10 septembrie, 2012

Piaţa Industrială Calafat va fi gata în două săptămâni . Imagini video din interiorul pieţei - în exclusivitate doar pe Actualitatea Calafeteană




În circa două săptămâni, noua piaţă industrială va fi integrată în circuitul comercial al Calafatului. Cele 42 de standuri moderne, realizate după normele europene, vor da cu siguranţă  o notă de civilizaţie comerţului cu produse nealimentare. Se ştie că în Piaţa centrală există atât comercianţi specializaţi pe produse alimentare, cât şi pe produse textile, încălţăminte, jucării,  electrocasnice etc., dar care din păcate îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu neamenajat corespunzător. Noua piaţă industrială va asigura un număr de 42 de spaţii comerciale standard , de 6 metri pătraţi (3/2 m), cu sistem de închidere cu uşi termopan si un geam rabatabil pentru expunerea produselor. Noua construcţie este dotată cu grupuri sanitare , apă curentă, canalizare şi sistem de încălzire electric. Fiind realizată cu izopan, în perioada anotimpului călduros, comercianţii şi cumpărătorii nu vor mai suporta atât de greu temperaturile ridicate. Aşa cum am aflat de la viceprimarul Doru Mituleţu, în partea laterală a pieţei va fi amenajată şi o parcare.


VIDEO




41 de comentarii:

  1. nu arata rau piata asta da treaba e si cat o tine , ca daca dupa cateva luni se desprind tablele alea inseamna ca s-au papat banii iar cu jmecherii cum se intampla de obicei pe aci

    RăspundețiȘtergere
  2. a cui firma e? al lu Anghel.....Cati bani a facut cosmelia 6 miliarde pe atelieru ala de sudura ca asa arata?????? sa vezi ce crapa de cald la vara aia deo sa vanda.Cat costa un loc ????
    Da mai multe informatii ca la aia din piata le e frica ca nu apuca loc, cica ar fi toate date!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum fata de piata cumatrului Traistaru asta e de lux. In aia te coci si vezi totu galben.Fara caldura fara wc-uri fara nimic.Asta e o investitie facuta cu cap si cu firme serioase nu ca inainte cu toti spagarii. Ce a facut Traistaru si Vintila.... au inchis centru sa puna cinspe flori si trei pomi cica centru civic...hai lasa-ne cu gogoritele.... taica vremea ta a trecut....la casare cu tine uitat-te mai bine la randurile de porumb daca sunt drepte ca acolo te pricepi cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vedeti voi Centru si parc la Bailesti...il bate la cur pe al din Calafat...NU SE COMPARA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da e de vis ca primaru e PDL

    RăspundețiȘtergere
  6. popo vezi ca aci tre sa vorbesti/scrii corect romaneste nu ca la biserica (cand nu citesti din carte)
    corect se zice "amenajat necorespunzator" si nu "neamenajat corespunzator" SI isopan nu izopan
    se pare ca oricat te-ai chinui tot nu-ti iese un text corect ...
    si vezi termoizolatia aia e pentru iarna nu pentru vara = unde ai vazut acolo sisteme de racire a aerului = daca vara sunt 36 de grade la umbra ghici cate sunt inauntru in lipsa sistemului de racire a aerului?
    daca cu scrisu stai cum stai cu moderatu comentariilor chiar esti pamant


















    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai parinte da de relaxarea si/sau confortul cetateanului nimic nimic ? ca la Basarabi, de exemplu, in parcu ala mai mult de cativa oameni/zi nu vin si aia care vin au cate un bidon de 50 litri pe care-l umplu de la fantana aia din curte .. aoleu iar am adus vorba de apa de la Basarabi si Golenti.. scuze da e prea de cacat faza care a facut-o blondinu si matale pe net zicand ca s-au inceput "lucrarile".. http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/2012/05/lucrari-de-vara-in-calafat-proiectul.html
      cand treci cu masineta matale prin Basarabi si Golenti nu simti c-ai avea ceva ca un cacat in coltu gurii ? eu zic ca NU la cat "bun-simt" ai in tine.
      in fine, lasa ca romanu e prost si uita repede ..
      in locu lu mituletu as face si un parc langa piata aia ... de relaxare nu de alta.. ce zici ar fi super, nu?

      Ștergere
    2. asta nu e scris de Rudareanu. deci unu !waw

      Ștergere
    3. popo ti s-a mai spus parca pe super blogu matale ca nu se zice "imagini video" in contextu in care ai scris matale ci pur si simplu "imagini", incearca si tu sa mai inveti una alta din zbor daca la scoala n-ai reusit - pana la urma poate iti va reusi totusi un text cu aroma de jurnalist

      Ștergere
  7. da ce sa baga Mituletu.Dorule oi vrea primar te pomeni ca dai bine din cioc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auuuuuu mamaaaa Doru si mitraliera Asta e prostu satului

      Ștergere
  8. Ete asa cum e Doru castiga el viceprimar si alegerile si ramasa in continuare. Adelica a ratat tot iar ca vice au fugit toti de el

    RăspundețiȘtergere
  9. Totusi decat dorel postasu il prefer chiar si paznicu de la cimitir

    RăspundețiȘtergere
  10. pa nu il ei pe paznic cin te tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. daca astia sunt constructorii, e in reguala , dar ce cauta domnu diriginte , el e pe para para sau e pe loby, mai bine mai cauta niste prostani care sa plateasca curentul si ar fi mai castigat decat sa stea la mila usurelului care nu trebuie pizmuit chiar daca face praf orasul la bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ma sa credeti voi ca ii da Guta lui Mituletu lucrari pe mana si mai ales spaga de la ele .
      Lui Mituletu ii face si lui Guta din cand in cand particica un 30 de milioane , un 50 de milioane ce ramane de la el cand face cartile .A ba voi sunteti destepti si noi prosti adica nu stim cum sta treaba cu spaga din primarie dar hoo ca vine ea vremea scadentei .

      Ștergere
  12. la piata asta e bagat usurelu si mituletu , face si el pe gospodarul ca de il lasa guta ca nu e implicat in licitatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca si la piata din mogador si nu a facut nimic la piata dar taxe percepe acum s-au mutat la diaconescu in partid sa-l faca si pasta de bani.va veni si timpul cind trebuie sa platesti,chiar in alt fel dar vor plati sa vedeti

      Ștergere
  13. BOMBA LA SPITALU CALAFAT

    Contabila de la spitalu Calafat e anchetata de parchet.Frauda de 400 de milioane cu chitantier dublu neinregistrat.Voinea a tacut si tace sa nu sa afle manariile.Va trimit pe adresa ziarului ceva materiale sa le vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dati-va in spumele marii toate comentariile le scrie popa Rudareanu...voi sunteti analfabeti si de-aia le scrie el. Bine popa Rudareaunu esti foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. Doamna Frauda Popescu se numeste Irinuca mamii!!!! strangatoare ca o furnicuta

      Ștergere
  16. Hai ca mai am putin si ies din tura a treia. Voi dormiti porcilor?

    RăspundețiȘtergere
  17. care legi nea mituletule alea de le incalci tu ori cele pe care vei plati si tu intr-o buna zi

    RăspundețiȘtergere
  18. Guta si ai lui hotii calafatului

    RăspundețiȘtergere
  19. ANALISTUL ...revine

    Voinea vrea deputat!

    Nu mai bateti in Voinea ca nu candideaza la parlamentare...asa zice el sa stea si director da cum e cascat si putin alcoolic cu schimbari bruste de comportament e greu de zis. In spital la unii le-a spus ca e ultima lui sansa si va da lovitura in toamna ca Voicu e slab si nu are nici o treaba cu calafatu. Acum sta pe burta de frica lu Guta sa nu-l schimbe...ca daca il schimba se ineaca in alcool doctoru de tot.

    Domnule doctor

    Ai 62 de ani si spui ca iubesti Calafatu.Aio format un chirurg tanar care sa-ti urmeze??? NU. DE CE? Da cum sa imparti cu el eeeeeeehhhhhh e greu aci la imparteala.Spitalu calafat e un MUZEU CU FOSILE.

    Ce mai tratam in spital?
    Un deget sucit, o alergie o opareala intre picioare de sezon(vara) , o amigdalita si operatii usoare ca apendicita

    Ce facem cand e ne voie de medic?
    Bagam motorina in salvari si cu ei la Craiova

    ESTE ASA SAU NU???????????????!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se zice asa: pazea! analistu pisdii chiuretat din schimbu 3 revinee !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumim parinte ca ne ajuti cu cura de slabile. Ne pui filmari cu dorel postasu ca sa avem ce vomita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  22. s-a terminat rezerva de cacat a tarii la cat au mancat astia

    RăspundețiȘtergere
  23. Voinea la puscarie ca ai distrus un spital intreg!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dle Guta cata lacomie ai in tine tampitule de ce imi aud urechile despre tine ma cutremur ?Cat poti tu fura ma ingrozesc impreuna ca echipa de mameluci din jurul tau .Gigione ,Usurelu si Cotea iti spun ceva numele astea ?

    RăspundețiȘtergere
  25. mai nou Cotea si-a luat Mercedes

    RăspundețiȘtergere
  26. asta face de rusine haina preoteasca

    RăspundețiȘtergere
  27. Si-a luat Mercedes pe firma cu stupii si mierea.!!!

    RăspundețiȘtergere