06 mai, 2016

VIDEO Acorduri de foc cu trupa ZAIBAR la Restaurantul Ok din Calafat

VIDEO

Data de 1 Mai va ramane mult timp in sufletul celor care au avut bucuria si placerea de a fi alturi de trupa ZAIBAR la Restaurantul Ok din Calafat. Cateva sute de calafeteni au petrecut o seara extraordinara pe ritmurile trupei care a concertat trei ore pe terasa restaurantului.

S-a dansat si s-a cantat pana spre dimineata, fiind interpretate melodii din repertoriul romanesc si international. Entuziasmul a fost si mai mare, deoarece solistul si chitaristul trupei ZAIBAR este un calafetean, Stefan Craciunescu (Fane), care a cochetat cu muzica inca din perioada copilariei.

De pe pagina oficiala a trupei am vazut ca genul muzical abordat este unul personalizat, “folk de haiducie si inimi colorate”.

Stabilit in Bucuresti de cativa ani, Fane a ramas atasat de prietenii din Calafat, fiind locul unde a trait cele mai frumoase momente din viata lui. Acest concert a facut ca multi tineri calafeteni stabiliti in alte orase din tara sa fie prezenti la Restaurantul Ok, unii venind special pentru a-l asculta pe Fane, baiatul care cu 20 de ani urma purta o chitara dupa el in cautarea unor acorduri si ritmuri noi.

Astazi el face parte dintr-o trupa ce a devenit cunoscuta in Bucuresti, si care poarta numele unui soi de vita oltenesc, zaibarul, o vita nealtoita, salbatica si rebela ca Fane.

TRUPA ZAIBAR
Membri: Stefan "Fane" Craciunescu - chitara, voce Bogdan "JaJa" Sandu - chitara Elena Ana Albu - vioara, voce

autor : Cristian Rudareanu

preluare:www.olteniasud.ro

ALBUM FOTO





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu