09 august, 2014

Ultima zi a Taberei Internationale de Muzica Folk si Poezie.O seara de vis cu Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Vasile Mardare, Andrei Paunescu, Adrian Bezna, Florin Thomits si Dan Vana- FOTO si VIDEO


 VIDEO


Cu doua zile in urma s-a incheiat Tabara Internationala de Muzica Folk si Poezie aflata la cea de-a XVII-a editie si desfasurata in perioada 1-7 august. In cele sapte zile pe scena din Centrul Civic al Municipiului Calafat s-au aflat sub lumina reflectoarelor artisti reprezentativi ai acestui gen muzical, poeti, textieri si compozitori: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Vasile Mardare, Adrian Bezna, Andrei Paunescu, Stefan Gheraksiev din Bulgaria si trupa Denvar, Cristian Buica, Cristi Corcioveanu, Sorin Mingheat, Doru Stanculescu, Ioan Gyuri Pascu, Florentin Budea, Eugen Avram, Rosen Paskulov, Teodora Ionescu, Florin Thomits, Trupa Joi, Emeric Imre, Horia Stoicanu, Vali Serban si multi altii, care au creat multa emotie si bucurie publicului calafetean.

Ultima seara a fost una speciala, deoarece artistii prezenti l-au convins pe amfitrionul acestei manifestari culturale, Dan Vana , sa interpreteze doua melodii. Poetul si folkistul Andrei Paunescu l-a invitat pe tanarul Cosmin Badulescu pe scena festivalului pentru a interpreta o piesa pe versurile poetului Adrian Paunescu, „Juramant la Putna”. In deschiderea ultimului spectacol, viceprimarul Doru Mituletu, cel care a avut ideea de a face anul acesta tabara in Centrul Civic, a adresat cateva cuvinte publicului calafetean si artistilor, multumindu-le pentru cele sapte zile de muzica si poezie. DanVana a multumit organizatorilor, Primaria Calafat, Casa de Cultura si asociatiei APLOMB, tuturor sponsorilor si celor care s-au implicat in derularea acestui proiect cultural.

       MAI MULTE POZE PUTETI GASI PE FACEBOOK

album foto

  
CONTINUARE...
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu