05 octombrie, 2010

CALAFATUL VA AVEA ,NU VA AVEA CĂLDURĂ


Autorităţile locale din Calafat declară cu lovituri de pumni în piept că au găsit soluția salvatoare pentru ca o parte dintre localnicii care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire și alte câteva instituții din municipiu - spital, primărie, muzeu, școli, licee, grădinițe să beneficieze de agent termic în acestă iarnă. Roquette România SA se pare că va furniza căldură municipiului Calafat după ce lucrările de realizare a instalației care transformă aburul produs de fabrică în apă pentru rețeaua orașului va fi finalizate.


Cartierul Mogador riscă să rămână fără căldură dacă nu a rămas deja.

În iarna trecută au fost branșate 2400 de apartamente, dintre care 1000 au beneficiat de subvenții în proporție de 90%.

Primarul a declarat că s-au strâns suficiente solicitări pentru punctul termic amplasat la stadion. Prin urmare, cetățenii care locuiesc la bloc în zona respectivă și Grădinița Nr. 3 se vor bucura de căldura caloriferelor , fiind posibil ca și punctul termic din Traian să fie racordat la rețeaua de termoficare chiar dacă ar mai fi nevoie de câteva cereri pentru a funcționa la limită .În cartierul Mogador, cartierul nimănui şi neiubit de niciun primar , situația este cât se poate de urâtă deoarece solicitările nu sunt suficiente pentru a putea porni punctele termice( doar în proporţie de 15%, deși ar fi fost nevoie de cel puțin 50%). Într-un cuvânt Mogadorul de căldură o să ducă dorul.

În speţă municipalitatea rămâne să mizeze pe distribuirea agentului termic la următoarele instituţii: Școala Nr. 2 „Constantin Gerotă”, Liceul Teoretic “Independența”, Colegiul Tehnic „Ștefan Milcu”, Spitalul Municipal, Primăria, Casa de Cultură și Muzeul. Menționăm că Școala Nr. 1 „Gheorghe Brăiescu” , Grădinița Nr. 1 și Nr. 2 din Calafat au sisteme proprii de încălzire şi care sunt cele mai sigure, mult mai sigure decât soluţiile Primăriei din Calafat.

Cu toate acestea marea acadea a căldurii nu este clară deoarece anumite probleme de ordin juridic ar putea face ca la iarnă să rămână pe post de centrală termică, tobiţa cu lemne, caloriferul electric, teracota sau sticla de rachiu. Poate că totul nu este altceva decât o nouă diversiune a Primăriei care împarte Calafatul după căldură, cei mai loviţi fiind tot mogadorenii care parcă sunt blestemaţi să nu aibă şi ei dreptul la PRIMAR şi PRIMĂRIE.

PS: ar fi bine ca în 2012 să se facă alegeri separate de primar şi consilieri locali pentru Mogador. Aici este locul unde se promite mult dar se face puţin. MOGADOR-cartierul care este gâdilat în alegeri cu multe planuri DE VIS doar vara în campania electorală când este foarte, FOARTE, FOARTE CALD.

PROPUNERE: AM VREA CA ALEGERILE LOCALE SĂ FIE IARNA ŞI NU VARA CÂND PRIMAR E DUMNEZEU CEL MILOSTIV CARE FACE SĂ RĂSARĂ SOARELE ATÂT PESTE CEI CREDINCIOŞI DAR MAI ALES PESTE CEI NECREDINCIOŞI (politicienii mincinoşi )

De CE nu sunt cereri de căldură?

R: pentru că au emis facturi prea fierbinţi pentru caloriferele reci din iarna trecută.

ARES

11 comentarii:

  1. Este bataie de joc pentru cei din Mogador care tot timpul au fost mintiti. S-a facut cuib de hoti in Primarie, pe care n-o sa-l starpeasca decat 2012. Da-i bataie popo ca vad ca-i ustura bine, sa le curga PeNeLe ca la puii aia de stat care se faceau toti la fel pentru ca mancau mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Faci ce faci „părinte” si te jelesti ca o babă la spovedanie. Când vei întelege că s-a dus „grija fată de om” a ponegritilor comunisti vei fi mai luminat (la cap bineânteles). Asteptati ca milogii căldură si să nu plătiti. Dacă nu stiti sunt centrale de apartament. se pot face sobe, deci sunt si alte posibilităti de furnizare a agentului termic. Să vă furnizeze vouă Primăria căldură pe gratis si să-i înjurati că nu e bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fură si dumneata „părinte” si fă vilă personală. Nu te mai crede ce nu esti. Dimineata când ai mintea mai limpede, dacă o ai vreodată uităte în oglindă si vezi ce esti: un om cinstit sau „popa prostu”. Te cred că tu esti învătat la pomeni, dar după cum vezi toată viata nu este o pomană!
    Încearcă si tu o dată să te descurci singur în viată si să vezi ce multumit vei fi!
    DOMNUL FIE CU TINE! (nu diavolul)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rudareanu asta nu cumva este fiul prea slavitului p.s.d.-ist Rudareanu de a fost director la casa de cultura pe vremea lui Traista?

    RăspundețiȘtergere
  5. Obsedatilor! Rudareanu de care vorbiti are doua fete! NU mai puteti cu PSD-ul, ca si cum restul ar fi sfinti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va fi caldura datorita excrocului de traistaru-penalu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si a mafiotului parvenit de Guta=0

    RăspundețiȘtergere
  8. 2012 deadline pentru mafie la Calafat!

    RăspundețiȘtergere
  9. deadline pentru mafie in Romania si asta multumita marinarului care nu-i iarta nici pe-ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc celor care l-au votat pe marinar mie mi-au luat mintile mogulii cu prostanacu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Traistaru PRINCIPALUL VINOVAT PTR FAPTUL CA IN CALAFAT S-A TERMINAT CU CALDURA !!
    Traistaru umbla prin oras ca sa-si promoveze ginerele morocanos cu apetit spre banul public.
    Buna ziua Emile,daca -ntelegi ce vreau sa spun

    RăspundețiȘtergere