31 august, 2011

Lucrări ale Primăriei Calafat





Reabilitarea străzilor din Calafat

De două săptămâni au început lucrările de plombare a tuturor străzilor din Municipiul Calafat. Prioritar a fost Bulevardul H.C.C. care pe tronsonul Liceul Independenţa-Cimtir era puternic afectat. Cei 1000 de metri cubi de asfalt achiziţionaţi de Primărie vor servi o parte la plombare iar o altă parte la asfaltarea a încă două de străzi. Vor fi refăcute în totalitate tronsonele străzilor Jiului şi N.Bălcescu delimitate de Bulevardele H.C.C. şi A.I. Cuza, afectate în special de tirurile care tranzitează oraşul. Conform datelor tehnice vor fi acoperiţi cu covor asfaltic 4000 mp.

Reabilitarea trotuarelor

În ultima perioadă o serie de trotuare din Calafat au fost refăcute în totalitate. După ce unele pavele au fost înlocuite, admistraţia locală a trecut şi la refacerea trotuarelor asfaltate, fiind vorba de cele aflate într-o fază înaintată de degradare. În acest sens vor fi reasfaltate trotuarele din faţa Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, cele din zona Restaurantului O.K. şi din apropierea Sediului Electrica, pe tronsonul străzii 1 Decembrie între A.I.Cuza şi H.C.C.

A început reconstrucţia foişorului din grădina Debarcader.


De câteva zile au început lucrările de refacere a foişorului de la Debarcader. Noul foişor refăcut în totalitate va avea un aspect rustic urmând ca la intrare să fie montate două lampadare din fier forjat care vor crea o atmosferă interbelică aducându-ne aminte de serile în care cu zeci de ani în urmă fanfara oraşului aduna la fiecare sfârşit de săptămână sute de calafeteni dornici de a se relaxa aproape de valurile Dunării.

7 comentarii:

  1. cea mai penala constructie care am vazuto in viata mea. Tentativa de la debarcader. Aia nu a costat nici 500 de lei dar 15000! Parca e stana lu guta de la ciuperceni. PENIBIL !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Surprinzator,tot cu gandul la un staul m-a dus si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. e in constructie.nu e gata nici un sfert inca si voi comentati

    RăspundețiȘtergere
  4. jenant ce va apare acolo... cel mai visator amator n-ar fi adoptat o asemenea creatie...
    ce neavenit o fi dispus o asa solutie ?
    rusinica ! rusinica ! rusinica !

    RăspundețiȘtergere
  5. servil parintelul, servil !
    ce o primi de pomana sa posteze asemenea ineptii ?

    RăspundețiȘtergere
  6. e in constructie dobitocilor.De ce nu comentati cand o fi gata?

    RăspundețiȘtergere