08 octombrie, 2012

CEZ Oltenia “electrocutează” pomii la Calafat. Hiroshima pe strada Teilor



pomii de la Hiroshima
pomii de pe strada Teilor
Cu ceva timp în urmă compania care se ocupă cu valorifiricarea energiei electrice , CEZ OLTENIA, a început o campanie de coronare după ureche a pomilor din Calafat. Ca să fim mai clari, angajaţii companiei au trecut la executarea de culoare pentru cablurile electrice ce stau atârnate în multe cazuri ca o grămadă de maţe aruncate pe stâlpi. Pe tronsonul străzii Teilor începând de la strada Traian spre turnul de apă s-a intrat cu drujba...în mare forţă. Cetăţenii nemulţumiţi de această operaţiune au luat legătura cu redacţia ziarului pentru a reclama barbaria cu care angajaţii de la CEZ au tăiat copacii aflaţi pe domeniul public. Vorbim aici de nucii şi teii care acum „arată ca leii” sau ca nişte cuiburi de berze.


Facem un apel ca aceste aceste  acţiuni să se desfăşoare după nişte norme, care ţin de pomicultură sau de bun simţ, în prezenţa unui specialist în domeniu. Pentru a vă edifica am postat atât materiale foto cât şi o înregistrare video.









 
VIDEO

30 de comentarii:

  1. pai da ba popo, pentru ca aia de la CEZ au facut ce trebuia sa faca primaria (aia de la care iti alimetezi tu cardu) dar au facut-o cum au stiut ei.
    ia zii, la pomu ala pe care l-ai pozat nu-ti spun nimic crengile alea lasate pana la pamant !?
    cetatenii aia bulversati ar trebui sa stie ca de vina de cum arata pomii acum e in primul rand primaria si nu cez-ul.. da ce sa faci cand lingi, iti scapa unele aspecte nu-i asa ?
    sunt curios, daca ti-ar baga cezu in buzunar vreo cateva miliane pentru pretiasa ta munca depusa in folosul comunitatii , cum ai fi reactionat .. iti zic eu: nicicum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Părinte, dar tu altă treabă nu ai decât să umbli cât e ziua de mare pe străzi şi să faci poze la pomi ?! Te-au dat afară de la biserică ?! Dacă nu, când mai ţii slujbe în Casa Domnului, fiindcă observ că mai mult faci politică şi nu prea este bine , sau în Calafat se permite,popii sunt acum şi în consiliu local ! Lumea s-a cam săturat de toţi cei care ne mint de 23 de ani încoace , cum să mai creadă şi în ce spun popii ?! Aşa că părinte, nu mai vinde castraveţi la grădinari, mai bine ocupă-te de ce ai învăţat la scoala de popi şi lasă pe alţii să se ocupe de politică, fiindcă sunt şi aşa prea mulţi şi suntem scârbiţi de ei şi de minciunile lor care le-au spus de la revoluţie şi până-n ziua de azi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar popa face ceva bun, decat ca tine sa stai cu punga de cipsuri in fata si sa moflai ca un porc in fata calculatorului la tastat aberatii.Sa vede ca esti somer sau vreun parazit de toaca pensiile bunicilor si salariile parintilor .Mars la munca nespalatule, putoare ordinara.

      Ștergere
    2. Ce face bun măi tată, ţie ce ţia făcut de-i tot ţii parte ? Ţia dat o mână de colivă de la biserică ? Tu nu eşti tot un parazit, că văd că şi tu stai în faţa calc. ? S-au ai serviciu în primărie şi de acolo tastezi ?! Mâncaţi banii oamenilor, măi parazitule !!!

      Ștergere
  3. Asa se fac la noi toate in bataie de joc si mai adaugati acolo ca e o lege care interzice taierea nucilor.Legea pomiculturii 348/2003
    Si, din cate imi aduc eu aminte, pentru taierea unui nuc chiar trebuie autorizatie de la primarie si sa planteze alti 5 nuci in locul celui taiat...da cine sa o faca????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ia uite si la asta .. baaaa aia au taiat crengile nu pomii . crengi pe care cica primaria le-ar fi taiat muuult mai bine da le-a luat-o cez-ul inaite !!!
      eu as fi vrut ca aia de la cez sa lase pomii asa cum sunt si dupa ruperea cablurilor din cauza crengilor sa astepte pana vin aia de la primarie sa rezolve in mod profesional problema asta...
      evident ca tot cezu ar fi fost de vina ca acele cabluri s-ar fi rupt din cauza unor pomi care trebuiau ingrijiti de primarie si nu de cez...

      Ștergere
  4. Mai avem CONDUCATORI ... aaaaiiiiiiiii ma aude cineva!!!! NU MAI AVEM pana in 2016

    RăspundețiȘtergere
  5. popo scrie si de talharia din spital la calafat unde contabila ciordit aproape 800 de milioane si acu o ancheteaza procuratura si mai cauta sa vezi cate milisrde s-au mancat cu aparatura de analize care nu functioneaza da apar facturi ca s-ar face analize la greu cat pentru tot judetu

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi hi hi ce raseidar ai dreptate ma

      Ștergere
    2. pana pe 17 se depun actele pentru cei care vor casier la spitalul calafat.Acum se fac testele care trebuiesc date la concurs si se distribuie sa fie invatate celor agreati de putere.Doinita Nisipasu ca doar tie iti este dedicat postul ce zici poti sa inveti pe de rost ce iti da Surugiu de la resurse umane?Toata iarna ai stat cu doinita si cu nisipasu in masina in curtea spitalului .Ati fabricat-o pe aia de la casierie sa -i luati locul? ca doar nu era sa ramai ingrijitoare ce dracu ca doar nu e de nasul tau

      Ștergere
    3. Doctore tu iar lasi pe altii sa faca treaba in locul tau?Te lasi iar influientat de altii sa o pui pe incapabila aia la casierie.Inteleg ca nu ai de unde sa o cunosti ci doar prin prisma lui barbatu-sau dar gresesti pentru ca nu te implici si lasi iar palarii prea mari pentru capete prea mici .De 5 ani contabila sefa doarme de n-a descoperit frauda?Inconjoara-te de oameni capabili pentru posturile cheie si nu te mai uita la unul si la altul ca vin cu propuneri pentru ca au tot interesul sa intervina (vezi Dorin)nu e ceea ce pare

      Ștergere
    4. Mama ce bine le zic

      Lasa omu in pace sa-si bea linistit paharelul de 2 litri de coniac. E pierdut nu mai stie nimic e al doilea Ciomu te duci sa te opereze de ulcer si el iti scoate apendicu...saracu de el ce sa mai batranete si senilitate, si e normal ca la 63 de ani sa nu mai fii ca la 40. A fost odata... asta e Voinea si punct.Acu traieste din amintiri si mici atentii la angajare. E mult mai bun Draghici macar in acte e as si stie noroc cu el ca Voinea era mort, de fapt Draghici e singuru treaz de la tesa aaaaa cam am dreptate.

      Ștergere
  7. bre hai sa-i facem un serviciu lu paintele ca nu se prinde cum sa-si modereze blogu', sarmanu de el cu capu, nu e in stare...
    pentru inceput abtineti-va sa comentati altceva in afara subiectului articolului
    in cazu de fata subiectu ar fi : CEZ>POMI>PRIMARIE
    cine se baga ?

    RăspundețiȘtergere
  8. fain articolu da o auzi cineva!

    RăspundețiȘtergere
  9. vai de capu tau de handicapat mintal. Pai treaba asta se face de cand ma stiu eu in fiecare an si este un lucru necesar. Te trezisi tu dupa ce ai tras tamaie pe nas.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine este Voinea, un om de valoare

    Nu mai bateti campii,Voinea este un medic exmplu.Nu a luat spaga niciodata nici de la pacienti nici de la angajati.Nu consuma deloc alcool doar suc de pere si limonada.Nu si-a angajat rudele- fini, gineri, nasi , verisori sau altceva. A facut cateva case si masini si un milion de euro din munca, din salariu de medic si al sotiei de profesor. Copii au luat posturile fara ajutorul lui si fara al nasului Dinescu.Nu a avut amante studente doar le-a dat un sfat le-a ajutat sa inceapa viata mai usor cu un apartament si o facultate platita.Numele de R-nita nu-i suna cunoscut.A candidat si a reusit ca primar si deputat sa faca valuri.Are o familie fericita cu copii la casele lor si nepoti frumosi.

    CONCLUZIE:Un om realizat cu un trecut stralucit si un viitor pe masura
    SA NE TRAITI DOMNULE DOCTOR SI LASATI GROBIENII SA VA CRITICE CA NU AU VALOARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pelerinajul moastelor la spitalul calafat.Unde s-a mai vazut ca o femeie de serviciu avanseaza urgent la gradul de infirmiera care ingrijeste la statistica si cu spor de75%pe care il da Surugiu de la resurse umane ,in curand va avansa la gradul de„ casiera„a spitalului .E bine ca la cat este Nisipasa de nesatula pleaca acasa si cu casa de bani nu doar cu banii ca aia dinainte.

      Ștergere
  11. Chiar in bataie de joc, in scarba. Felicitari pentru articol. Tineti-o tot asa.Iar pe ala de la 20.56 as vrea sa-l intreb Daca la el in curte taie pomii la fel?

    RăspundețiȘtergere
  12. ce e sus in politica e si jos catastrofe o nebunie

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta e tarla fara cioban fiecare face cum vrea el ca in padure .Calafat ce ai votat aia ai.

    RăspundețiȘtergere
  14. Voinea pe final ai grija ca se impute treaba si daca nu te potolesti ramai un fost medic actual tremurici fara alea 200 de coniac

    RăspundețiȘtergere
  15. Draghici ai grija ca sefu tau a luato pe aratura mai tragele de urechi ca iar se vede deputat asa cum a fost si primar...da acu cred ca daca mai face pe viteazu o sa stea pe tusa ca s-a cam saturat lumea de aerele lui de mare jongleor politic, un nepot al batranului Wiski fost copil al tuicii de Maglavit

    RăspundețiȘtergere
  16. Voinea candideaza din partea PPDD News!

    RăspundețiȘtergere
  17. Voinea o epava de 2 lei care a distrus spitalul Calafat.

    RăspundețiȘtergere
  18. pa Voineo cu DD nu mai fusesei tarfa politica

    RăspundețiȘtergere
  19. Cine il mai baga pe Voinea in seama e un pierdut umbla beat .Acum trei saptamani a dat cu spatele cu jeep de bulgaria si beat a spart geamu din spate cu sportu de roata.E zero barat

    RăspundețiȘtergere
  20. mai bine cu un voinea beat decat cu un cretin treaz!

    RăspundețiȘtergere
  21. daca o sa candideze si voinea s-au dus cele 50% necesare ,pentru voicu,cine o intra la redistribuire, norocul lui.

    RăspundețiȘtergere