19 octombrie, 2010

ŞCOALA NR.2 CALAFAT – PERICOL PUBLIC. Jilava învăţământului calafetean



Datorită căderilor de precipitaţii din ultima perioadă foarte mulţi dintre noi au fost nevoiţi să poarte umbrele sau costume de ploaie. Pentru Şcoala Nr. 2 Calafat s-au introdus ca sisteme de protecţie găleţile de plastic . Nu este admis într-o şcoală renovată recent să curgă apa prin frumoasele tavane termoizolate în stil filipescian. Astăzi 19.10.2010 puteai admira pe holul de la etajul doi al şcolii o găleată care făcea de servici, ca apa bine filtrată de noile tavane să se recupereze conform zicalei nimic nu se pierde totul se transformă . Care este aici transformarea?, cu siguranţă tavanele care se vor umfla ca biscuitele, în timp ce direcţiunea va aştepta cum este firesc la noi, măcar un tavan să cadă şi să rănescă doi trei elevi, ca imediat după nefericitul eveniment să se treacă la verificare în al treisprezecelea ceas a calităţii lucrărilor. Amintim aici că media locală a semnalat proasta calitate din punct de vedere estetic dar si tehnic a lucrărilor executate în ultima perioadă la Şcoala Nr. 2 Calafat. Este inadmisibil ca aceşti copii să suporte frigul dar şi umezeală într-o şcoală EUROPEANĂ, numită de astăzi „Şcoala Nr. 2 Calafat-Jilava”. Amintim că în şcolile din Poiana Mare , Desa şi alte localităţi din apropiere, copii au căldură şi îşi procură apa de la robinet şi nu din tavan.

Facem apel pe acestă cale să nu se neglijeze acestă problemă care deocamdată încă nu a făcut victime, dar cum spun românii „nu e timpul trecut”.


ares

17 comentarii:

  1. Eu cred ca ar fi cazul sa-l chemam pe Filipescu sa "faca el mai bine" reparatiile pe care Enea c(sau Ene) le-a facut acum ceva timp. In scoala nr. 2 este vorba de o compilatie eneo-filipesciana ale carei rezultate se vor reflecta in calitatea spatiilor in care copiii nostri invata sau vor invata. Inca mai este timp sa se dea jos tavanele acelea. Intre timp Filipescu mai bea un 100 de whisky din banii vostri.
    La noi pana cand nu se intampla ceva nimeni nu face nimic. Nu exista predictibilitate. Din pacate nu avem specialisti in pozitiile cu putere de decizie. Tot la calitate se ajunge...la cea umana.

    RăspundețiȘtergere
  2. A scapat cracanata Balanel de ploaie dar a prins-o MISS REVESZ. Era ea uda dar acu e si ami rau

    RăspundețiȘtergere
  3. ce aveti acum cu Balan, s-a dus , a venit domnisoara cea desteapta. Asta e stie tot tare-n gura tiganca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dati-va toti de la Primarie demisia , n-ati facut nimic. Nu avem in scoli caldura, curatenie, tot orasul este in haos. Mars de la Primarie lichelelor analfabete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ceva timp cineva atenta la postul de „manager” al domnitei priotese, si ne spuneati ce mare competentă pierde „invătământul calafetean”.
    Acum ne faceti să credem că este mai bine că a plecat respectiva manageră competentă. Eu o cred, locuind numai la casa parohială, făcută de comunitate nu stie sărmana să ingrijească o casă! Si cum avea niste bănuti si nestiind ce priorităti are a făcut, prost sfătuită de conducători binevoitori, ceea ce credea că îi va aduce cel mai frumusel profit pentru binele comunitătii bineânteles! Iese din discutie profitul personal.
    Hotii strigă totdeauna cel mai tare hotiiiii!

    RăspundețiȘtergere
  6. A cercetat cineva in cei 20 de ani de la revolutie cum s-au facut reparatiile la aceasta scoala?Cel putin in perioada ´90-00,reparatiile la aceasta scoala erau un prilej de asi aranja si propriile locuinte ale unor directori din acea perioada.Nu toti,dar unii chiar si-au "facut treaba"pe banii contribuabilor.
    In legatura cu titlul articolului,pot spune ca e f.bine ales si as mai adauga ca o mare parte din cadrele didactice sunt gardienii aceste Jilave,in special cele de la clasele primare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oups!Abia acum am vazut in poza ca s-a instalat si aer conditionat in birouri si cabinete(asta n-o stiam pt ca sunt plecat de mult timp din tara),foarte buna initiativa,dar clasele au multe ferestre cu un singur geam(ca de-nu sunt fonduri)iar multe ferestre nici macar nu se inchid

    RăspundețiȘtergere
  8. Va puteti spune si sustine parerea despre cine va fi primar in Calafat in 2012 pe blogul

    http://soscalafat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Si fosta si actuala sunt niste piese politice de mana a treia, caricaturile Calafatului

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe http://soscalafat.blogspot.com/ puteti posta propunerile voastre referitoare la ceea ce credeti ca ar trebui facut in Calafat de catre primarie .
    Deasemenea am creat o pagine unde puteti citi drepturile cetateanului in relatia cu autoritatile locale .

    RăspundețiȘtergere
  11. apa aia din tavan a costat 7 miliarde acum 2 ani cand a venit doamna balan, din banii aia sunteti si voi platiti ca sau dus in buzunarele pnl-ului.

    RăspundețiȘtergere
  12. CRED CĂ EXAGERATI PUTIN.
    POPA A DAT FOC LA BISERICA DIN GOLENTI SI ESTE TOT POPĂ BINE MERSI, in alt sat este adevărat.
    MANAGERA PLĂTESTE MILIOANE PENTRU LUCRĂRI DE FATADĂ, si este tot angajat la stat, pe altă functie bineânteles.
    ASTA E ROTIREA CADRELOR!

    RăspundețiȘtergere
  13. VAD CA NIMENI NU IA IN SEAMA CE SPUNE ACTUALITATEA CALAFETEANA. RUSINE !!!
    O SA NE VEDEM NOI IN 2012 !!!
    PUNETI DRACU MANA SI INDREPTATI LUCRARILE ENESCIENE SI FILIPESCIENE DE LA SCOALA 2.
    DE DATA ASTA SA LUCRATI CU FIRME CU CARE ATI LUCRA SI LA VOI ACASA.
    "HOTUL DE PRIMARIE SRL" ASA AR TREBUI SA SE NUMEASCA FIRMELE LUI FILIPESCU SI ALE PRIETENILOR LUI CARE-I DAU LUCRARI.
    MAI ESTE UN PERSONAJ PITORESC CARE FACE LUCRARI LA PRIMARII: CARCIUMARU !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. si pana in 2012 te duci si te impusti? daca da, o sa-l luam in seama pe parinte iar daca nu putem sa-l luam in seama il luam in .... ca tot asa o sa se simta.degeaba da el in primar ca tot el o sa iese , din primul tur.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine ??? Dracu a mai vazut popa in politica ???

    RăspundețiȘtergere
  16. rusine celor care batjocoresc acest oras
    ,,al trandafirilor,,

    RăspundețiȘtergere
  17. La lucrarile de mintuiala pe care le-a facut echipa lui Filipescu care este un fel de Dorin Cocos al Calafatului ce mai vreti.Acesta angajeaza toti betivanii.Pai cu asemenea oameni poti face lucrari de calitate in scoli ?

    RăspundețiȘtergere