24 decembrie, 2010

AM POSTAT PENTRU CEI MAI FIDELI CITITORI AI ZIARULUI ACTUALITATEA CALAFETEANĂ ÎNREGISTRAREA VIDEO INTEGRALĂ A ŞEDINŢEI sângeROASE DIN 22 DECEMBRIE 2010.ESTE DE AJUNS UN CLICK PE UNA DIN PĂRŢI ŞI VEŢI INTRA PE CONTUL DE YOU TUBE AL ACTUALITĂŢII CALAFETENE PENTRU A AVEA ACCES LA ULTIMA ŞEDINŢĂ A CONSILIULUI LOCAL CALAFAT PE ANUL 2010.
AŞTEPTĂM COMENTARIILE DUMNEAVOASTRĂ

85 de comentarii:

  1. OK s-a trimis mail-uri catre SRI si DNA cat pentru toata Romania cu trimitere catre ziarul dvs. !
    Se vor autosesiza la sigur !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel care ai trimis mail-urile te rog trimite si catre CURTEA DE CONTURI .Am vazut si eu sedinta ,pai daca mircea scapa din treaba asta eu personal ii scriu lu BASESCU si BOC

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnilor Consilieri P.D.L.,voi nu vedeti ca toata lumea fuge din salile de sedinte unde va aflati dumneavoastra(ca e vorba de Parlament,ca e vorba de o sedinta simpla),asta denota ca nu este ceva in regula! Ati ramas singuri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor consilieri PNL nu vi se pare ca lumea nu e asa proasta cum o credeti voi si si-au dat seama ca jaful din tara l-ati facut voi cu PSD-ul lu Geoana

    RăspundețiȘtergere
  5. INCREDIBIL ! CRISTIAN SENZATTIONAL RUDAREANU a pus punctui pe "i". A luat bani de la Patriciu si a facut acest film cu personaje false. Nu sunt ei domnilor ! Sunt actori platiti de Cristi sa joace rolurile consilierilor si primarilor din Calafat. Este imposibil ca noi sa fi ales asa ceva, asemenea fauna locala...e clar ca e o facatura. Actorii au fost foarte bine deghizati, astfel ca seamana foarte mult cu personajele reale.
    Ar fi o bataie de joc prea mare sa-si bata cineva joc in halul asta de banii nostri, de impozitele noastre, de munca noastra..... E CLAR FACATURA ! FILMUL ESTE REGIZAT !
    Eu cred ca nu am fost atat de limitat incat sa fi votat eu cu mana mea personajele acestea din filmari. ESTE IMPOSIBIL ! NU SUNT EI !

    Cristi, filmul este impecabil, este o realizare cinematografica de succes, iti recomand sa te duci in consiliu sa le dai PALMA DE AUR consilierilor actuali. Pentru tine, un sincer si valoros PALM D'OR.

    Aceasta a fost o tragico-comedie locala, cu personaje false, care arata cat de multa minte au cei care decid pentru noi. Este de vina mana care i-a votat.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti penibili,dupa ce ca ati ramas decit 7 consilieri in sala din care 3 nu au dreptul la vot,va jucati de-a sedintele de Consiliu,domnilor sunteti niste marionete ca si Basescu al vostru!Toata tara este inpotriva voastra! Veti intelege ca si Ceausescu cind a fost pus la zid !Craciun fericit !

    RăspundețiȘtergere
  7. pARINTE ,FUMEZI?cAM TUSESTI IN TIMP CE FILMEZI!

    RăspundețiȘtergere
  8. La tiganul asta de Adelica,ii este frica ,ca fura ceilalti mai mult ca el! Hotul striga :HOTIIII ! Mi-a zis mie cineva ca este prost,dar am crezut ca nu-l cunoaste,dar acum i-mi dau seama ca-l cunoaste bine !

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnilor liberali si psd-isti macar azi un strop de decenta . CRACIUN FERICIT TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce minte de idioti aveti fratilor. Adelica dezvaluie hotiile care le face Guta(u) in primarie si tot Adelica e de vina. De ce a plecat guta din sedinta? Era cu musca pe caciula! Va dati seama ce va face paduraru asta cu 8 clase daca si-a facut tabara la ciuperceni pe banii primariei, ce parandarat isi ia guta(u) de la tavi Ciobanu la afacerile cu terenuri. Estimativ vorbind, numai de la terenuri lui guta ii vine lunar aproximativ 500.000.000 lei. Bani furati din terenurile primariei. Sa nu mai vorbesc de achiztii cu intrebuintare directa, si afacerile cu Gigi Parvan. Ia sa intrebati la primarie ce chirie a platit enea la terasa din centru - 0 (zero) Lei, inafara de faptul ca terasa a fost amenajata pe banii primariei. Scarile de la biserica lu cotea au costat 2 miliarde pe hartie, ca faptic nu stiu daca sare de 150 mil, restu in buzunaru lui guta. Intrebati la primarie cat costa un pix cumarat de la Chiri, costa cat camion de pixuri, inafara ca domnu chiri s-a mutat in spatiul primariei din cart. Traian unde nu plateste NICI MACAR UN LEU.

    RăspundețiȘtergere
  11. Puteti să zice orice, POPA v-a făcut şi cu siguranţă după câte îl cunosc eu nu va lige pe nimeni, aşa că fiţi atenţi toţi că ăsta nu glumeşte, e hotărât să vă taxeze pe toţi. Nu mai spuneţi că e cu PDL sau cu nu ştiu cine, aţi uitat de articolele împotriva PDL dar voi ăştia cu partidele cum vorbeşte de rău de voi, gata e cu ceilalţi. Nu e cu nimeni, decât cu Calafatul ăsta furat la greu de toţi politicienii veniţi cu ochii pe hoţii.

    DĂ-LE POPO SĂ NU MAI SUFLE ŞI CU TĂMÂIE ŞI CU ARTICOLE.

    LA MULŢI PĂRINTE CRISTIAN!

    RăspundețiȘtergere
  12. TOTI POLITICIENII DIN CALAFAT SUNT NISTE SCARBE ORDINARE SI EXTRAORDINARE CA SEDINTELE PE CARE LE FAC.

    RăspundețiȘtergere
  13. AM URMARIT SEDINTA,IAR ATUNCI CAND A INCEPUT SA VORBEASCA CIOBANUL DE ADELICA S-A SPERIAT SI CAINELE SI A INCEPUT SA LATRE...............MAI BINE SE DUCEA LA FISU CU SARMALUTE SI COZONACI FACUTI DE MAREA LUI DOAMNA..........."CIOBAN IMPUTIT"CARE NU ARE VOCABULAR DE 2 LEI

    RăspundețiȘtergere
  14. adelica s-a dus la cristi cu ce trebuie de craciun. o sa trebuiasca sa va dati bine pe langa el sa va arate drumul ca o sa va duceti si voi la seful vostru. nu stiu de unde ati scos asta cu cioban , care e legatura, ce stie insa toata lumea este ca ar fi mai bine sa fi cioban de-adevaratelea ,decat sa fi padurar si sa te dai ec.ar trebui sa se semneze E.C. adica E CURVA.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum intelegem care este puntea de legatura intre Traistaru si Guta aceasta se numeste: Tavi Ciobanu. Ce lege ,ce treburi interne de partid,ce strategie de partid nerespectata de unii, nu domne: EURO din japca facuta cu pamanturi.
    Credea cineva ca a intinerit Traistaru sau sa desteptat Guta? nu asta ia apropiat ci banii furati de la oameni sarmani si prosti care s-au multumit pe cativa saci de la moara si s-au lasat jecmaniti de terenuri de sute de mii de euro.Auzi il vor sustine pe Voinea la primarie, vrajeala, poate pe Tavi ca cu el si-au facut averi.Bun gospodar Emil uite cat castiga la moara, ar putea zice fraierii, nu castiga nimic in comparatie cu tunurile date de al batran cu pamanturile.
    Noi ii injuram pe gartoi si vartopeanu cand lor li s-a aruncat un salariu acolo sa nu moara de foame dar grosul il ia Guta,Parvan,Chirita,Tavi.

    RăspundețiȘtergere
  16. LOVE sau LOVELE il leaga pe GUTA(u) de Traseistaru ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Adelica haiducul,face bile cu mucul,nu a ivatat sa vorbeste bine romaneste si s-a dat la cei din Calafat! Ho ma de mai mergi si tu la educatie la Revetz !

    RăspundețiȘtergere
  18. comentu de la 12.15 normal ca este scris de un labagiu (gartoi), sa vezi tu ce futai o sa iei de la Adelica si de la PDL, binee dovleacule, sa nu zici ca n-ai fost avertizat :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. ce JAVRE am ales la Primarie, vai de noi, mi-am pus toata speranta in PNL, acu sunt lamurit am schimbat un hot pe altu mai mare

    RăspundețiȘtergere
  20. pd-listii sunt disperati,li se inchide robinetul de bani publici si asa sa nu fie suparati,adelica le-a dat doar praf in ochi,grosul i-a luat el ca are nevoi mari,asa ca afara cu javra din primarie.

    RăspundețiȘtergere
  21. de aia au fugit de la sedinta pd-listi ca au furat tot si nu le-a mai ramas nimic pnlistilor. PNL = PENAL. apropo stiti ca anul acesta la trecerea dintre ani nu mai este nici o manifestare in centru, si asta nu pentru ca nu sunt bani ci pentru ca tov. primar pleaca in tarile calde si nu mai poate sa urce pe scena sa mai tina un discurs la cit de frumos este si cum ii lucesc pantofi. as mai propune consiliului local ca sa-i ceara primarului sa spuna despre toate plimabarile facute numai in anul 2010 la cat sa-u ridicat cheltuielile de deplasare si persoanele care l-au insotit, si cum au decontat acelasi lucru mai multe persoane. tov. traistaru a fost mic copil pe linga guta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Voi va cam invartiti in jurul cozii. As fi avut pretentii mai mari de la unii dintre voi. Credeam ca sunteti mai de "soi", dar vad ca nu indrazniti sa acceptati adevarul. Si PDL fura, si PNL fura si PSD fura...ce e neclar ? Batalia are urmatoarea miza: care fura gramada mai mare !!! Restul sunt doar impunsaturi, impuscaturi sau f...eri, ca sa fie mai clar pentru unii dintre noi care au o ganidre mai apropiata de sex decat de realitate.
    Voi, PDL-istilor, sunteti cinstiti ? Aveti idei bune ? Va pasa de noi ??
    Aceeasi intrebare as adresa-o si celorlalte doua tabere.
    Va rog sa va uitati putin in ograda voastra si apoi mai ganditi-va putin la subiectul razboilui. Unii dintre voi sunt naivi sau poate ca sunt uneltele celor mai de sus. E vremea sa va treziti !!! Sunteti niste SCULE ale celor care fac bani cu voi ! Treziti-va la realitate si apucati-va de ceva practic si util societatii. Politica nu prea e compatibila cu voi....va spune cineva experimentat....

    RăspundețiȘtergere
  23. Da pdl-istii sunt cinstiti iar cei care gresesc platesc, nu se ascund in spatele partidului.
    Da ne pasa de oameni si am dovedit lucrul acesta in Calafat in mai multe randuri: in problema traficului greu cand PNL judeca traficul doar din perspectiva lui Ivantu, in problema deplasarilor la manastire cand iarasi in loc sa judecam din perspectiva unei familii PDL a judecat din pozitia celor multi si necajiti.
    Da, avem idei corecte si vom putea implementa si mai multe cand ordinea de zi va fi facuta de PDL.
    Daca fura si PDL si PNL SI PSD sa se duca toti la puscarie fara nici un rabat. Dar sa nu va fie cu mirare daca intoxicarea "Adelica fura" se va dovedi doar o minciuna repetata des asa cum v-au invatat ca e bine sa procedati securisto-comunistii care va stapanesc gandurile .

    RăspundețiȘtergere
  24. ASA CUM VA ANUNTAM IN SCANDALUL -FRAUDA DE LA BAC- LA LICEUL INDEPENDENTA NU SE IA NICI O MASURA, DIRECTOAREA POPA ADRIANA,SOTIA PRESEDINTELUI PSD POPA EMIL, INCEARCA SA MUSAMALIZEZE TOT SCANDALUL BA CHIAR INCEARCA SA ARUNCE VINA PE PROFESOARA CARE A DESCOPERIT MECANISMUL.

    RăspundețiȘtergere
  25. Stati linistiti ca s-au trimis link-urile necesare cu sedinta din 22.12.2010 la toate institutiile abilitate sa faca cercetarile necesare !

    RăspundețiȘtergere
  26. DE PE SURSE,SE PARE CA DUPA SARBATORI VOR FI FACUTE PUBLICE DATE CONCRETE DESPRE FURTURILE FACUTE DE ADELICA.

    RăspundețiȘtergere
  27. intoxicatii a la pnl si psd hotii hotilor

    RăspundețiȘtergere
  28. Toata lumea zice ca Adelica fura. Ce fura si cum fura, nu a gasit nimeni nimic. Spre deosebire de penalistu de Guta(u), care l-au cam prins cu mata in sac, cu acte doveditoare. Nu am treaba nici cu unu nici cu altu, dar dupa umila mea prima vedere se pare Guta se jura ca nu fura, dar l-am prins rata in gura.

    RăspundețiȘtergere
  29. au repetat asta cu "adelica fura" ca si alte minciuni despre pdl pana au ajuns sa creada si ei. o sa vada ei cum e cu cartile pe masa, o sa se intrebe toti : ba da care zicea ca fura adelica ? si mai ales CE? o sa fie insa prea tarziu.s-au lasat dusi de valul creat artificial de girtoi si au uitat ca guta+parvan au devalizat primaria.

    RăspundețiȘtergere
  30. cred ca adelica este transparent si cred ca va veni si cu factura lui mugur catre scoala 1.
    Asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  31. stiti cine lipseste din toata povestea asta si asta pentru ca asa l-a invatat socru-sau? popa emil. ati observat ca de la sedintele tulburi lipsete ginerica? asta este o veche strategie invatata la scoala de partid ( partid comunist, ca alte scoli nu au).
    in felul asta prostii ( caci asa ii cred pe toti ceilalti, astia din familie) nu vor face legatura intre afacerile cu pamant ale socrului si moara calafatului.o sa poata sa iasa in fata si sa zica ca el nu are nici o legatura cu sutele de mii de euro luate cu japca de la tarani.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pentru "27 decembrie, 08:31" ................

    Inca nu s-a inventat pana acum un partid cinstit. Prima fraza imi confirma faptul ca sunteti niste SCULE ale capetelor mai mari. E posibil ca tu sa fii unul din cei cinstiti. Asta imi da informatia clara ca esti unul din cei mici din PDL, care in 99% din cazuri face ce zice sefu'. Poate esti un factor semi-decisiv pentru acest oras, numai ca dupa modul in care ai scris e clar ca iei deciziile cu capul tau al carui vector "directie" este dirijat de capetenia suprema.
    Se vede cu ochiul liber cat sunteti de competenti, ce ati facut bun pentru acest oras... Chiar ma minunez de fiecare data cand ies din casa. Aveti o gramada de bani pe mana si nu sunteti capabili sa-i cheltuiti nici voi cei din PDL si nici ceilalti. Nu sunteti capabili nici macar sa va laudati ca ati cheltuit cu cap impozitele locuitorilor acestui oras. Este sau nu jalnic ?
    Daca vrei sa ma contazici, da-mi cateva exemple prin care sa pot spune: "da domnule, acesta este un pdl-ist care stie cat, cui si cand sa bage mana in buzunarul public".
    Si daca banii nu sunt cheltuiti cu cap, rezulta ca sunt dirijati....tot cu cap. Astept replica taberelor adverse la actiunile pdl-ului din sedinta scandaloasa. Imi iau multe beri si multe seminte si sper sa nu mor de ras.
    V-ati taiat singuri cordonul ombilical care va mai tinea legati de umbra din spatele coruptiei !!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Acum ma faceti sa rad,de asta i-mi aduc aminte cand colindati strazile Calafatului sub sigla alianta anti Traistaru !Acum va faceti de ras!

    RăspundețiȘtergere
  34. pd-listilor,lasati-o moarta,adelica a cazut in lat,daca vreti documente vi le dam si pana la sfarsitul anului sa cititi de anul nou.

    RăspundețiȘtergere
  35. Iata ca se intampla si previzibilul. Adelica si Guta se vor intalni zelele acestea sa dea la pace. Si-au dat seama amandoi ca decat sa-si faca rau unul altuia, mai bine se multumesc cu ideea ca trebuie sa imparta. Urmariti-i si o sa vedeti intalnirea. Paparazzi pe urmele lor !!! Am informatia, voi trebuie s-o verificati si s-o validati. Hai baieti, ca e simplu !
    In loc sa cada doua capete, nu va cadea niciunul. Sunteti atat de previzibili incat am ajuns sa stiu chiar si ce o sa mancati la urmatoarea.......masa.....

    RăspundețiȘtergere
  36. mai terminati cu rahaturile voastre ordinare bai penelisti ieftini de doi bani !!!imbirligati si mintiti de nimeni nu va mai crede bai hotilor din banul public ! sunteti niste incurabili psihic care singura voastra tinta este minciuna si dezinformarea...pai adelica sare pe voi si voi trageti sperante ca o sa va mai ierte ??? traiti intro mare eroare capuse ale banului public !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. DA ASA ESTE :LIBERALII SUNT NISTE LIPITORI ALE BANULUI PUBLIC SI ALE TERENURILOR DIN CALAFAT !!! HALAL PRIMAR GUTAU(GUTA) ASTA...

    RăspundețiȘtergere
  38. numai stirvoi(girtoi) e cel care minte si dezinformeaza cel mai mult !!!! mai maninca rahat si soriterii (terii) ...dar gutau (guta) este tatal hotilor !!! vedeti cum fuge hotomanul din sala fara macar o minima explicatie ! va spun ca astia sunt foarte corupti !

    RăspundețiȘtergere
  39. INTREBARE :NU CUMVA TRAISTARU A FOST VORBIT DINAINTE CU GUTAU(GUTA) CA SA IESE PE RIND DIN SALA CA SA NU FIE LUATI LA SUTURI DE ADELICA ??????????????

    RăspundețiȘtergere
  40. numai o minte bolnava poate crede ca adelica e atit de minjit ca gutau si ca traistaru !!! si aia e a lui stirvoi (girtoi)

    RăspundețiȘtergere
  41. DOMNII MEI ! LA ORA LA CARE VA SCRIU ZEUS DIN OLIMP ESTE IN BIROUL SAU CU GIGI PIRVAN SI CU PARINTELE COTEA SI PUN LA CALE LUCRURI MURDARE ! ASTAZI PE ZI CE FACURA ??? SI DE CE LA ACEASTA ORA ???

    RăspundețiȘtergere
  42. GUTA E IN PRIMARIE !!! COACE O ALTA HOTIE LA BANUL PUBLIC ! DE CE LA ACEASTA ORA ???

    RăspundețiȘtergere
  43. intrebati-l ba pe adelica, cui i-a dat locul de casa de pe Jiului,gratuit,in contul unor datorii,o sa spunem noi de anul nou.

    RăspundețiȘtergere
  44. dar ce sa caute mircica la ora asta tirzie ??? eu il cautai astazi si era foarte ocupat.

    RăspundețiȘtergere
  45. pentru mancatorul de seminte de la 13 39
    domnule consumator de seminte este usor sa dai sentinte fara argumentatii ,de ex: tu gandesti cu capul tau dar vectorul de directie este altul. singura circumstanta ce ti-o acord este ca esti si bautor de bere ceea ce diminueaza din gravitatea faptei mentionate in titlu si deasemenea ne ofera o imagine o cauzelor din care poti muri de ras.
    asa cum va spuneam ati repetat minciuna cu "adelica fura" pana ati uitat ca e minciuna si ati ajuns sa actionati in consecinta, iar acum adelica va desfida si va cere : hai sa dam toate cartile pe fata sa vedem cine a furat si cat. daca nu o sa va convina rezultatul nu-i nimic va intoarceti la semintele voastre dar s-ar putea berea sa va sara de data asta si o sa ramaneti cu basici pe limba .

    RăspundețiȘtergere
  46. Gartoi cel mai mare aiuristic cu 4 clase pe care l-a avut calafatul vreodata.
    Zici gartoi si tragi apa !

    RăspundețiȘtergere
  47. NU PRIETENE GRESIT GIRTOI !!! CORECT ESTE STIRVOI .

    RăspundețiȘtergere
  48. pacat ca va jigniti ! totusi sa nu fim atit de sarcastici ... pacat de cei care ne conduc si de noi ce care iam votat...nu ne alegem cu nimic,peste tot este la fel.ei isi indeasa buzunarele si noi ne pierdem timpul comentind. noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  49. parinte nu ai avut de lucru cu ziarul asta a lu' matale.stau toata ziua cu ochii beliti pe el sa vad cum mai fura astia ! esti tare popo !!! esti singuru' care ne mai arata gunoiul de sub presul lui guta,adelica si traistaru.

    RăspundețiȘtergere
  50. Parinte facusi treaba buna da intra si tu intr-un partid ca Cotea ca n-o fi foc.Acu dupa ce le luasi fata la toti da-te cu unii ca sa vina cashcavalul,sau daca esti tare-n coada tine-o tot asa, eu te citesc.LA MULTI ANI PADRE PE 2011

    RăspundețiȘtergere
  51. pentru 21:44

    Faptul ca te-ai luat de o exprimare exemplificativa si ti-ai construit jumatate din raspuns arata inca o data ca aveti o gandire canalizata intr-o directie gresita. Semintele si berea erau doar o idee necontrastanta cu ceea ce incercati voi sa fiti sau sa faceti. Incet, incet semeni cu Elena Udrea in atitudine si in expresii. Ai flerul de a te indeparta de subiect intr-un mod apasat si in acelasi timp sters. Voi, cei din PDL ati avut ghinionul de a nu beneficia de nicio scoala valoroasa de partid. Asa cum ati ajuns aici, autodidacti fiind, la fel va veti distruge. Nu este suficient sa-l aveti ca Dumnezeu pe Basescu si nici sa credeti ca Elena Udrea este inca virgina.
    Astept in continuare un raspuns logic la intrebarea: ce a facut pdl-ul bun pentru acest oras? Da-mi un exemplu de bani cheltuiti cu cap!

    RăspundețiȘtergere
  52. esti un fraier, cum sa cheltuie bani pdl pt. oras cand nu mai apuca de pnl +psd. ce pdl e ordonator de credite? nu toate facturile sunt ascunse si vazute numai de gutau?

    RăspundețiȘtergere
  53. Sa inteleg ca pdl nu are oameni in functii de conducere ? Ei sunt un nimeni ? Sa o iau ca pe o scuza la faptul ca nu au fost capabili de nimic ?
    Dupa parerea ta, faptul ca pdl are un vice si o mana de consilieri, este degeaba ? Ei nu pot sa faca nimic ? Rusine ! Inca o data o cam dai la intors !!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Adevaru e ca e si Adelica si Guta si Traistaru sunt niste lichele, insa Calafatul nu are pe cine sa aleaga, asta e vom vedea in 2012.

    RăspundețiȘtergere
  55. De ce nu se sesizeaza DNA cum se spune ca se face , sa intre si sa verifice toate achizitiile si actele din Primarie sa vedem care e adevarul ca eu nu-i cred cinstiti pe iciunii, astia sa cearta si isi striga doar atunci cand nu-si msi impsrt bine banii de la noi cetatenii.E normal ca toti sunt cu costume de firma si masini scumpe, de case nu mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  56. CALAFATUL A AJUNS CARPA UNOR ANALFABETI CARE SE FREACA DE BIROURILE PRIMARIILOR SI A PARTIDELOR POLITICE DE TREI LEI SAU MAI BINE ZIS DE K...AT. SUNTETI NISTE BORFASI CARE N-AVETI LIMITE SI ATI FI IN STARE SA VA VINDETI SI PARINTII PENTRU BANI SI FUNCTIE.SUNTETI RUSINEA SI SCARBELE CALAFATULUI,CONSILIERI SI POLITICIENI , TALHARI CU ACTE RUSINEA RUSINII

    RăspundețiȘtergere
  57. pentru 10:38 (care probabil a terminat semintele).
    da-mi un exemplu de bani publici dirijati de membri pdl si cheltuiti cu rea intentie.
    din pacate deocamdata in calafat cei care au fost ordonatori principali de credite au fost traistaru si guta.

    RăspundețiȘtergere
  58. exemplu de bani cheltuiti cu cap pentru binele calafatenilor: centralele la scoli.

    RăspundețiȘtergere
  59. am mai auzit intrebarea asta dar formulata altfel:
    unde ati fost domnilor ratiu si campeanu ca voi nu ati mancat salam cu soia ca noi?
    era fabricata intrebarea in aceleasi laboratoare comunisto-securiste ca si aliantele psd-pnl, voiculescu-vantu,geoana-tariceanu,ponta-antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  60. si nu in ultimul rand: traistaru-guta.

    RăspundețiȘtergere
  61. pt pd-listi,felicitati-l pe adelica de anul nou,ca dupa aceea n-o sa mai aveti pe cine.

    RăspundețiȘtergere
  62. sa nu-l uitati nici pe bora-cap de mort-

    RăspundețiȘtergere
  63. Gogu de la sculărie zice:
    Domnule Cristian te-ai întrecut pe tine!
    Imagini fără comentarii ce pot fi interpretate.
    Respectele mele!

    RăspundețiȘtergere
  64. URARE PRIMARULUI CALAFATULUI:

    ÎN CASĂ-I FRIG, AFARĂ-I FRIG
    DESCUID FEREASTRA LARG SI STRIG
    ÎTI MULTUMIM PRIMAR IUBIT
    CĂ NE-AI CĂLIT!

    RăspundețiȘtergere
  65. URARE VICEPRIMARULUI CALAFATULUI

    SUIERA UN TREN PRIN GARA
    ADELICA,IESI AFARA,
    AI ADUS DESTUL ACASA,
    AI ASCUNS SI PE SUB MASA.
    SI LA ANUL CARE VINE,
    SA NE FIE FARA TINE!

    RăspundețiȘtergere
  66. pentru 12.43, magazia de lemne
    Raspunsul tau va fi previzibil: nu Adelica a ales cu cine sa se faca lucrarea. GRESIT ! Adelica a ales !!!

    RăspundețiȘtergere
  67. Acum o sa trec la alune, ca exista riscul sa mi se invineteasca gingiile.

    RăspundețiȘtergere
  68. la multi ani!

    Adelica-i hotul mare
    Cu Guta intre picioare
    Cel mai mic este Emil
    Cel mai sincer si umil
    Supus celui pus pe soclu
    SA TRAIASCA TATA SOCRU

    RăspundețiȘtergere
  69. Se apuca iar nespalatu si nesculatu de iliuta sa scrie poezii. ILIUTAAA IA BAGO PAIA:

    Daca pe monica n-o luam de mana
    Si acum mulgeam oile la stana
    Am avere de avere
    Pe spinarea la muiere

    RăspundețiȘtergere
  70. Analizati lucrarile lui Adelica la Cetate si Poiana Mare. Acolo se fura bani in continuare. Haide PNL ca se poate. Contraatacati baieti !

    RăspundețiȘtergere
  71. Hai Adelica sa dam cartile pe fata. Vino cu toti clientii pe care i-ai avut la firma in 2009 si 2010. Arata-ne dovezile clare ca averea ta e facuta prin munca cinstita. Ai tupeu sa ne arati de unde ai incasat bani ? Ai tupeu sa ne arati ce primarii ti-au dat cascavalul ?
    Asa vad eu cartile pe fata !!!! Arata-ne cat te-ai spetit cu munca cu firmele tale fantoma ! Arata-le asta si pedeleilor ca si ei te cred cinstit !

    RăspundețiȘtergere
  72. da tu ai curaj sa dai cartile pe fata sa se vada cata evaziune faci la firma ta? daca da spune-ne numele firmei ( nu ca nu se stie ) si trimitem toate controalele acolo.
    aici e vorba despre activitatea de viceprimar sau de primar sau de consilier, ca nimeni nu l-a intrebat pe primar cate lemne a furat din padure cand era padurar sau cati a angajat pe bani la poiana sau pe traistaru cum face receptia recoltelor la moara ,receptie in functie de care stabileste cat revine pentru un hectar.pe panta asta cred ca nu este aproape nimeni cinstit in romania, macar ca a mers cu nasul sau si-a luat un concediu medical naspa cand avea de taiat porcul, oamenii 100% cinstiti sunt extrem,extrem de rari.

    RăspundețiȘtergere
  73. Sunteti periculosi, asta ma face sa cred ca ati mostenit partea comunismului de care multi au vrut sa fuga dar nu au putut. E bine ca acceptati ideea ca nimeni nu e 100% cinstit in romania, deci nici macar pdl-ul. Voi ati lansat ideea "cu cartile pe fata" si acum ce faceti ? Vad ca va clatinati putin. O sa-mi fac si eu cat de curand o firma de gogosi pe care o sa le vand in centrul civic. Si ca sa supravietuiesc, nu ca sa infloresc, o sa vand 10 si o sa inregistrez 1.

    RăspundețiȘtergere
  74. multumiri celor din primarie care au dat documente compromitatoare la adresa primarului,tavi ciobanu ,parvan gigi, varzaru !
    le voi da unuia dtr ziare !

    RăspundețiȘtergere
  75. fratzilor deviarati rau de la subiect.
    omu ala a facut afirmatii in sedinta si se pare ca o sa avem parte de schimbari.
    rupele gura popo

    RăspundețiȘtergere
  76. la ora asta inghet de frig aici si voi va certati ca chiori.
    dami si mie bani sa platesc lumina cand o veni si atunci te voi vota in continuare Guta. pana atunci eu tremur aici cu furaru la gat

    RăspundețiȘtergere
  77. Lui Vasile Vasile ii este locul acolo unde se afla si fii-su ala care a condus b.m.w.-ul maort de beat si l-a ucis pe copilul ala!

    RăspundețiȘtergere
  78. Domnule Guta, mi-a venit regularizarea 10 milioane. M-ai mintit toata vara ca o sa avem caldura, ai aparut pe scena, prin ziare si la televizor si la fel ai spus. Te-am intrebat si personal si ai spus sa stau fara griji ca totul este ca si rezolvat. Si cand veni iarna ce facusi domnule Guta? Dadusi cu bata in balta. Credeai ca e ca la Poiana Mare? Vi la program si stai degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  79. si cind te gandesti ca asta e doar inceputul iernii!

    RăspundețiȘtergere
  80. URARE PRIMARULUI CALAFATULUI:

    ÎN CASĂ-I FRIG, AFARĂ-I FRIG
    DESCHID FEREASTRA LARG SI STRIG
    ÎTI MULTUMIM PRIMAR IUBIT
    CĂ NE-AI CĂLIT!

    RăspundețiȘtergere
  81. Traistaru a nenorocit un oras intreg nu Guta si Adelica

    RăspundețiȘtergere
  82. iar damblagiu de pitic face spume la gura, pai daca bora o marleste pe columbeanca cred si eu

    RăspundețiȘtergere
  83. lipseste din peisaj taman bora dan constantin care linge balele orangeurilor, rusinica mataluta , fii barbat si nu pune in carca femeilor hotiile care le faci tu bora, ca femeile te-au dat in gat si se apropie socoteala, te pupa acele femei

    RăspundețiȘtergere
  84. Acum la cumpana dintre ani Traistaru il iarta pe Ninel Stanciu , Guta il saruta pe Adelica,Mugurel il pupa pe Popa , Nicola o iubeste pe Revetz,Vintila se imbratisaza cu Bora si va veti trezi din cosmarul asta urit ! La multi ani dragii nostri CONSILIERI !

    RăspundețiȘtergere
  85. In urma dragostei dintre Traistaru si Stanciu, se va naste Traistanciu, un nou tip de politician pervers.
    In urma dragostei dintre Guta si Adelica nu se va naste nimeni pentru ca ambii incearca sa fie barbati.
    Mugurel si cu Popa vor fi un tatic si o mamica model. Ei vor infia pe cineva de la Partidul Poporului si vor incerca sa-l ajute in viata.
    Nicola si cu Revetz vor da in sfarsit nastere mult-asteptatului PRIMAR. Se va naste un nou rege. Va fi primar de la nastere.
    Vintila si cu Bora se vor multumi in sfarsit cu ideea ca ei nu mai pot. O sa accepte doar sa se uite la filme deocheata impreuna si sa-si aduca aminte de vremurile cand SE PUTEA !

    RăspundețiȘtergere