13 mai, 2013

Duminică, 12 mai, s-au încheiat spectacolele dedicate Zilelor Municipiului Calafat- SELECTII VIDEO




FOCUL DE ARTIFICII-video



ÎMBARCAREA PENTRU CROAZIERA PE DUNĂRE-video


CUM S-AU DISTRAT CALAFETENII -video



CUM DANSEAZĂ ŞI CÂNTĂ MICII CALAFETENII -video



DEPUNEREA DE COROANE- PRIMA PARTE -video



DEPUNEREA DE COROANE- A DOUA  PARTE -video



     


                                 Recital de excepţie în ultima seară cu Andra

Nici Andra nu s-a lăsat mai prejos, având un recital extarordinar în ultima zi de manifestări. Ultimele hituri ale artistei au fost interpretate împreună cu publicul calafetean, iubitor al acestui gen muzical. Spre deliciul celor prezenţi, Andra făcut senzaţie, fredonând refrene ale unor piese populare cu o încărcătură emoţională. “Am fost impresionată de căldura cu care m-au primit oamenii din Calafat şi de organizarea impecabilă”, ne-a declarat artista după încheierea spectacolului.

                                  Ultimele impresii…cu artificii

La final , pe scenă au urcat primarul municipiului Calafat, domnul Mircea Guţă şi viceprimarul Doru Mituleţu. Cei doi au mulţumit oamenilor din spatele scenei care au depus eforturi extarordinare ca totul să iese ca la carte, delegaţiilor din străinătate (Olanda, Italia, Bulgaria şi Serbia) , sponsorilor dar şi invitaţilor din România. Primarul a felicitat publicul care a dat dovadă de o atitudine europeană, arătând încă o dată că noi românii suntem un popor prin excelenţă, ospitalier, şi cu atât mai mult cetăţenii municipiului Calafat. Aşa cum a anunţat şi prezentatorul evenimentului, anul acesta nu s-a cheltuit un leu din banul public, toate concertele fiind suportate de sponsorii şi de comercianţii care au ocupat centrul timp de patru zile. Ultimul act al Zilelor Calafatului, ediţia XXII , s-a consumat la ora 23.00 când a avut loc un superb foc de artificii.

                                                               

5 comentarii:

  1. de data asta totu a iesit bine...iar ala de urla pe acolo cand vorbea primaru e un betivan din basarabi care inainte s-a apucat de scandal cu unii.ii din aia oamenii strazi.bravo primare baga material in continuare ca esti pe drumul al bun

    RăspundețiȘtergere
  2. juma din oamenii care erau prezenti era un betivan de la basarabi. Vedeti ba jigodiilor ca ne-a ajuns cutitul la os. Ne-am saturat de circurile voastre pe bani grei.

    RăspundețiȘtergere
  3. exceptionale zilele Calafatului de anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  4. numai comunistii aia septuagenari ai lui Traistaru pot spune ca nu a fost frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traistaru niciodata nu ar fi putut sa faca asa ceva era prea prost si prea bosorog

      Ștergere