27 septembrie, 2012

Astăzi se deschide anul şcolar 2012-2013 pentru elevii înscrişi la Clubul Copiilor din Calafat.

Astăzi, 27 septembrie, începând cu ora 13.30 va avea loc deschiderea oficială a Clubului Copiilor din Calafat. Organizatorii se aşteaptă la o prezenţă numeroasă din partea copiilor şi părinţilor, fiind invitate la deschidere atât oficialităţile locale din cadrul primăriei, reprezentanţi ai diferitelor partide politice, directorul Palatului Copiilor din Craiova  şi preotul Paroh al Bisericii „Sf. Nicolae” din Calafat care va oficia după rânduiala Bisericii -  slujba de Tedeum. Pe această cale redacţia ziarului „Actualitatea Calafeteană” le doreşte tuturor cursanţilor dar şi cadrelor didactice un an cu multe diplome la concursurile judeţene şi naţionale.

15 comentarii:

  1. popo asta e clubu reparat de pretenu tau Adelica??????!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. BOMBA LA SPITALU CALAFAT

    Contabila de la spital e cu procurii pe cap cu frauda de 427 de milioane. Voinea cine a angajato ? ia spune mataluta cat ti-a bagat in buzunar!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. DNA intervine la spitalul Calafat dupa ce Voinea a trecut la PNL.
    Dupa spagile demonstrate la spital acum incep si controalele economice.

    RăspundețiȘtergere
  4. asa sa fie sa vedem si un lup mancat de oaie

    RăspundețiȘtergere
  5. Festival de goluri pe malul Dunării - Dunărea Calafat - Progresul Băileşti 8-0 (2-0) !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba da obsedati sunteti de spitalul asta!Du-te ba la nebuni ca precis de acolo ai scapat1

    RăspundețiȘtergere
  7. Voinea a distrus acest oras prin combinatiile lui si cea ai multa spaga pe metru patrat existenta in zona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da zilele astea scoate la concurs inclusiv postul de casier pe spital dar sa nu va mai inghesuiti ca il da lui proasta aia a lui nisipasuca s-a laudat prin spital.Cica ea vine la servici si barbatu-sau ii face actele .Este de inteles ca la cat trage la masea sa nu fie capabila de nimic dar de nu toti dam credite avantajoase ca nisipasu ce dracu. ca am sa concurez si eu dar am sa fac si o instiintare la minister luni cum se tin concursurile pe post la calafat.Presa deabia asteapta.o stim toti pe madam nisipasu ca este incapabila sa faca ceva asa ca o sa vedem daca nu se mai poate aranja postul ce o sa scrie.trebuie sa mai stie voinea si de frica daca rusine nu are.

      Ștergere
    2. stiu si eu ca este cu dedicatie postul de lacasierie dar voinea va avea o surpriza

      Ștergere
    3. Pelerinajul moastelor la spitalul calafat.Unde s-a mai vazut ca o femeie de serviciu avanseaza urgent la gradul de infirmiera care ingrijeste la statistica si cu spor de75%pe care il da Surugiu de la resurse umane ,in curand va avansa la gradul de„ casiera„a spitalului .E bine ca la cat este Nisipasa de nesatula pleaca acasa si cu casa de bani nu doar cu banii ca aia dinainte.

      Ștergere
  8. Guta e dusmanul numarul 1 al orasului datorita lui peste 40% din bugetul primariei se scurge prin facturi de materiale fictive catre diferite buzunare printre care enumeram : Gigione, Ionela , Anghel >>Guta,Gartoi , Cotea , George Lungu, Paliu Nelutu , Nedianu, Georgescu si altii pe care o sa-i adaugam in curand .
    Politia economica Calafat a dat mana cu infractorii si astia de drag cand fura o mica parte fac si pentru ,,nasa"

    RăspundețiȘtergere
  9. Primaru na fost niciodata cinstit si nici n-o sa fie pana s-o pune pamant pe el.Pe unii zilieri nici nu-i lasa sa-si termine zilele de munca cum trebuie,iar altii muncesc tot anul.Eu m-am angajat in iunie mai am cateva zile si termin iar unu(il cheama Vasile Marian) din echipa cu mine lucreaza din ianuarie de la zapezi si nu a mai terminat nici azi zilele.Din ianuarie si pana in octombrie sa nu fi trecut 90 de zile?Cred ca a lucrat pentru toata familia.Cum e posibil un asemenea ABUZ? Cum se afiseaza primaru ca ne este PRIETEN? RUSINE DOMNULE PRIMAR. Atata timp cat o sa tina spagari si scarbe (ca George tiganu sau directoru Parvan)numai asa o sa fie in primarie.

    RăspundețiȘtergere
  10. bine ca te-ai prins si tu acuma.

    RăspundețiȘtergere
  11. cine a pus-o pe cracanata aia de la scoala 2? am fost sa-mi mut copilul acolo si cand am vazut-o am crezut ca e un film de groaza.femeie mai urata nu vezi nici la paralimpiada.
    vorbesc aia prin scoala ca uratenia ei nu e intrecuta decat de prostia ei.psd-ul nu putea pune o asa gloaba,astia se mai uita si la cum arati.bine macar ca adjunctul "mai scoate fata" si arata a om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da la scoala 2 nu te uiti ce aratare umflata este? astia sunt oamenii pusi de guta

      Ștergere