08 iunie, 2011

Gard nou la Cimitirul din Calafat


În această vară va fi refăcut în totalitate gardul cimitirului din Calafat. Conform datelor furnizate de Primăria Calafat, lucrarea se ridică la 15.000 de euro , având ca obiectiv construirea a 800 de metri liniari de gard. Porţile pentru cele cinci căi de acces vor fi executate de lucrătorii din Primărie, iar noul gard va fi realizat din plăci de beton şi va avea aşa cum ne-au declarat oficialităţile, un aspect adecvat acestui loc. S-a luat în discuţie şi varianta deschiderii unei căi de acces pe latura şoselei de centură. Un alt obiectiv urmărit va fi mărirea amplasamentului actual al cimiturului, cu posibilitatea de a mai crea noi locuri de veci (în jur de câteva sute). Gardul care va fi recuperat se va folosi la împrejmuirea Parcului Poporului , adică părculeţul unde este amplasată Biserica Sfântul Nicolae (biserica de la port) dar şi pentru alte locaţii de interes public care necesităa ceastă operaţiune.


43 de comentarii:

  1. e data la vreo unu de-al lor ca e cu suma de 15000 de euroi lu usurelu

    RăspundețiȘtergere
  2. ba da e bun gardu ce avaeti va e foame cui dati pe cine mai facetui acum fericit pe balaci

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde stii tu ca e jaf, fa-l tu mai ieftin sau poate mai scump

    RăspundețiȘtergere
  4. daca il facea Adelica din boltari era bine, nu era jaf, si sigur il facea cu un miliard doua cel putin

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai grije Dorule ca te face Zeus

    E cam trasa de par treaba , 800 de metri doar cu 600 de milioane , si suplimentarile de fonduri care o sa se faca trec de 30.000 de euro, ba da prosti ne credeti voi pe noi mai bagati trei suplimentari de 5000 de euro si aia e, hai lasa-ne Zeus ca te stim al cui esti.Pacat de Mituletu ca e baiat bun da nu stie ce face roscovanu marele combinator.Trezestete Dorule ca te fac astia de nu te vezi si pe urma te bronzezi cu zabrele pe la Craiova la fratii jmanglitori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mituletu vrea primar deaia sta acolo, nu poate ca il zboara astia de la PDL de la Posta, asa asteapta pana in 2012 sa scape ca mai lucreaza si nevastasa acolo

    RăspundețiȘtergere
  7. asta e articol ? hai nene lasa-ne cu cimitirele si parastasurile ce naiba te-ai tampit la cap

    RăspundețiȘtergere
  8. si ma rog de trebuie schimbat tot gardu? ce parcul poporului nu are gard? astia nu mai limite la furat. nu u bani pentru cauciucuri la remorcile de cara gunoiul dar arunca banii in stinga si in dreapta fara cap dar cu folos pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. fug mortii trebuie cu gard de zeci de mii de euro,gropile le astuparati pe toate aaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  10. Mituletule fugi din primarie ca e mare hotie si tu nu esti din ala sa pui botu la manevrele astora din primarie.Esti baiat finut , realizat dar iti strici imaginea cu jigodiile astea care se uita sa fure si un ac

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e mare pretu la gard da sa ramana asa, si mai conteaza si materialu, ca daca e ca boltari lu Adelica de se farama ca faina atunci cand o da prima ploaie torentiala spala si gardu.Trebuia ceva mic facut ornamental nu ca la puscarie, din beton.O temelie de ciment cu cu fier forjat si ceva ornamente sa dea bine. Da daca asa a fost comanda trebuie ca vine campania electorala.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acu sunt deranjati PDL-istii ca Guta a facut rost de bani si in anu asta va schimba fata Calafatului. Va supara portocaliilor da de daca ati fost lacomi stati acu cu dinti la gard si balele siroi cu stapanul vostru Falimentul Politic si Economic Adelica

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca e la UNPR are si pistirei ca coana Udrea iubeste fii partidului incales pe ai noi care le aduc voturi. Gutanu asa cum il critica multi s-a invartit bine si a tras sfori mari iar Primaria va avea multi bani de investitii.
    BA PROSTILOR TOATE STRAZILE DIN CALAFAT VOR FI ASFALTATE SI MODERNIZATE.ASTA DA PROIECT DE VALOARE. GUTA VA INTRA IN ISTORIA ADMINISTRATIEI LOCALE DACA E BAIAT DESTEPT, SI ESTE, IN CIUDA ALTORA CARE FREACA MENTA GURA IN GURA CU ADELICA.

    RăspundețiȘtergere
  14. da ma au asfaltat 2 strazi jumate si alea bune si aia a fost marea asfaltare. da de de unde sa faca si guta rost de banii pentru apartamentul din centru!

    RăspundețiȘtergere
  15. Primaria are planuri mari iar la anul va face si centrala termica si atunci o sa crape Adelica iar Guta va ramane inca douazeci de ani Primarul numarul 1.

    Foaie verde lămâiţă
    Adelica ia m…iţa

    RăspundețiȘtergere
  16. GUTA PRIMARUL NOSTRU ,
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU ,
    GUTA PRIMARUL NOSTRU
    GUTA PRIMARUL NOSTRU

    RăspundețiȘtergere
  17. si sa mai sotea caldura de la centrala lu guta cind 80% din locatarii de la bloc si-au rezolvat problema caldurii in case.

    RăspundețiȘtergere
  18. fa centrala nu gard ca nu mai au mortii unde sa plece, vine iarna si iar tremuram iar acu mai rau ca vine regularigarea.

    RăspundețiȘtergere
  19. e o afacere da va spun mai incolo a cui e, de la un taran de la Seaca

    RăspundețiȘtergere
  20. E mare furtisag ca e gardu bun ce ala de care face ,asta pus de Traistaru e mai bun, cine stie cu ce batjocura de gard vine Primaria Galbena cu ceva Portocaliu si mai mult Rosu.

    RăspundețiȘtergere
  21. portacalii s-au opus cum de fapt s-au opus si la sensurile giratorii de 8 miliarde. cum 8 miliarde de la giratorii , cu bani de la gardul cimitirului, cu 2 miliarde de la spatiile verzi si clorul cu un miloin kila ce centrala se facea! si daca nu credeti ca portocalii s-au opus mergeti la consiliul local si cereti procesele verbale de la sedintele de consiliu!

    RăspundețiȘtergere
  22. asa e da si ei cand au prins au crapata sacu de tot si se vede la vile

    RăspundețiȘtergere
  23. Care sac? ce casa are Guta si ce palaat are Adelica, sa fim seriosi. Hotul stiga hotul. Adelica are bani multi ciorditi de la licitatii, de-aia l-au si scuipat de la Primarie ca mirosea prea rau.Fiti corecti.

    RăspundețiȘtergere
  24. La Clubul Copiilor cat a furat Adelica , 5 miliarde va spune om care stie , nu mai trageti basini pe-aci ca nu e toata lumea proasta. Ajunsa Adelica victima, el oricum e o victima, un avorton politic care mai mult de 5 luni nu rezista intr-o functie. Da stiti de ce, E LACOM SI VREA TOT, ASA NU SE POATE TREBUIE FELIA TAIATA IN 2, 3 BUCATI, IN CAT SA CERE CA DACA E PREA MARE TE INECI CU EA, ASA CUM S-A INTAMPMAT CU ADELICA

    RăspundețiȘtergere
  25. Guta doar ce si-a luat apartament in centru cu 1.5 mld, si isi construieste vila la brasov. In curand vor aparea imagini si documente.

    RăspundețiȘtergere
  26. Adelica si-a ridicat vila inainte de a fi viceprimar.

    escrocul si hotul hotilor guta a devalizat de tot bugetul primariei! Pe la colturile DNA-ului se vorbeste de o gaura de 4.000.000 de euro!!!!!!!

    Un martor la o convorbire guta-traistaru a spus ca traista i-a ras in fata lui guta ca poate sa dea cate tunuri vrea el tot nu ajunge clanul traistaru cu cele 100 de miliarde fraudate cu terenurile de la pod!

    RăspundețiȘtergere
  27. Care 400 de mii de euro, inventii de ce nu il ridica ba DNA , ca nu are probe, mancati voi rahat PDL-istii pe la colturile primariei. Daca ar fi facut mijmasuri il luau astia, a fost luat Solomon din Craiova da pai Guta.Nu sunt probe si asta e nu sunt acte care sa demonstreze ca a furat si GATA, asteptati pana in 2012, dar daca va face Guta ce a promis deja se stie cine va fi Primar mai ales ca il sprijina si Udrea si UNPR-ul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Reparatiile pe la scoli facute de Adelica cu devize cat Casa Poporului nu le spuneti. Iar de Adelica si firma lui stiu eu multe , sunt niste nenorociti au facut casa la cineva acu si i-a cazut tavanu, ce dracu, il are inginer pe Fota un nenorocit care un sac il pune in malaxor si doi deoparte. Nu suntem asa prosti, iar de boltarii de-i face am luat pentru o toaleta si se faceau ca faina , pune numai pitris si nisip cu putin ciment doar 30% din cat ar trebui, verificati. Iar peste toate aia care lucreaza la Adelica nu au carte de munca.

    RăspundețiȘtergere
  29. IN IULIE GUTA E RIDICAT SI VOR FI ALEGERI ANTICIPATE CU ADELICA PRIMAR IAR GUTA LA RACOARE VA PRIMI SCRISORI DE CONSOLARE. TI SE PREGATESTE O MARE LOVITURA ROSCOVANULE

    RăspundețiȘtergere
  30. bou al de la 17.44 fota e aghiotantu lu filipescu. si daca te apuca grija la carti de munca tu ai asa ceva ca adelica are la oamenii lui.iar devize cit pentagonul si casa poporului are aghiotantu lu guta cosmin enea cu scoala de la piata. mai cultiva te si tu si mai citeste si devize de executie, nu te mai uita in gura la toti papagali.

    RăspundețiȘtergere
  31. la intilnirea de ieri cu prefectu au lipsit tocmai autoritatile locale care sustin sus si tare ca ii au nla degetul mic cei de la craiova si adelica e un neica nimeni. pe adelica l-am vazut dar pe guta ba sau prefectul e o persoana neisemnata pentru marele nostru conducator.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ba asta de la 20:42, ce spui tu pa nu lucreaza amandoi pe felie, Filipescu du Adelica ce dracu ba noi suntem orbi.Cauta ce lucrari a facut Adelica si sa vezi ca asa e.Iar rahatul ala de constructie de la pod unde se fac boltari te pomenesti ca functioneaza legal cu totae devizele, hai lasa-ne , oi fi si tu ligau lui si al jegosului ala de Bora, alt stricat de viata si obsedat transexual

    RăspundețiȘtergere
  33. De ce daca aveti sange in conducte nu-l arestati pe Guta, pentru ca nu puteti ca Prefectul e de partea lui iar voi mancati rahat pe la Pitaru prin bar ca faceti voi ce n-a facut nimeni, vorbe, vorbe, vorbe.PDL-ul nici 5 procente nu mai vede in Calafat. La Ciuperceni Guta are 97 de procente, aaaaaaaaaai suna bine iar Adelica restu 3 procente.

    RăspundețiȘtergere
  34. LA AGRICOL AU PICAT ASTIA PE CAPETE IAR NU IA NIMENI BACU CA ANU TRECUT.PA DACA DIRECTORUL UMBLA DUPA FUSTE DE PROFESOARE TINERE DE UNDE SA MAI FACI SI CARTE CAND SALILE DE CLASA SUNT BORDELURI.

    RăspundețiȘtergere
  35. S-A DAT EXAMENUL ORAL DE LIMBA SI BORATUL L-A LUAT. CE, STIU ELEVII CE SA FACE CU LIMBA SI CU DESTIU, SA VINA LA TATA LOR BORATU SA LE ARARTE CUM SA LUCREAZA CU PAPILELE GUSTATIVE.DAI DAI DAI INCET SI TARE PANA ZICE GATA, DAC O ZICE, CA DACA E SUPLINITOARE MAI VREA PRELUNGIRE DE CONTRACT.

    RăspundețiȘtergere
  36. 8:52 şi 8:57[unul şi acelaşi]-eşti un eşec al pulii lui tato care în loc să intre unde trebuie a nimerit curul!!!tu ai ieşit pe acolo deci eşti un căcat-ŞI UNUL MARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Bora te excitasi ce-ai ma te doare acolo esti iritat da fluocinolon ca trece

    RăspundețiȘtergere
  38. halal director,sta toata ziua pe net si palmuieste pe toata lumea in stanga si in dreapta pe net, in loc sa se ocupe de cele ale scolii, vai si amar cata degradare la superiorii lui, trebuie luat de turul pantalonilor si trimis sa pasca porcii nu sa conduca o scoala , ce sa copieze tinerii scolari sau cadre didactice de la un om ca el altceva decat perversiunea, mitocania, injuriile

    RăspundețiȘtergere
  39. 13:06 şi10:12-AVEŢI ORICÎND LOCURILE ASIGURATE ÎN GRAJDURILE COLEGIULUI TEHNIC "ŞTEFAN MILCU" CO O CONDIŢIE_SĂ DOVEDIŢI CĂ SUNTEŢI MAI "DEŞTEPŢI " CA BOII!?DEOARECE AVEM DUBII ÎN PRIVINŢA ASTA NU PUTEM CONTAMINA BIETELE DOBITOACE CU PROSTIA VOASTRĂ!!!EVENTUAL VĂ PUTEM FOLOSI CA MATERIAL DIDACTIC LA LECŢIA:"BIPEZI TEMBELI FĂTAŢI CU GURA PE VREJ"!!!SĂ NU CREDEŢI CĂ BIPED ESTE CEVA DE MÎNCARE?VOI SUGEŢI DOAR PULA!!!SUNTEŢI EXPERŢI ÎN ASTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. bre poponarule, intelegem ca exista doar niste vaci si alea nu au analizele la zi, dar nici tu nu le ai, asa ca de ce sa dai ce ai in curte altcuiva cand poti sa le arzi tu zoofilule

    RăspundețiȘtergere