14 februarie, 2016

Victorie fara probleme pentru CS Universitatea Craiova



Astăzi, pe stadionul Extensiv, în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a 24-a din Liga I, CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0. Jucatorii din Banie au deschis scorul în minutul 19, în urma unei lovituri de pedeapsa dictata după un henț în careu comis de unul dintre fundasii prahoveni. Vătăjelu a şutat anemic de la unsprezece metri, portarul oaspetilor a respins în față iar mingea i-a revenit fundaşului stânga craiovean care a inscris in poarta oaspetilor. In minutul 62, oltenii au inscris pentru a doua oara prin Nuno Rocha, care a reluat din foarfecă, de la zece metri, după o fază creată de Andrei Ivan.

Pe parcursul celor 90 de minute s-au primit 8 cartonase galbene si unul rosu, vazut de Madson, in minutul 58.

Meciul a fost albitrat de Marius Avram – Aurel Oniţă, Mircea Orbuleţ; Iulian Dima avand ca observatori pe Eduard Dumitrescu si Romulus Gabor.

În etapa viitoare, CS Universitatea Craiova va juca la Severin, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, derbiul Olteniei fiind programat luni, 22 februarie, de la ora 18.00.

CSU Craiova: Straton – Dumitraș, Iliev, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Madson – Ivan, Rocha (’81, Băluță), Bancu (’84, Izvoranu) – Măzărache (’61, Mateiu). Antrenori: Daniel Mogoşanu, Victor Naicu.


Petrolul Ploieşti: Cobrea – David, Prestia, Inez, Begeorgi – Guerriero – Pacar, Marinescu (’65, Markos), Zoubir (’65, Ziani), Varga (’46, Gavrilă) – Paolucci. Antrenor: Constantin Schumacher.

preluare: www.republicatv.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu