20 august, 2011

ŞEDINŢA EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL CALAFAT DIN DATA DE 20.08.2011. Noi locuri de muncă la Primărie.


Astăzi a avut loc la ora 10.00 şedinţa Consiliului Local având pe ordinea de zi 11 puncte. Au fost aprobate 9 puncte şi respinse două. Primul punct respins fiind cel cu privire la evaluarea unei lucrări cadastrale pentru imobilul din Traian, numărul 52 si cel de-al doilea privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Calafat.

Vor mai fi angajaţi 100 de zilieri.

În şedinţa de azi s-a luat hotărârea ca pe o perioadă de 2 luni să funcţioneze în cadrul Primăriei o sută de muncitori sezonieri pentru care s-a alocat suma de 200.000 lei adică 100.000 de lei pe lună. Aceştia vor fi distribuiţi după cum urmează:

-zone verzi= 20 de locuri

-străzi(prestări servicii)= 36 de locuri

-salubritate= 21 de locuri

-atelier mecanic= 15 locuri

-piaţă= 2 locuri

-garaj= 6 locuri

Fonduri pentru Clubul Sportiv „Independenţa”

A fost alocată suma de 10.000 lei clubului „Independenţa” având ca destinaţie acoperirea cheltuielilor necesare pentru deplasarea , cazarea şi masa sportivilor clubului pana la sfârşitul anului 2011, precum şi pentru cazarea şi masa sportivilor şi delegaţiilor oficiale ce se vor prezenta la Turneul Internaţional de Judo „Cupa Independenţa” din perioada 03-04 septembrie 2011.


De la şedinţă au lipsit liderul PDL Vasile Adelică şi consilierul PNL, domnul Liviu Paşca.

13 comentarii:

  1. cum aduna Guta voturi, stie ba e bun

    RăspundețiȘtergere
  2. Sice e rau ca aduna ce Adelica nu a adunat de face vila de 5 miliarde.Altii mor de foame in Calafat si stau intr-o camera iar Adelica face ditamai vila pe timp de criza.De ce n-a mai pus o caramida de cand nu mai e vice , ori acu merge la peco si baga motorina de 10 lei ca somerii.A disparut vaca de muls PRIMARIA de unde Adelica a supt 12 ani.La munca nas infundat si nu la ciordit. Ce acu a lipsit de la sedinta si inainte era primu in frunte cu aia trei de care mie scarba sa le spun pe nume. Nota zece Guta ca ai dat cu lichenele si lichenii din Primarie, sugativele lipite de buget.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat,la ADELIC a intarcat vaca! Ce chiar nu mai sunt lovele pentru viluta?

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce folos cu voturile ?
    Guta va marca in scurt timp negativ istoria primarilor care s-au perindat la Calafat

    Va fi primul si ultimul primar saltat de procurorii DNA pentru fraude de peste 35 miliarde .

    RăspundețiȘtergere
  5. Guta iti lasi copii pe drumuri derbedeule , sa le spui unde ai pus damijana cu bani ca sa-si mobileze apartamentul din centru.

    RăspundețiȘtergere
  6. 1.Adelica si-a ridcat vila inainte de a fi vice. Intrebati pe cei de la psd de vile si terenuri. si pe primar de apartamente.


    2.100 de locuri de munca - zilieri. ii angajeaza cu ziua le spune ca ce bine le face guta ca le da ca la milogi apoi le da cu sutu si le spune ca sa-l voteze pe guta

    RăspundețiȘtergere
  7. mincinosilor, va pune adelic sa prostiti lumea.De cand a fost vice a furat de-a rupt sa-si ridice palatul ala,de cand nu mai este vice ii pune pe altii sa cotizeze pt vila lui,filipescu ,ninel din vama de la cantar toti directorii pusi de el si altii,un hot ordinar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot nu il intrece pe traiastaru cu 3 vile si 1000 de hectare

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce mizerie trebuie sa fie in capul lu popa emil daca incepe sa-l curteze pe CRETINUL DE LA NOUA DREAPTA.ASTIA CHIAR NU AU NICI O LIMITA in jigodismul lor de ciocoi parveniti.

    RăspundețiȘtergere
  10. adelica conduce detasat la furaciune, tot omul a observat ca de cand i-a fost retrasa stampila de vice nu a ma miscat nimic la casa, e clar ca a facut-o din hotii si probabil are ceva datorii pe la furnizorii de materiale

    RăspundețiȘtergere
  11. 18:22-ADELICĂ ,CONDUCE DETAŞAT ÎN TOATE SONDAJELE ŞI VA CÎŞTIGA ALEGERILE!!! HOŢII SUNT TRĂISTARU ŞI GUŢĂ!? CLAR BOULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. hotii sunt adelica si piticul ninelus, dosarele cantarul si clubul sunt desprafuite, jaf la cantar, prejudiciu de peste 580 000 eur , in curand un megascandal, in rolurile principale staanciu piticul si altii nu intereseaza, cat e de pitic si de nehranit adica cioclu la 80 de grade la umbra umbla in negru nu e sanatos la testicole, atat e de avar, de lacom, mult mai lacom decat borra , ala se multumeste cu niste vin, sunca, oua, dar asta e urmasul lui adelica

    RăspundețiȘtergere
  13. ADELCA E HOTUL HOTILOR , UN PARIA, UN OM CARE NUMAI A FURAT SI LAU DAT TOTI AFARA CA PE O KURVA STRICATA SA FIM SEROSI, FAMILIE DE DESTRABALATI, RODY CU CINE APUCA, ADELIC LA FEL, CE SA INVETE POPORU DE LA EI

    RăspundețiȘtergere