22 decembrie, 2010

ÎNECAT LA GOLENŢI


Cu câteva ore în urmă pompierii de la unitatea din Calafat au intervenit pentru a scoate din balata de la Golenţi un tânăr de 17 ani din localitate pe nume Coşoveanu Emil Marian. Ora decesului a fost stabilită la 15.30. Se pare din datele furnizate de localnici că balta de la Golenţi devenise un mic patinoar datorită temperaturilor scăzute din ultima perioadă. A fost de ajuns o clipă de neatenţie ca gheaţa să cedeze urmând apoi un episod tragic. Pe acestă cale facem un apel la toţi locuitorii Golenţului să evite micile distracţii ale iernii pe gheaţa fragilă a bălţii mai ales că în ultimele două zile s-au înregistrat temperaturi pozitive.

7 comentarii:

  1. pffff...baiatu era var q mn.....:((:((:((

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat am fost colegi de scoala si eram acum la acelasi liceu, il cunoasteam din clasa intai. Odihneste-te in pace Emi... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. pompieri nu au facut nimic pentru al salva avind cite 100kg nu au indraznit sa intre pe gheata ne trebue pompieri mai capabili ca doar deacceia ii platim

    RăspundețiȘtergere
  4. celui de la 14:29
    POMPIERI CAPABILI SUNT SA STII CA NU NEAPARAT CELE 100 DE KG SUNT PROBLEMA.EI TREBUIE SA FIE SI PUTERNICI NU DOAR ”ZBURATORI”
    POMPIERII NU MAI AVEAU CE SALVA BAIATUL ERA MORT DE 40-50 DE MINUTE CAND AU FOST ANUNTATI.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI NU MAI ACUZATI CA ALA CARE A CONDUS OPERATIUNEA A MAI SALVAT SI COLEGII LUI CA DACA II BAGA PE GHEATA FRAGILA II INECA SI PE EI EXISTA MULTE PROCEDURI PE CARE DOAR UN POMPIER ADEVARAT LE CUNOASTE SI SA FIM MANDRI DE EI CA EI VIN DE CATE ORI II CHEMAM CHIAR DACA AU NISTE SALARII MIZERABILE SI NU DE LA EI VIN PROBLEMELE NOASTRE CI DE LA ALTII SI AU NISTE MASINI CA NISTE BABE CRED CA AU 50 DE ANI SI SA STITI CA UNII CHIAR SUNT BUNI.

    RăspundețiȘtergere
  5. de la 15 milioane pana la 35 milioane numesti tu salarii mizerabile??????

    RăspundețiȘtergere
  6. are dreptate, s-a anuntat prea tarziu, si la urma urmei ce sa faca frate si pompierii nu sunt tot oameni, viata lor nu conteaza?

    RăspundețiȘtergere
  7. 35 milioane au sefii lor cei care vin la interventii nu sunt procopsiti sa stii la riscurile pe care le au

    RăspundețiȘtergere