05 iulie, 2012

PIAŢA INDUSTRIALĂ CALAFAT... pe ultima sută de metri

În maxim o lună şi jumătate Calafatul va avea o piaţă industrială modernă care va beneficia de toate utilităţile care se impun şi în acord cu normele în vigoare ce reglementează acest tip de comerţ. Din date pe care le avem, construcţia s-a realizat în proporţie de 60 %. S-a folosit ca material de protecţie izopanul cu efect termoizolant, susţinut pe un cadru metalic solid şi elastic, pentru a-şi păstra forma indiferent de schimbările de temperatură sau cele pricinuite de modificări ale solului.. Suprafaţa este de 600 mp, ceea ce va permite amenajarea a 40 de standuri pentru micii comercianţi din Calafat.

13 comentarii:

  1. da cat a costat ca si asta e important???????

    RăspundețiȘtergere
  2. la cati comercianti mai sunt in calafat din astia cu haine cu tarabe incapeau si intr-un chiosc de ziare...da comanda e comanda

    RăspundețiȘtergere
  3. punem pariu ca se umple?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu ce sa se umple??? ca bani de cumparat nu mai sunt...da e bine ca se scapa de tigania de e acu in piata

      Ștergere
  4. Apropo GUTA mai faci ccentrala termica sau aia a fost labareala de campanie, aspirator de voturi la fraieri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai pus botu ramai botanist

      Ștergere
    2. inseamna ca avem 4600 de botanisti in clf :))

      Ștergere
    3. Da ai dreptate,4600 sînt,din care 1100 sînt de ciupercity,700 de la Golenti şi Basarabi(ăia care încă mai aşteaptă conductele cu apă curentă) 500 zilierii de la primărie care au fost amagiţi......iar restul ....de vreo 2000....o să aibă timp să regrete....

      Ștergere
    4. Nu avem noi primar sa inceapa proiecte atat de ample.Strangeti si voi acum pentru la iarna ca ne da Dumnezeu destula.

      Ștergere
  5. La piaţa asta o să vină ăia care s-au dus şi la piaţa din Traian,adică nimeni...bani investiţi aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  6. bre ce-mi place la preotu asta auzi cica "din date pe care le avem" popo stim ca-ti place sa te crezi jurnalisti da'... uite totusi o intrebare pentru "echipa" de stiri : ce face un caine cand n-are ce face ?

    RăspundețiȘtergere
  7. intrebati de caldura ? este destula afara pentru ca guta cu vicele ,pirvan ,anghel magazionerul ,lalescu fotbalistul,ursu de la ciuperceni si sluga de tery pentru merite deosebite au plecat in plimbare in italia pe banii nostrii ,ai calafetenilor. de ce nea cristi nu faci un reportaj cu problema asta sau vei sterge scrisul? ai un juramant in fata lui Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pînă mai ieri nici nu ştiau unde este Caracalul şi acum cutreieră lumea pe banii noştrii .Peste patru ani iar se asaltează două trei străzi,se descarcă un camion cu ţevi la Basarabi şi gata ,încă un nou mandat....Avem ce merităm..adică nu avem nimic.

    RăspundețiȘtergere