13 decembrie, 2016

DE CE A CASTIGAT PSD LA CALAFAT SI IN TOATA TARA

Raspunsul poate fi complex si simplu in acelasi timp. Facand o analiza mai sumara putem constata ca PSD, partidul care nu a pierdut niciodata alegerile, a avut cel mai mare procentaj in ultimii 27 de ani, remarcandu-se printr-o constanta in ceea ce priveste platforma politica. La PSD vorbim de o platforma politica unde exista puternice conotatii sociale ce au ca efect imbunatatirea nivelului de trai, a unor categorii de oameni care sunt deficitari in ceea ce priveste bugetul lunar. Cu siguranta liderii PSD au inteles si au fost mult mai bine auziti de votantii care anul acesta au votat pentru stabilitate. Guvernul Ciolos s-a aratat neputincios si incoerent, cu ministrii adunati peste noapte pentru a ocupa repede repede ministerele. Un guvern facut de mantuiala, unde profesionalismul a lipsit in mare masura, unul croit pe genunchii unui premier ajuns din greseala al doilea om in stat. Cu siguranta aceasta incercare tehnocrata a fost una de esec unde a domnit haosul iar cetatenii nu au inteles mai nimic. 
Acum ramane ca presedintele tehnocrat sa valideze in viitorul apropiat un prim ministru PSD, conform alegerilor din 11 decembrie. Scorul PSD este istoric, insa reflecta clar vointa electoratului romanesc si a cetatenilor de a avea stabilitate politica si implicit financiara. PSD a avut cea mai buna comunicare cu votantii si a punctat cele mai importante probleme, venind si cu solutii.
Asta este situatia si acum urmeaza faptele, deoarece romanii vor cat mai repde sa simta ca s-a schimbat ceva in bine, mai ales in buzunarul care de la an la an s-a lipit mai mult. 
Daca vom continua asa, in cativa ani atelierele de croitorie pot scoate haine fara buzunare, ceea ce ar reduce costurile de productie, ajungand mult mai ieftine la raft, acolo unde cumparatorii care mai au buzunare isi pot schimba garderoba mergand pe noul trend tehnocrat sau de care o fi el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu