24 decembrie, 2010

ANUNŢ IMPORTANT!



ÎN ACEASTĂ SEARĂ ACTUALITATEA CALAFETEANĂ VA POSTA ŞEDINŢA DE GROAZĂ DIN DATA DE 22 DECEMBRIE 2010.AŞTEPTĂM COMENTARIILE DUMNEAVOSTRĂ A CELOR CARE VĂ PASĂ DE SOARTA ACESTUI ORAŞ.


28 de comentarii:

  1. voi ati vazut caricatura de pe blog de calafat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. corecta si poza si comentariul.
    si sa vedeti cata muie o sa ia de la moara,de i se sterpezesc dintii, ca boul baltii isi inchipuie ca traistaru o sa moara de grija lui si a pnl-ului. ah ce ma bucur ca si-au aratat prostia fara margini.sa le-o dai adelica sa se pise pe ei ,ca le era ca basescu e populist si tiran, stai sa-l vezi pe traistaru cand l-o vedea cazut ce sare cu picioarele pe el.adica canalia de traistaru il va ierta pentru faza cu bastonul si mai ales ca ia luat mandatul de adio ? nici in mormant nu o sa-l uite nici pe el nici pe cei care au fost in sala aia.prostii pamantului, v-ati batut joc de adelica pe toate drumurile ,ca l-ati vazut om cumsecade care iarta. dar o limita are orice om si cu cat e mai sus limita cu atat cazi mai rau cand o depasesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. O lua nu o lua dar macar l-a lasat pe Adelica cu curu gol !tigan de la Cetate !

    RăspundețiȘtergere
  4. parintele,trebuie sa-ti alegi:ori popa ori drac,amandoua nu merg.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parinte,cand ne arati si noua sedinta de groaza?Sau ......TEAPA?

    RăspundețiȘtergere
  6. ok !!! s-au trimis peste 10 mail-uri la DNA !!
    5 buc mail la procuratura +3 buc mail SRI Craiova
    Asa ca momeala sa vedem la care undita trage !!!
    Numai sarbatori nu s-or numi astea ptr parati !
    Hai ma baieti ca se poate , cum zice reclama de la CEC !

    RăspundețiȘtergere
  7. un popa de tara care ar trebuii sa propavaduiasca credinta, vrea sa-i pupam poala pd-lista,iar icoana lui este coada dracului.

    RăspundețiȘtergere
  8. am trait sa vad si asta,hotul hotilor strigand
    hotul.in rest o adunatura de borfasi.cum au fost alesi oamenii astia sa fie consilieri.
    felicitari detinatorului de ziar electronic,ne mai lamurim si noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. cine pupa poala popii,cine pupa poala popii,cine pupa p..a popii.ala de la 22.02

    RăspundețiȘtergere
  10. HOTII !!!! GUTAU(GUTA) SI TRAISTARU SUNT PENALI !!! HUA !!! JAVRELOR !!! DE CE ATI FUGIT ??? DE CE VA E FRICA ???? JAVRELOR !!! PENTRU CE VAM ALES BAI MIRCEO ??? PENTRU CE VAM VOTAT BAI EMILE ??? CA SA FURATI PAMINTURILE CALAFATULUI ??? RUSINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. FELICITARI PARINTE !!! BINE AI FACUT !!! SE PARE CA MAI SUNT SI PREOTI CINSTITI !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. HALAL PRIMAR AVEM !!!!DE CE NU A STAT SA RASPUNDA !!! DE CE A FUGIT SI TRAISTARU ??? ASTIA CHIAR SUNT PENALI !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. FELICITARI ADELICA !!! OI FI SI TU MINJIT ,DAR ASTIA SUNT PLINI DE RAHAT DE SUS PINA JOS !!! MARI JIGODII !!! IL VAZURATI PE CEAUSESCU(TRAISTARU) CUM FUGI DIN SALA ??? SI DUPA AIA SI PE FIUSAU GUTA ??? AOLEO PE CINE AM VOTAT NOI !!! MAMA LOR DE JAVRE !!

    RăspundețiȘtergere
  14. CINE SUNT HOTI FRATILOR ??? CEI CARE STAU SI SE INTREABA SAU CEI CARE FUG ??? DE CE FUG DACA SUNT CURATI ??? TRAISTARU SE JURA CA VREA BINELE CALAFATULUI !!! MAI NOU VREA SAL FACA PRIMAR PE GINERISAU EMIL !!! OARE DE CE ??? MAI AU PAMINTURI DE FURAT ??? DECI DE AI VRUIA SI TRAISTARU SI MAI NOU SI GUTA SA II DEA AFARA PE ALE MUGUR !!! PENALII DRACU'...

    RăspundețiȘtergere
  15. cine sunt penalii?adelica are dosar penal,mituletu are,reventa a avut,mugur a avut,ninel o sa aiba,bora e plin saracu,de ceilalti nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  16. raspuns : mega-penalii sunt Guta, Popa, Traistaru ,Vintila , Kiri , Tery si mai ales urata de Laleasca ...sa dam foc la Primarie si la ceata de misei ura ura ura

    RăspundețiȘtergere
  17. INCREDIBIL ! CRISTIAN SENZATTIONAL RUDAREANU a pus punctui pe "i". A luat bani de la Patriciu si a facut acest film cu personaje false. Nu sunt ei domnilor ! Sunt actori platiti de Cristi sa joace rolurile consilierilor si primarilor din Calafat. Este imposibil ca noi sa fi ales asa ceva, asemenea fauna locala...e clar ca e o facatura. Actorii au fost foarte bine deghizati, astfel ca seamana foarte mult cu personajele reale.
    Ar fi o bataie de joc prea mare sa-si bata cineva joc in halul asta de banii nostri, de impozitele noastre, de munca noastra..... E CLAR FACATURA ! FILMUL ESTE REGIZAT !
    Eu cred ca nu am fost atat de limitat incat sa fi votat eu cu mana mea personajele acestea din filmari. ESTE IMPOSIBIL ! NU SUNT EI !

    Cristi, filmul este impecabil, este o realizare cinematografica de succes, iti recomand sa te duci in consiliu sa le dai PALMA DE AUR consilierilor actuali. Pentru tine, un sincer si valoros PALM D'OR.

    Aceasta a fost o tragico-comedie locala, cu personaje false, care arata cat de multa minte au cei care decid pentru noi. Este de vina mana care i-a votat.....

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa cum spune cel de mai sus, este vorba de o filmare cu personaje fictive care seamana doar din greseala cu cele din realitate. E o gluma buna, dar cu substanta.
    Eu cred ca HOTUL devine din ce in ce mai nebun ca nu prea poate sa fure cat ar vrea. Probabil ca vor urma amenintarile din tabara opusa si se va musamaliza totul. Este si Adelica manjit pana la coate. Ia sa cautati in lucrarile de la Cetate sau Poiana Mare.
    "HOTUL STRIGA: HOTIIIII !" ---- acesta a fost ADELICA dragi bloggeri.
    In general se ajunge la asemenea comportament in interiorul mafiei doar in momentul in care una din parti este disperata rau. Asta se intampla acum cu PDL si cu consilierii PDL cu Adelica in frunte. DISPERARE !

    DISPARETI VOI CAT DE CURAND, DAR LAS' CA VIN ALTII LA FEL CA VOI !

    RăspundețiȘtergere
  19. eu zic sa-i aducem pe toti in fata locuitorilor din oras, si fiecare cu documente nu cu vorbe goale a la girtoi sa se acuze sa sa se scuze, sa vedem si noi cine e de vina sau care a furat mai mult sau mai putin. ceea ce nu stie toata lumea e ca adelica nu avea acces la toate documentele din primarie, alea cu incredintare directa, sau furtisaguri de terenuri. iar guta nu stie ca orice face el in primarie e raportat lu taicu imediat de catre cei care au fost angajati de acesta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Va urma filmul "Distrugerea lui Adelica", partea 1.
    Adelica a ripostat intr-un mod care este contrar principiilor mafiei din care face parte. O sa aiba de suferit cat de curand ! Asteptati filmul !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. actele vorbeste, nu vorbe in vint. ce girtoi esti ofticat? nu ne face sa ne aducem aminte trecutul tau revolutionar cind umblai in umbra lu tinel traistaru, acum ai ajuns mare consilier al primarului dar numai timpenii l-ai invatat, in curin DNA scrie pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  22. TOTI POLITICIENII DIN CALAFAT SUNT NISTE SCARBE ORDINARE SI EXTRAORDINARE CA SEDINTELE PE CARE LE FAC.

    RăspundețiȘtergere
  23. Semianalfabetu gartoi si-a tras tricou inscriptionat DNA probabil stie el ce stie .Adelica e prea tare ptr voi si prea destept ,gartoi tu in primul rand n-ai facultate si in al 2-lea rand nu pune nimeni baza pe tine ESTI CEL MAI MARE AIURISTIC din istoria calafatului.Sa vii la partid sa-ti dam o vodka sa mai prinzi si tu rosu in obraji, ca te-ai ofilit de tot.

    RăspundețiȘtergere