05 octombrie, 2010

Scena politiCĂ CAlafeteană în 2010


Scena politiCĂ CAlafeteană s-a dat de tot de tot la fund după ce a venit criza de bani dar mai ales de oameni cu caracter şi idei reale pentru dezvoltarea micului municipiu dunărean . Sloganul poliţiştilor din faţa Palatului de la Cotroceni”ieşi afară javră ordinară ”poate strigat dar la plural şi în multe administraţii locale din frumoasa noastră ţărişoară.Voi încerca în câteva cuvinte oricum mai multe decât cele rostite de unii consilieri locali să fac o radiografie a clasei politice locale oriunde s-ar afla aceasta fără niciun fel de implicare emoţională aşteptând din partea cititorilor comentarii pertinente.

PNL-ul- partidul galbenilor care după alegeri s-au îngălbenit de tot alergând după licitaţii şi majoritate în Consiliu Local, având un refren deja aberant şi plictisitor:”se va da căldură, facem tot posibilu bla, bla, bla”. Da, va fi căldura chiar gratuită pe care o vom da noi cei de la ACTUALITATEA CALAFETEANĂ în perioada mai-septembrie în fiecare an, VĂ PROMITEM SOLEMN. Deja sunt penibili pentru că nici instituţiile publice principale nu vor vedea caloriferele încinse (şcoli, spitale etc). Un partid copleşit de responsabilităţi (faţă de sponsori, poate!)dar puternic în promisiuni.

PDL-ul - însetat de funcţii cu oameni agresivi care au lipsit la ora de bun simţ participând totuşi chiar suplimentar la cursurile de predarea a tupeului şi minciunii. Ei sunt cei care vor ca sărăcia să fie la ea acasă în România. Unde-i vedeţi feriţi-vă de ei sunt toţi după chipul şi asemănarea celui de la Cotroceni, clonaţi.

PSD-ul - partidul încă nostalgic după iubitul conducător, spartanul răpus în 2008. Stă şi îşi linge rănile sau din când în când mai exclude pe cei care pot vorbi şi nu vor să sugă la singura ţâţă a partidului. Se foiesc şi-şi caută lider după ce mulţi de vârsta a treia au trecut dincolo cu vot cu tot. Aici poate urma episodul care-i va îngropa definitiv cu titlul “ÎNTOARCEREA MUMIEI ” partea a treia.

PRM-ul alo, alo, vreau medicamente, medicamente, medicamenteeeee.

PC -ul fac orice numai să fiu director, numai director, doar director pururi director...

UNPR-ul - vechii veterani de securiate reîntorşi la pupitrul, la căştile din spatele telefoanelor ascultate

PS: Asta se întâmplă când încă votăm liste şi nu oameni

Această postare nu are nimic în comun cu cu realitatea din Calafat, este doar ceva imaginar sau să zicem un pamflet

ARES

Un comentariu:

  1. toate aceste partide nu ar fi asa daca marea majoritate a celor 22 de milioane de romani nu ar fi identici cu ei sau daca minoritatea care nu le seamana ar intra in arena si nu ar sta pe margine chibitand . adica cei care vor nu pot iar cei care pot stau pe margine.
    sunt mai de acuzat aia care considera ca pot dar stau ca LASII pe margine preferand sa faca pe desteptii.

    RăspundețiȘtergere