09 decembrie, 2016

AFLATI CU CINE VOTEAZA CALAFATUL... SI DE CE!


Din ultimele sondaje realizate in zona Calafatului, PSD ramane pe podium cu peste 50 de procente in preferintele alegatorilor. Din intrebarile adresate votantilor am aflat ca votul ,merge catre PSD din urmatoarele motive:

- este partidul care a avut cea mai echilibrata guvernare

- are multi oameni pregatiti in toate domeniile

- a initiat cele mai bune proiecte sociale

- a realizat crestere economica ce a fost resimtita pozitiv si in buzunarele romanilor

- a realizat proiecte cu un impact pozitiv

Liderii PSD au dat dovada la toate intalnire televizate ca sunt bine informati si cunosc problemele reale ale economiei romanesti.


Liderul PSD, primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a implementat o serie de proiecte europene avand cea mai buna absortie a fondurilor oferite in acest sens. 

Si la Calafat, primarul PSD, Lucian Ciobanu, a realizat o serie de proiecte care incepand de anul viitor vor fi mult mai vizibile, obiectivul principal fiind atragerea unor investitori straini care s-au aratat interesati de aceasta zona. Rezultatul va fi crearea de noi locuri de munca pentru calafeteni si stoparea migratiei tinerilor catre Occident.


Cei intervievati au declarat ca este ultima sansa ca Romania sa devina stabila si sa se bucure de o guvernare competenta cu specialisti cu experienta scapand de actualul guvern, facut la minut, cu niste oameni care nu au idee de modul in care ministerele trebuie coordonate pentru a deveni eficiente realizand astfel o crestere economica prin crearea de noi locuri de munca, bine platite, care au ca rezultat o pensie pe masura. 

GUVERNAREA PNL A LASAT IN INIMA ROMANILOR UN GUST AMAR UNDE MINCIUNA, INCOMPENETNTA SI SARACIA AU INTRAT IN TOATE INSTITUTIILE SI MAI ALES IN CASELE ROMANILOR CINSTITI CARE VOR UN LOC DE MUNCA DE UNDE SA-SI CASTIGE EXISTENTA TRAIND CIVILIZAT. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu