20 aprilie, 2016

VIDEO- INCREDIBIL IN CALAFAT, NEBUNIE ELECTORALA IN SEDINTA CONSILIULUI LOCAL CALAFAT, NU S-AU VOTATA ZILIERII SI SCENA PENTRU ZILELE CALAFATULUI



VIDEO


Ieri, 19 aprilie, a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Calafat. Odata cu anuntarea retragerii actualului primar, Mircea Guta, viitorii candidati au trecut la atacuri dure impotriva administratiei, avand drept scop atragerea de capital electoral.


Viceprimarul Doru Mituletu (PNL), impreuna cu alti consilieri locali, au votat impotriva unui punct de pe ordinea de zi care prevedea angajarea unor zilieri. Acestia s-au opus angajarii celor 120 de oameni care ar fi trebuit sa asigure finalizarea lucrarilor publice incepute de actuala administratie.  La sedinta CL au participat si specialisti care coordoneaza anumite departamente din cadrul Primariei. Ei au atras atentia ca lucrarile publice incepute nu vor putea fi duse la bun sfarsit si ca acest lucru nu face decat sa blocheze municipiul.

Au fost totodata taiati si banii pentru scena ce urma sa fie amplasata pentru zilele Calafatului. Motivul invocat de consilieri este ca angajarile ar avea scop pur electoral. In conditiile date, evenimentele culturale se vor desfasura pe trotuar sau, in cel mai rau caz, nu vor mai avea loc. Consilierii care au votat pro nu au priceput unde este castigul electoral. Asta pentru ca MIrcea Guta nu mai candideaza pentru un nou mandat la Primaria Calafat.

Mircea Guta si consilierul Gratiel Ionescu chiar au facut apel in sedinta CL sa nu fie sacrificati oamenii pentru interese politice. “Inainte de toate suntem executiv si inca reprezentam administratia. De aceea trebuie sa luam masuri care sa ajute comunitatea si nu sa ne aduca voturi”, a explicat primarul Mircea Guta.

preluare: www.republicatv.ro

Un comentariu: