a calitatii invatamantului si a adversarilor rautaciosi.
    Decizia de astazi de a respinge montarea camerelor de supraveghere si mai ales vehementa cu care a fost intampinata aceasta,m-a convins ca acele incercari sunt doar de fatada fara un plan, fara nici cea mai mica legatura cu ideea de "invatamant de calitate". Daca isi imagineaza cineva ca se poate construi ceva durabil si de calitate pe maruntul ciubuc ce rezida dintr-un examen precum cele de pana acum, se insala.Nu se poate construi o scoala de elita, asteptand masuri luate cu intreg plutonul, daca vrei sa iesi din pluton(unul din argumentele invocate a fost ca trebuie asteptat sa faca toti asta).Mentinerea acestei penumbre in privinta rezultatelor nu face decat sa dezavantajeze elevii foarte buni care au trecut prin aceasta scoala si nu da ocazia nici generatiilor viitoare de a-si pune rezultatele muncii in meritata lumina.


    un betivan...care se mai si trezeste

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihut, oricum erai beat cand ai scris asta.
    Poti lua o pubela sa vorbesti in ea, oricum tu esti paralel cu invatamantul, intre o carte si o sticla de bere ce ai alege?

    hahelere ca tine au ajuns sa conduca mii de copii, sa isi bata joc de ei, nici tu nu stii ce tren a dat peste tine sa ajungi acolo, seara erai beat si dimineata pe la nu stiu ce liceu.

    vai de capul tau de pupincurist basist, si adelician, o sa va vina si vremea vostra si se apropie.

    AFARA CU ALCOOLICI DIN SCOLI!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fartilor nu mai deviati de la subiect!!! Nu vedeti cum ne fura guta!!! O sa platim la gunoi de o sa ne umflam!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum s-a umflat mult invatamantul in timpul burtii de alcool umflate?

    Au ajuns toti betivii calafatului sa ne conduca?
    Mihut la dezalcoolizare si dupaia vezi sa nu iti cada sticla de bautura pe tastatura?

    Mai zis si 40grade in unele cercuri, in perioada de incalzire climaterica aceasta bomba a alcool mirositoare poate exploda, stati departe, ca se vor lua de mana cu Bora si vor emigra la spitalul de la Poiana Mare unde vor arbora stegul portocaliu si se vor crede conducatori de barci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corpul uman este alcatuit din 90% apa, Mihut din 90% alcool.

    RăspundețiȘtergere
  12. si iliuta din 99% prostie!

    RăspundețiȘtergere
  13. mihut AMR 2 luni si dupa revii la meseria ta de baza stii u...somaj

    RăspundețiȘtergere
  14. Adriana POpa 100 % venin de la nenorocitul de tacsu !

    RăspundețiȘtergere
  15. lu adriana nu i-a iesit pasenta cu niste bani europeni si a trecut pe pastile de calmare.seara ia diazepam cu wisky si-l goneste pe barbat-sau la prima nevasta,nici nu mai iese din casa, innebuneste cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aseara patrula intre liceul agricol si moara ravasita si agitata.Te pomenesti ca Bora,nesatul cum il stim, i-a facut vreo bucurie. MARE NESIMTIT SI BORA.Sa ne lasi domnita in pace huliganule.

    RăspundețiȘtergere
  17. Venea de la spital ba boilor,este bolnava si voi faceti glume de tarani prosti.

    RăspundețiȘtergere
  18. un alocoolic in sevraj si retardat din plamadeala,facut din laba si carat de muste,mereu sub anonimat,ascuns pana mai ieri sub fuste multicolore si astazi sub culoarea portocalie,sub numele de mihut-preput imprastie din budihanul cirotic o duhoare de nespalat.

    RăspundețiȘtergere
  19. stiti de ce este calafatul vesel?pt. ca-i da muie lui bora.
    stiti pt.ce?ca are motive.

    RăspundețiȘtergere
  20. 12,23 cred ca esti vreun retardat exmatriculat de bora.

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Popa Adriana este intr-adevar bolnava,nici la scoala nu a putut veni,atat este de bolnava.De trei zile nici nu se da jos din pat si voua va arde de bancuri,rusine sa va fie obrazului ca mintiti cu atata nerusinare.

    RăspundețiȘtergere
  22. e pe dracu , se preface ca intotdeauna. fiinta mai prefacuta nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mihut fugi repede ca cazu unu peste Mihaela si el dadea sa se ridice iar ea ca lipitoarea sa nu il lase deloc.

    RăspundețiȘtergere
  24. O cunosc pe Adriana Traistaru de mica, visul ei a fost sa devina actrita.De atunci exerseaza permanent si pe toata lumea(absolut pe toata lumea) o trateaza ca si cum ar fi spectatori.

    RăspundețiȘtergere
  25. asa e toata familia! niste facaturi!

    RăspundețiȘtergere
  26. bolnava e Doamna Mihuta Mihaela si in suferinta, fia dracu de curvostina cade scoala pe tine si tie iti vine de incalecat, ale dracu de taraturi ce ati merita jumulite si sus si jos

    RăspundețiȘtergere
  27. Pune mana ca esti directoare si fa ceva vaco ca pute scoala, e cocina, o mizerie, nu e nimic pus in ordine in scoala aia, ai de curu ala al tau al mare ca te-ai facut in cut cat cisterna .

    RăspundețiȘtergere
  28. cuvinte de iliuta! ce sa ceri de la un om cu sindromul DOWN!

    RăspundețiȘtergere
  29. belitorul de miluci15 iunie 2011 la 23:29

    fraierilorrrr nu e iliutaaaa e chiar milisor baiat de casa,a inceput sa viseze funduri de femei.daca o sa iasa cu gura sparta inseamna ca a vorbit in somn.

    RăspundețiȘtergere
  30. hai parinte ca ti-ai facut bani de concediu,acu te suna papagalul sa scoti comentariile despre prefacuta.macar sa-i iei de un concediu mai la soare ca trebuie sa-si ia calamitatile anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  31. mihut impotent si nesanatos, nu-l mai baga revesza in seama si e in sevraj baiatul, bine ca e alcoolic si curand il prinde nebunia

    RăspundețiȘtergere
  32. bomba marieta fera gavrilescu membra de baza\a ue PRIMAR REVESZ CICE MIHUT ACTINAR LA BACHUS DAR TOTUSI CEL MAI BUN ESTE VASILE SFTEFAN nenorocitul ii dau u.e lui nevasta0sa cand vrea el

    RăspundețiȘtergere
  33. voinea primar a scos 3 nu te lasa nea\stelica ne=ai salvat spitalu salveaza\calafatul

    RăspundețiȘtergere