13 octombrie, 2012

Comunitatea Elenă din Calafat primită cu aplauze la festivalul „Roadele Toamnei” - video


Sâmbătă seara, pe data de 13 octombrie, grupul de dansatori ai Comunităţii Elene  a evoluat pe scena mare a festivalului de la Calafat - ,,Roadele Toamnei’’. Aceştia au prezentat o suită de dansuri si jocuri  tradiţionale greceşti care au impresionat publicul prezent la manifestare. Din evoluţia tinerilor artişti calafeteni  am înţeles că  tratează cu multă seriozitate fiecare apariţie în public, cu repetiţii regulate, cu multă muncă, pentru a lăsa la final o amintire plăcută celor care au bucuria de a-i vedea pe scenă. Actualitatea Calafeteană a postat un material video cu tinerii purtători ai tradiţiilor elene pe meleaguri calafetene.

 VIDEO 

24 de comentarii:

  1. COPII ASTIA MERITA TOT RESPECTUL!

    RăspundețiȘtergere
  2. popa prost(u) !
    bre popo TOTI copii "merita tot respectu" daca stii cum sa-i cresti (adica, mai pe intelesu tau, sa-i educi intr-o anumita directie)
    deci, ca sa te scoatem din starea de orgasm, provocat de dansul unor copii, respectul ala ala trebuie in primul rand acordat instructorului de dans apoi parintilor care aleg sa-si educe copii in acest fel..
    cam greu pentru tine da sperAM ca pana la urma, cu voia bunului Dumnezeu, vei pricepe..

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a aflat ca asta nu este festivalul roadelor ci festivalul sa aiba guta ce roade

    RăspundețiȘtergere
  4. Rudareanu tu esti exact ca o javra (= caine corcit) caruia daca-i dai un os, de "bucurie", nu se mai opreste din lins picioarele stapanului. intamplarea face sa fi fost acolo cand au dansat copii aia.. ce nu mi-am dat seama e ce draq oi fi vazut tu extraordinar de sa "merite tot respectul" in dansul lor si despre ce comunitate greceasca vorbesti.. ce mi-am dat seama insa e ca printre "grecii" aia era si fata lu mituletu.. interesant de observat, din experimentul pavlovian prin care un subiect este facut sa linga curu stapanaului deducem ca acesta va linge si toate cururile inrudite cu acesta.. concluzia asta cred omul de stiinta ar fi observat-o daca avea, precum noi, subiectul potrivit..
    interesant si gretos in acelasi timp de constatat reactia asta la om nu crezi !?

    RăspundețiȘtergere
  5. v-a orbit politica de tot ce e rau alticolu asta facut de popa? sunteti bolnavi da nu popa cred ca mai degraba voi dupa lins si putere da nu va vrea nimeni ca NIMENI sunteti

    FELICITARI PENTRU ARTICOL!

    PS Parinte lasa cainii(jigodiile ) sa latre(sa scilaie)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parinte au mai ramas din aia socati din iunie de las alegeri. Da care sa fie? Sa fie oare tonomatele lu Voinea de stau cu limbuta la poponet sa ia prime sau prostii cu creierul cat bobu de orez din PDL???

    Alo alo a trecut campania si urmatoarea vine in 2016 unde mai aveti sansa sa va schimbati freza pe partea ailalta...ca oricum o luati in freza.

    Din decmbrie dupa 9 o sa se lanseze filmul "Zombii portocalii" cu o larga distributie de frecatori de menta fie la spital sau langa cinematograf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aci nu e politica bai fraiere ci bun simt
      RUDAReanu e dus pe campii .. asa e cand amesteci treburile popesti cu setea de lucruri lumesti..

      Ștergere
  8. GOARNELE DIN SPITAL

    Se stiu comentatorii din spital, grupu Cicerone , basinosii din sectii prostii prostilor de sa vad sefi.Freaca Voinea podeau cu voi istericelor.Zburati toate clotele si jegoasele cu urdori la ochi oparitelor ca mirositi a urina de la o posta. Sa va fie rusine si sa-i lingeti talpile ca fara Voinea slugilor erati pe centura matracucelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctere inca o data ai dat dovada de verticalitate anuland concursul de casier din spital.Era de asteptat ca vei face ceva in aceasta privinta date fiind zvonurile ca a lui nisipasu va ocupa acest post.Conditiile puse nu erau nici pe departe cele corecte.Nu trebuie sa fii contabil ca sa poti fi casier.Poti fi foarte bine inginer dar care ai lucrat ca si casier undeva.Deci ,casier trebuia sa fi lucrat nu contabil.Bine daca e si contabil este un atu in plus .Si lasa-le in colo de concursuri aranjate de aia de la personal ca l-a tinut pe nisipasu la curent cu toate deia nisi a facut slalom de la etajul 3 la parter si invers alataieriFelicitari esti omul care ma asteptam sa fii.Sa-ti placa oamenii de calitate.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. doctore angajeaza si tu una mai placuta la chip si cu ceva scoala las-o pe a lu nisipasu de urata ca are cu ce sa traiasca

      Ștergere
    4. da domnu radu ai obosit acum te odihnesti la dina in birou ca chelaru e in vacanta prelungita ce noroc pe capul matale

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. bomba ... : Mircea Guta acuzat de fals in inscrisuri oficiale pe postul B1tv .Atentie la minutul 45:05 «link»
    Calafatul trebuie sa afle aceasta stire bomba prezentata la b1tv in stirile de la ora 15

    RăspundețiȘtergere
  11. se redeschide cazul cu diploma lui guta
    1 este un fals la pozitia respectiva in cotor se afla numele lui mosoiu mihaela gartoi i-a flsificat diploma de ce acum pentru ca nu a facut nimeni o sesizare in scurt timp voi posta pe youtaube confruntare dintre traistaru si guta din 2004
    guta ve fi arestat

    RăspundețiȘtergere
  12. asta cu comunitatea elena e facut articolul la comanda lui mituletu ca de este fata lui acolo la jocuri si trebuie amintit lucru acesta. ce comunitate de eleni unde totii sunt calafeteni?asa mai luam niste bani de la cultura si le facem de petrecaniE.

    RăspundețiȘtergere
  13. PAI II ZICEA UNU LA NEVASTA LU DOREL. DE CAND E FIESA GRECOAICA? LA CARE EA A ZIS: CE STII TU?
    CRED CA NICI DOREL NU STIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar tebui si pe camelia oncica s-o intrebam de cand e fiusau grec

      Ștergere
  14. ia uite aci, ca de obicei, la popa rudareanu super articol cica ..."grupul de dansatori ai Comunităţii Elene" dupa care "...din evoluţia tinerilor artişti calafeteni..." si la final punem capac ..." tinerii purtători ai tradiţiilor elene pe meleaguri calafetene"
    a inteles cineva ceva de unde sunt aia ? si cum draq vine asta, purtatori de traditii ale unui popor pe meleagurile unui oras ?
    limba romana e misterioasa cateodata da in mainile jurnalistilor astora putem spune ca e cu desavarsire de nepatruns..

    RăspundețiȘtergere
  15. pai daca a facut romana la fabrica de lumanari si tamaie

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere